Ahojte, priateľ ma nechal pred polrokom, no stále na neho nemôžem zabudnúť. Prednedávnom mi kamoška prezradila že od známeho počula ako sa zdôveril že nemôže na mňa zabudnúť a odptútať sa, že to nedokáže. NO zároveň nepovedal nič konkrétne v zmysle žeby sa chcel vrátiť. Odkedy som to počula tak mi to dalo chrobáka do hlavy ale rozum mi vraví že je to hlúposť žeby som sa totálne ponížila a prišla aj o zvyšky svojej hrdosti ak by som sa ho spýtala či si to nerozmyslel.
Navyše si myslím, žeby ma odmietol. Neiem čo mám robiť..asi len zabudnúť.aj ked to nedokážem.
Poníženie
Voilá, Messje nám zrazu ozelenelá!!! : )
Tak tak. ..
Aj Messje nam dokonca ozelenela
Uoalaaaa :-)
Tak, tak, tento mladý muž dobre radí. A som rada, že si mi odpovedala. Dám Ti jednu radu, nemeň svoje nicky. Mne to veľmi vadí, možno aj ostatným... Neznášam, keď sa mi niekto nepredstaví do telefónu, zmarí si tým 50% šancí. A ani tu to nemám rada. Musím vedieť, s kým mám tu česť, chápeš? Takýmto konaním môžeš prísť o jedinečnú radu niekoho, komu to tiež bude vadiť.
Ja si myslim, ze to su velmi dobre formulacie. Smeruju k jadru veci a umoznuju odpovedat s laskou, priatelsky, diplomaticky aj nevrazivo a zatrpknuto. Takze na testovanie vztahu su velmi dobre. Z odpovede sa mozes vela dozvediet....
Pritom v ziadnom pripade nie si vtierava, tie otazky nenaznacuju ziaden tvoj zaujem o pokracovanie vztahu, vyjadruju len zaujem o neho ako o cloveka. Ja by som povedal, ze si to vymyslela dobre.
Napadlo ma možno ak sa stretneme a bude príležitosť skúsiť to vetou typu..." si šťastnejší odkedy sme sa rozišli ? vnímaš to s odstupom času ako správny krok? " asi je to moc priame neviem..
Ono takto sme ostali kamoši ked sa stretneme prehodíme vždy pár viet...aj si lajkujeme foto vzáujomne na fb...ako kedy...ale ostali sme oficiálni kamoši..no len..pre mňa je ťažké sa kamošiť tak ja sa radšej vyhnem konfrontácií ked môžem..
Vtieranie je nieco robit opakovane aj napriek tomu,ze tomu druhemu to prekaza alebo to neakceptuje a nechce.
Ja poviem len jedno.
Nabuduce ked ho stretnes s inou,neplac do vankusa.
Jeden musi vzdy ustupit.Tym,ze sa hras na mrtveho chribaka neziskas nic.Nemas ho tak ci tak.Ak by si mu len napisala ako ti vela ludi radi,len ako sa mas,alebo ...stale mi chybas...nic nestratis.Bud ho dostanes späť alebo nie.Ak nie,budes na tom tak ako teraz.S jednym rozdielom.Budes vediet na čom si.Ale nememu decku ani vlastna mat nerozumie.Tak si drz tu svoju hrdost a nepytaj sa potom co mas robit.
tazko odhadnut co je vtieranie a co este nie :/
áno som tá istá osoba :)
Dievča, rada by som vedela, s ktorou z vás komunikujem, ak sa dá. Sú tu totiž 3 nicky. Jedná sa stále o tú istú osobu, teda o zadavateľku témy - Tralalačanku, Autorku príspevku a Autorku? Si tri v jednom? Alebo ste tri, nezávisle od seba? Keď sa rozprávam s ľudmi, mám ich rada pre sebou, pozerám sa im do tváre. Tu sa na vás pozerám cez vaše nicky. Odpovieš mi?
No hovorí sa že dievča je príťažlivé ak má svoju hrdosť a netlačí sa chalanovi do zadnej časti tela..ale neviem ako je to presne myslené..ked je to už vtieranie a kedy je to ...hm..neviem