Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

a_dr1a

Ahoj Ela. 2016 som ti sem tiez prispievala a asi som to videla ako viaceri tu, ze vas vztah nema dlhu zivotnost a perspektivu. Mrzi ma to, ale zas asi sa stalo tak, ako malo byt. Urcite si aj ty najdes muza, s ktorym si budete sediet vyhovovat po vsetkych strankach a rozumiet si navzajom. A ze budete spolu stastni. Drzim ti palce, aby uz ten dalsi muz a vztah boli podla tvojich predstav tuzob a potrieb.

ela ela

Tuto tému ozivujem uz len pre zaujímavosť ako to dopadlo. Po 3 rokoch chodenia sme sa rozišli. Nič intímne medzi nami nebolo. Ja som tento problem asi rok po uvedení tohto príspevku úplne vzdala. Začalo mi to byt jedno a to sme dokonca boli na dovolenke pri mori, rôznych víkendových pobytoch- príležitosti bolo mnoho. Prestala som sa mu podlizovat, hovoriť o tom, snažila som sa vzdy rýchlo zaspať, neskôr som sa vyhýbala takým situáciám. On aj napriek tomu že pri mne ležal na jednej posteli, ani slovo nepovedal, že by mu niečo vadilo. Doteraz neviem prečo a teraz mi to je už jedno. Popriala som mu veľa šťastia a išla ďalej, cítila som velku duševnú úľavu, akoby mi spadol kameň zo srdca.
Dôvod nášho rozchodu bol však iný, ktorý tu už rozpisovať nebudem, asi 12-krat má prosíl aby sme sa k sebe vrátili, 11krat som odpustila a prijala, 12ty už nie. Ozaj neviem jeho pravý dôvod odmietania milovania so mnou, učíte vinu mám aj ja, ale konečne sa citim duševne spokojne.

cha

aaach všetko bere zas negatívne...počúvaj,a nechcela by si radšej takého ktorý by ťa honil každý večer pod perinou (ešte pekne povedané),takých je v tejto dobe miliooon...
plus ak si naozaj to čo tu píšeš,že ho furt otravuješ ohladom sexu a iných debilín...ja na jeho mieste by som už steba mala vážne psychické problémy :D...ber to pozitívne,je pekné mať s niekým vzťah ktorý je pevne vybudovaný aj po mentálnej stránke..sex má prísť postupne,bez plánovačiek a rôznych blbostí .....vždy je to krajšie spontánne ako nasilu,čo myslíš :)

xyxxy

Ako jej tu väčšina radí, že rozchod atď.
Ak by mal čo ja viem žalúdočné problémy, tak rozchod by sa nekonal. Pritom v podstate ide tiež o biologickú záležitosť, dajme tomu, že aj psychickú. Všetky choroby pramenia zo psychickej nerovnováhy.

A pre zakladateľku: Si predstav, že po niekoľkých rokov búrlivého sexuálneho života, ti partner povie, že má rakovinu a už sa nedá. Tak čo vymeníš za iný použiteľný tovar? Porozmýšľaj o tom. Nikdy nevieš, kedy budeš ty v takej situácii. Ale to je problém dnešnej doby. S ľuďmi sa zaobchádza ako s tovarmi.

Mesačný princ

ela ela - takéto niečo nevyriešiš tu na fóre ale s ním medzi štyrmi očami. Nie, nebude ti stačiť objímanie a bozkávanie!
No všetko má svoje pre a proti. Ja mám taký názor, že ti to mal povedať a ak by to spravil, tak už nie ste spolu dávno. Lebo kamarátky atď...
On nepotrebuje bytosť, ktorá od neho bude vyžadovať, ale bytosť, ktorá je dostatočne silná a chápavá. Si ešte mladá a preto pouvažuj či by si bola ochotná sa vzdať napr. tu spomínaného styku. Tvoj priateľ ťa neodmieta, nikdy to nespravil, len má strach, že ho opustíš.

