Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

Peta989

Ja by som to este skusila. Vytipovat si den, kedy nebude mat vela prace, skusit navodit romantiku. A preco by mal vsetko zacinat len muz? Mozes byt iniciativna aj ty. Ty ho skus k sexu trosku pritlacit nech vidi, ze to naozaj chces. Alebo mu povedz, aku mas na neho chut, vasnivo ho pobozkaj... :)

ela ela

adr1a.: ale ja viem, že ho priťahujem. Keď sa spolu vášnivejšie bozkávame, tak sa mu vždy postaví. Raz mi povedal, že jemu sa postaví aj z mojej normálnej fotky. Aj keď sa bozkávame, tak si niekedy všimnem, že je v pozore.

ela ela

Messje: Pred 2 týždňami sme boli v kine, potom som išla k nemu domov. On vždy ma začne bozkávať, pritúli si ma, ale to sú také normálne bozky, nie vášnivé . K tomu bol unavený, ja som to na ňom videla, že on nič nechce skúšať, tak som sa mu otočila chrbtom a dobrú noc. JA už sama neviem, čo mám robiť. Ćo by si ty robila na mojom mieste? Ukončila by som to čím skôr?

adr1a.

Ela. Hlavne nepozeraj na to, kolko ste spolu. Zober si to z inej strany. Keby ste mali este takto spolu zit 10-20-30r)
Toto ti ulachci rozhodovanie.
A este nieco. U muza musis vidiet a citit, ze ho pritahujes, ze je z teba blazon, ze z teba doslova salie, ze sa nevie ovladat, je tam vzajomna chemia nadrzanost pritazlivost charizma, ze by za teba aj dychal, ze staci jeden pohlad dotyk a v momente stvrdne)) Urcite aj ty takeho najdes

Messje

Ja som tiez nemyslela sa mu dokonca na tacke doniest.Len si spravit pekny vecer,ist sa prejst,alebo do kina,spravit si spolocnu veceru a sem tak pobozkat.Ak sa nechyti,dalej by som nesla.On nech neriesi ci ta sklame...to budete riesit potom...spolocne.Ale nepoviem,ze nejdem varit,lebo co ak mi jedlo prihori...To je co za vyhovorka?
Ela,ty si dala do toho vsetko...stale mam v pamati vsetko co si tu napisala...naozaj porizmyslaj.Na svete je krasne ked mas pekny vztah,kde sa starate jeden o druheho vo vsetkom.Ty taky vztah nikdy nespoznas,lebo mu vzdy uveris a budes vzdy frustrovana.Aj tak si myslim,ze ty ho nelubis.Je ti ho len luto,lebo je to...prepac,ale strasny tutmak.Si s nim len z lutosti.Co by chudacik robil keby si ho nechala.Utrapil by sa na smrt.Nie Ela...mozno by ani nevedel ze si uz davno prec.

ela ela

neviem11111
Moje pocity si celkom vystihla. Ponižovať sa pred ním už nebudem. Ja tomu už dám poslednú šancu, ktorá síce neviem kedy naskytne. A v podtstate ja sa už teraz trápim, inak by som si nepýtala rady.

ela ela

Messje
No, ale ma neľúbi a preto ani nič nerobí. Ale on stále tvrdí, že nie je sexálne založený človek, ale aj tak je divný, ja s vami súhlasím. No nič, ja pri najbližšej možnej príležitosti to skúsim, tak, aby nemal žiadnu výhovorku. Ak aj po tom odmietne, tak sa s nim porozprávam ale už nebudem pokojná, nech mi to konečne vysvetlí. A keĎ nevysvetlí, tak sa už definitívne rozídem. Lebo tiež si pripadám ako jeho sestra.

Petra989: ako chcem, ale až neskôr, keď bdueme častejšie spolu spať. On je zvyknutý, že nosím pyžamo, to by bolo dosť okaté. Niečo iné vymyslím.

adr1a: možno ju raz nájdem, len, aby neskoro nebolo.

neviem11111

no takto..mohla by som sa na neho vykaslat a nie spriadat plany o tom, ako ho zmanipulovat a "znasilnit". srat na neho, ked nema zaujem doprosovat sa a ponukat sa jak kus masa. sexualny zivot ku vztahu dospelych ludi patri, je to ista intimita. vy dvaja ste evidentne vobec neni na rovnakej urovni a ja si myslim, ze by si sa na to mala vykaslat. aj ked ho "znasilnis" (za predpokladu ze by sa ti o nahodou podarilo), dost pochybujem o tom, ze by sa jeho sexualne potreby zmenili. skratka nie ste kompatibilni a aby si potom este nelutovala, ze si prisla o panenstvo prave s tymto... ja by som z tohto vztahu odisla...

Messje

No hovorte si co chcete ale mne on pride ze nema nieco v hlave v poriadku.Nemyslim to v zlom.Normalne zdravy chlap to nevydrzi.Pokial nejde o prilis silne nabozensky zalozeneho cloveka.A to on nie je.Vsetko same vyhovorky.Stacis mu ako kamaratka ktora v ociach druhych je ako priatelka.Chlap ktory naozaj lubi a ma to v hlave vyrovnane skusi.Ved uz 16 rocni skusaju aj ked nemaju tusenie ako to dopadne.Ale pudy im hovoria skusit.Jemu pud nehovori nic.Nema ho vyvinuty.
Ela...slus ako adria radí. ..navod atmosferu a prirav si vsetko co treba.Nech nema vyhovorku.Ty si na neho naviazana lebo je tvoj prvy ale nemas ani tusenie do coho ides.On ta stiahne dolu a ty ho budes len lutovat a trpiet.Sam sa nerozbehne lebo takto mu to vyhovuje.Zijete ako sedtra s bratom.