Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poníženie

Príspevok v téme: Poníženie
tralalačala

Ahojte, priateľ ma nechal pred polrokom, no stále na neho nemôžem zabudnúť. Prednedávnom mi kamoška prezradila že od známeho počula ako sa zdôveril že nemôže na mňa zabudnúť a odptútať sa, že to nedokáže. NO zároveň nepovedal nič konkrétne v zmysle žeby sa chcel vrátiť. Odkedy som to počula tak mi to dalo chrobáka do hlavy ale rozum mi vraví že je to hlúposť žeby som sa totálne ponížila a prišla aj o zvyšky svojej hrdosti ak by som sa ho spýtala či si to nerozmyslel.
Navyše si myslím, žeby ma odmietol. Neiem čo mám robiť..asi len zabudnúť.aj ked to nedokážem.

adr1a.

Ak to tak citis, ak ti tvoje srdce rozum dusa telo nasepkavaju, ze ho milujes, chyba ti, ze nevies a nechces bez neho "zit", tak odloz hrdost bokom. Vies, niekedy spravit prvy krok vyzaduje velku odvahu a prejav zrelosti. Nemusis spominat hned zrovna navrat, city ai.
Mozno staci poslat iba prostu spravu. Pozdravit, spytat sa ho ako sa ma?, prip. mu popriat prijemny vecer ai
Ak zareaguje, je to dobre znamenie. Vymenit si mozno spolu par sprav, dohodnut sa na kavu ai ak bude zaujem ochota. Vsetko bude zavisiet od jeho reakcie, ako sa k tomu postavi on. Ci vyuzije tvoju hodenu rukavicu

mam56

Neviem, čo mi zase jeden kamarát rozprával, že vraj je štatisticky dokázané, že oveľa viac ženatých mužov je ochotných padnúť za vlasť než tých slobodných.
Nič, majte sa. Have a nice evening.
Idem si spraviť ďalší test - je to test na magorizmus.
Sú tam veľmi jednoduché otázky, napr.:
1. Ohovárajú Vás často ľudia?
2. Chodíte často von napr. si zašportovať na rozdiel od iných?
3. Neznášate FB?
4. Nestaráte sa o druhých, čo robia alebo čo robí sused?
5. Ste workoholik?
6. Nerozumiete niekedy vtipom?
a tak ďalej.
Ak na väčšinu otázok odpoviem kladne, tak som magor.

mam56

To s láskou je riadne komplikované. Ja som si myslel, že zostanem sám, ale nejako to prestávam ovládať. Síce nemám až také brutálne chúťky zo sexuálnej frustrácie ako môj kamoš, ktorý by nás v kríze najradšej všetkých popreťahoval (inak je to slušný chlapec, má normálnu orientáciu, chodil pravidelne aj do bordela).
No, neviem, Alizee je ďaleko. Neviem ako sa s ňou nakontaktovať - síce som jej písal ako komentár, že: will you marry me, ale neviem si spomenúť, kde som to písal.
Tak sa musím uskromniť a bude mi musieť stačiť aj Miss (rok nepoviem).
Lepší holub v ruke ako páv na streche alebo ako vrabec v ruke:-)

autorka príspevku

mesačný princ, ja ho ľúbim..ale to čo si napísal že ak ti hrdosť bráni potom ho neľúbiš..ma dohnalo k zamysleniu že potom už asi vôbec neľúbi on mŃa ..ked to vezmem z opačnej strany :( (ak aj jemu hrdosť bráni)

autorka príspevku

Každý mi vraví že ak by chcel vedel by sa ozvať. Teda že ako vedel povedať že chce so mnou chodiť tak by to vedel aj teraz....
Neviem :(
že čo je nepovedané to je nechcené alebo tak nejako....

Kýčera

Hrdých ľudí je na fóre plný kýbeľ, preto to tu vyzerá ako v klube samotárov. Chceš sa pridať? Ak áno, tak čakaj... Máš tu názory dvoch mužov, byť na Tvojom mieste, riadim sa nimi. Môžeš ho predsa pozvať na kávu. Ak pozvanie príjme, prenechaj iniciatívu jemu. A uvidíš... Neprídeš o hrdosť a nemusíš prepásť možno svoju životnú šancu. Ktovie, ako sa to celé vyvrbí?

Filip TT

Emily - tu na fore som zistil, ze to tak nie je. Ked su tu nejake temy, ktore pise muz a ma problem, ako dat najavo svoj zaujem o zenu, tak mu tu muzi bezne radia - opytaj sa jej a ked budes pocut nie, stiahni sa. Cize jedine, ci su ti muzi ochotni spravit preto, aby dobyli srdce svojej lasky je, ze sa jej opytaju....