Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poníženie

Príspevok v téme: Poníženie
tralalačala

Ahojte, priateľ ma nechal pred polrokom, no stále na neho nemôžem zabudnúť. Prednedávnom mi kamoška prezradila že od známeho počula ako sa zdôveril že nemôže na mňa zabudnúť a odptútať sa, že to nedokáže. NO zároveň nepovedal nič konkrétne v zmysle žeby sa chcel vrátiť. Odkedy som to počula tak mi to dalo chrobáka do hlavy ale rozum mi vraví že je to hlúposť žeby som sa totálne ponížila a prišla aj o zvyšky svojej hrdosti ak by som sa ho spýtala či si to nerozmyslel.
Navyše si myslím, žeby ma odmietol. Neiem čo mám robiť..asi len zabudnúť.aj ked to nedokážem.

Filip TT

Stava sa vselico...manzelka mojho kolegu rozvinula milenecky vztah a dohnala to az do rozvodu. Mesiac po rozvode si to rozmyslela a vratila sa.... to bolo ine "ponizenie". Kolega si hned zobral dovolenku a vyrazili spolu na druhu "svadobnu cestu".....

Nemusis ho kontaktovat sposobom "prosim vrat sa". Urob partnersku ponuku typu: Neskusili by sme to spolu znovu? Mozno budeme mudrejsi....

Mesačný princ

Otázkou ostáva čo chceš ty.

kto neriskuje, ten často riskuje oveľa viac.

maj hrdosť a ostaň sama, alebo...???

Ak ho ľúbiš a hrdosť ti bráni sa ozvať, tak ho neľúbiš a je to úplne zbytočné. V tomto prípade to tak určite je, takže sa najskôr neozývaj.

"Smiať sa je riskovať, že budete vyzerať ako blázon,
plakať je riskovať, že budete vyzerať ako citlivý človek,
snažiť sa komunikovať s iným je riskovať, že sa do niečoho zapletiete,
vyjadriť pocity je riskovať, že ukážete svoje skutočné JA,
predložiť vaše myšlienky, vaše sny pred dav ľudí je riskovať ich stratu,
milovať je riskovať, že nebudete milovaný naspäť,
žiť je riskovať smrť,
mať nádej je riskovať zúfalstvo,
pokúsiť sa je riskovať zlyhanie.

Človek, ktorý nič neriskuje,
nič nerobí, nič nemá a nič nie je.
Môže sa vyhnúť utrpeniu a žiaľu.
Ale nemôže sa jednoducho nič naučiť, cítiť, meniť, rásť, milovať alebo žiť.
Je nutné podstúpiť risk,
pretože najväčší hazard v živote je nič neriskovať.
Len človek, ktorý riskuje je slobodný."

(Leo Buscaglia)