Spoznali sme sa pred stvrt rokom na socialnej sieti. Obaja mame pred styridsiatkou. Ja som sama dva roky, on vyse roka. Hned sme si sadli, rozumieme si po vsetkych strankach. Obaja sme dost sexualne zalozeni. Nemame nikoho. Riesime to pomockami, aj sa o tom otvorene bavime. Mame sa stretnut. Volame si. Piseme si denne.
No a teraz poprosim muzov o nazor. Bavime sa spolu otvorene aj o sexualnych pomockach, co kto ma rad, po com tuzime (jasne, ze nielen sex spolu preberame). On mi kupil darcek. Venusine gulicky, poslal mi ich odfotene ked ich postou obdrzal. On zas tuzil po mojich nohavickach. Tak som si bola kupit ozaj pekne a sexi. Odfotila som sa mu v nich. Velmi sa mu pacili. Aj ja. Mame sa teraz stretnut. Poprosil ma este predminuly tyzden, ci mu tie moje nohavicky poslem postou. Nemohol vydrzat. Tak som mu ich na jeho meno, adresu, poslala. A teraz sa chcem opytat. Tesi sa na nase stretnutie, v nicom sa nezmenil, komunikujeme nonstop, no tie moje nohavicky ani raz nespomenul. Dostat ich dostal. Preco mi nic na ne nepovedal? Narazky, ze mu nevoniam, neberiem. Lebo viem ako to je. Opak je pravdou. Len ma zaujima, preco sa mi k nim nevyjadril? Ja som uz temu nohavicky nadhodila, ale nereagoval. Stretnut sa chce, lichoti mi, bavime sa presne ako prv, ale toto mi nejde do hlavy. Ze mlci. Ak by som mu nevonala, tak by sa nechcel stretnut. Ma o mna zaujem. Ale chcel ich a potom mlci? Co moze byt dovodom, ze ich ani raz nespomenul? Vy ako muzi skor viete, ako myslite. Tak vam dakujem za nazor, co za jeho mlcanim k tej teme nohaviciek moze byt?
Poprosim iba mužov o názor
Volame si. Piseme si. Webka. Adresa co mi dal sedi (ma ju viackrat uvadzaju aj v obchodnych registroch). A zas ako by sa dostal k mojej obalke, co bola poslana priamo na jeho meno? Je na FB, G+, ine.
Cez skype ste sa uz videli? Alebo poculi cez telefon? Janko Mrkvicka z Hornej Dolnej moze pouzit identitu kohokolvek :P. Ale to len tak rypem :)). Vsak uvidis, ked sa stretnete.
Szuzi
Vy ste sa este osobne nikdy nestretli?
To mi uslo...
Sakra,ako potom vies tak naisto ze to vsetko co ti píše ci hovori je pravda?
Ivobrick. Stretnut sme sa uz mali hned po velkej noci. Mne vtedy nieco neplanovane a surne do toho prislo. Preto sme to presunuli. Mame sa teraz stretnut..
A nohavicky boli fakt kusok latky-priesvitna cipka. Poslala som mu to v podlhovastej obalke s vystlanym vnutrom, co sa v nich CD a take tie veci posielaju. Islo mu to prvou triedou, prioritne. Nie, ako dobierka
Mlci, lebo chce aby ta to sralo, aby si nato myslela, teda nanho.
Podla toho ako to cele opisujes.
Mne skvor pride divne, ze clovek na vysokej urovni, zabezpeceny, vzdelany, inteligentny, schopny sa s tebou uz davno nestretol.
Cele to moze byt fake.. tiez by som si to radsej na tvojom mieste poriadne preveril.. Volate si = mas jeho cislo = vies kde je = vies ci klame. Ale podla mna nieje.
V dobierke sa neuvadza odosielatel? To odkedy? To len tak na okraj.
Ano, Messje. Mas pravdu. Dakujem.
Vsak aj on bude zvedavy na moju reakciu na tie gulicky, co mi kupil. Tiez budem, ticho ;-)
Presne szuzi,viac to neries.Nic sa nezmenilo,jeho spravanie je rovnake,to znamena,ze je spokojny.Nemusi s tebou zakazdym riesit detaily a vsetko rozoberat.
A ty nemusis vsetko do detailov vzdy vediet.Ked aj jednoduche veci :-)
Klape vam to a tak bud spokojna.
Spytala som sa ho iba raz, ci mu uz prisla moja zasielka postou. Odpisal mi, ze mu postarka nechala listok, aby si to prisiel prevziat osobne, lebo ho nezastihla doma. Bol prave sluzobne mimo mesta.
Viac sa mi uz k tomu nevyjadril. On mi este predtym, nez som mu ich poslala, presne napisal, co s nimi bude robit. To je v poriadku. Skor som mozno ocakavala reakciu, ze mi napise, ze si to uzil, pacilo sa mu to, voniam mu, pritahujem ho uz po voni. Ale to su iba moje ocakavania. On to moze vnimat inak. Jeho spravanie sa inak nezmenilo v nicom. Ma zaujem. Velky.
Takze to asi zbytocne riesim
Draha Messje, ona sa pytala, co moze znamenat, ze sa k jej gatkam nevyjadril a o tom tu spekulujeme vsetci, lebo ako napisal Jax, ma sa spytat jeho a nie nas, pretoze, ako teraz doplnila, ona ho pozna lepsie, ako my a na to jej moze odpovedat, len on. Bodka. Ty si sa zacala vyjadrovat ku mne a k mojej reakcii na ovcu a ten text pod tym si ignorovala. Vy ho tiez nepoznate, takze neviete, ked sa ho opyta, bude vediet. Bodka.
Aha nasla som.omluvam sa.Aj toto som ja ale pochopila .Ty ocividne nie.