Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poníženie

Príspevok v téme: Poníženie
tralalačala

Ahojte, priateľ ma nechal pred polrokom, no stále na neho nemôžem zabudnúť. Prednedávnom mi kamoška prezradila že od známeho počula ako sa zdôveril že nemôže na mňa zabudnúť a odptútať sa, že to nedokáže. NO zároveň nepovedal nič konkrétne v zmysle žeby sa chcel vrátiť. Odkedy som to počula tak mi to dalo chrobáka do hlavy ale rozum mi vraví že je to hlúposť žeby som sa totálne ponížila a prišla aj o zvyšky svojej hrdosti ak by som sa ho spýtala či si to nerozmyslel.
Navyše si myslím, žeby ma odmietol. Neiem čo mám robiť..asi len zabudnúť.aj ked to nedokážem.

Messje

No...a to je co pisem.Nedokazal sa s tym zmierit.Pises ze aj ty jemu.Videl,ze v tom vztahu ste si len ublizovali.
Preto chce ist dalej.Kde nebude ublizovane.

autorka

messje..on mi ublížil viac, ale to je jedno.prvý spravil hroznú vec...a ja som mu potom len povedala že sa trápim a nedokážem to viac k nemu cítiť tak ako predtým..potom ma nechal..ale ja som len potrebovala čas aby sa ten cit obnovil..no on povedal že to nemá zmysel

Messje

Mmm
Ono je tazke niekoho lubit a pritom ho zradit ci zranit.Ten chlap ta lubi,ale nedokaze ti odpustit nech to uz bolo cokolvek.Vysli mu slzy,lebo mu prislo luto,ze to uz viac nedokaze aj keby chcel.A to ze si ku tebe nesadol...nechcel ti byť viac na blizku.Aj ked ako pisu vsetci aj ja ze ta stale lubi.Ale v tvojej blizkosti uz byt nechce.Preto to gesto v autobuse.Bud mu daj cas kym to preboli alebo ho nechaj ist.Neznamena ze ked ty si odpustila ze musi aj on.Zrejme si mu velmi ublizila.Obaja ste si.On to uz nechce opakovat.

autorka

Filip TT, no môžno som ho zranila ale veľakrát som poprosila o odpustenie za to čo som povedala..a to čo spravil on som dávno odpustila..no on to nechcel už riešiť..spravil ráznu čiaru...
akože kvázi sme si oficiálne odpustili a oficiálne sme si povedali v pohode slová pri uzatvorení vzťahu..ja som skúšala ešte týždeň po rozchode bojovať ale nezabralo to....
jeho posledné slová boli že " Mi prestal veriť, lebo som mu o sebe nepovedala všetko na začiatku vzťahu...a tiež že svoje rozhodnutie nezmení"
Myslím, že nech cíti čokoľvek táto veta je pre neho zrejme posvätná...
Len sa neviem prestať trápiť..ja...lebo som nikdy nikoho tak silno neľúbila.....ale snád aj to raz prejde...

Kýčera

Daj na Filipove slová. Tento mladý muž vie, o čom hovorí. A keďže tu riešime iného mladého muža, tak Ťa prenechávam v láskavej starostlivosti tohto muža. Veľa šťastia!

Filip TT

autorka - davas si nieco za vinu?

Pozri ak naozaj je nieco tvoja vina, ak si spravila naozaj nieco, co ho zranilo, tak potom ospravedlnenie sa je moralna povinnost, bez ohladu na to, ci sa vrati alebo nie. To je potom na urovni vztahu cloveka k cloveku.

Ak sa naopak niecim previnil on, tak je tiez dobre naznacit, ze ho vies pochopit a mohla by si odpustit.

Toto by sa malo poriesit bez ohladu na to, ci budete spolu chodit alebo nie.

Kýčera

Pozri, dievča, vôbec si sa nestrápnila! Človek veľakrát ľutuje to, čo v živote nespravil, nepovedal. To, čo ostalo visieť vo vzduchu... Takže tak. Som rada, že sa pripojil aspoň Filip a povedal Ti svoj názor. Môže to byť tým "rozumovým dôvodom". A v ostatnom má 100% pravdu!!! Je tu ešte taká možnosť, že ho city k Tebe ovládli natoľko, že nevie, môže, nevládze... Povedať ako veľmi Ťa ľúbi... Som prekvapená, koľko citlivých mužov sa na fóre pohybuje... A aj ten Tvoj milý je citlivý. Ponechaj si pre neho pootvorené dvierka... Snáď sa to v dobré obráti. Budem Ti držať palce, aby ste našli k sebe cestu. Ak nie, tak aby ste si našli inú cestu. Cestu, kt vás privedie do svojho cieľa. : )

autorka

Filip TT je to presne tak ako vravíš to je... bol to prudký rozchod prakticky zo dňa na deň...a dôvod by som Ti povedala ale len súkromne..je to príliš osobné.....ale mala by som už zabudnúť a netrápiť sa ..no neustále sa trápim a neviem si rozkázať....

tisotko

Musíš zabudnúť. On sa vlastne sťažoval že chce ale moc to nejde. Určite sa nechce ku tebe vrátiť lebo vie prečo. Je to zlé obdobie pre neho. Síce neviem do detailov ako to medzi vami prebiehalo, Ja som takto bol na tom po rozchode rovnako a snažil som sa nebyt s nou ani v kontakte aj ked z času na čas mi napisala prvá, podla nalady som odpovedal. Naučil som sa si vybavovať hlavne tie zlé veci ktore sa medzi nami odohrali. A prvy mesiac bol najhorší lebo mi chýbal sex s ňou. Aj to som sa snažil v hlave utlmovať a podarilo sa. Teraz je to o to lepšie že mám nový vzťah a už definitívne dávam bodku za vtedajškom. Neži v minulosti lebo tento čas strávený trápením sa budeš neskôr lutovať.

Filip TT

Inak zaujimave extremy dnes na fore - jedna tema, kde dievca spava s kamaratom a dufa, ze sa do nej zamiluje a nepripada jej to ponizujuce, druha tema, kde dievcina povazuje za ponizujuci jeden rozhovor o vztahu....