Rozhodnúť by si sa mala čo najskôr, pretože si navzájom nechcete ubližovať. Zváž či si dosť silná nato, aby si v takomto vzťahu ostala aj napriek tomu, že nikdy nebudete mať pohlavný styk. Prestaň riešiť lekárov a svoje kamarátky. Tvoj partner nepotrebuje aby si ho do niečoho tlačila, ale aby si pochopila. Veľmi dobre si premysli či ti to stojí zato a či si ochotná ustáť otázky typu ,,kedy budete mať dieťa?,, aký je v posteli?...ak nebudeš dostatočne silná a pripravená na takýto vzťah, tak ho podvedieš pri prvej možnej príležitosti. Hej, doteraz si to nespravila ale teraz je to iné - máš informácie.

Každá rada, ktorá je tu napísaná má určitú výpovednú hodnotu a v každej ti píše iný typ človeka. Tí ľudia prežili, možno sú slabí či silní, ale sú to ľudia ako ty a aj tie tvoje kamarátky majú svojim spôsobom pravdu.

Všetko záleží od teba a samozrejme aj od tvojho partnera. Rozhodnutie je len na tebe. Máš informáciu, ktorá mení dosť podstatnú skutočnosť vášho vzťahu, tak si sadnite a porozprávajte sa.

No jedno ti napíšem - on nesmie cítiť, že zlyhal. Akonáhle mu dáš pocítiť, že zlyhal, tak to už nenapravíš a pôjde to veľmi, ale naozaj veľmi ťažko. Teraz ti povedal, že zájde za lekárom ale čo lekár vyrieši?

Musíš byť pripravená na takýto vzťah, ak nie si, tak to ukonči. Môžete si totiž obaja navzájom dosť veľmi ublížiť.

babulik

tak bud sa mate radi takí akí ste, alebo nie, netlač na pilu,ber to ako to je, ked ho chces, a nerad sa s ludmi ale s nim.s nim sa rozpravaj, vy sa poznáte.snaži sa to riešiť.
22 mas,to je vysoky vek pdľa teba?,ked budes tlačit este just to nepojde, trpezlivosť, nevieš vydržať,zaleží čo chcete vy dvaja.
objimanie a pod, nestačí zatiaľ?

Duchovny Dav

boze moj dobry, ved vztah nieje o sexe. Detom to nebude vadit, prave naopak--- vadi im ked rodicia SEXUJU!!!! Vzdy.
Male deti sa toho boja... vzdy...

Urcite nieje dobre ak ma poruchu, ale ak to nechce, pohoda... a ze prichadzas o vela... tie priatelky, co ti to radia rozchod, su typicke k, dnesnej doby... zena ktora posle muza prec kvoli sexu, napriek tomu, ze sa miluju lubia obidvaja, je uboha bytost (rovnako ako muz) Ved hovoril, ze z nezonastami, nama problem (bozky, maznanie... to je skutocna laska) Este par generacii dozadu takto zila vacsina zien, a mali ovela krajsie rodiny, deti boli stastnejsie a malokedy sa vobec rozvadzali. Lebo neboli zavisle na orgazme... mali intimny zivot, ale len laskanie... Vam uz z toho sexu preskakuje tejto generacii.... sex nieje tak dolezity, vo vztahu. Vlastne vobec. Je to o laske, spolocnom suziti, rodine a detoch, hlavne aby deti boli stastne (a tam sex netreba vobec)

a angel-demon... to snad nemyslis vazne.. deti moze splodit, proste si to urobi a da jej semeno. To neznamena ze si to nevie urobit, to len znamena, ze pri sexe sa nevie uvolnit, lebo sa mu to stava a boji sa zlyhania. A je mu to neprijemne. Neznamena ze je impotent.

A inak, bezne to rozhodne nieje u 30rocnych, je to ojedinely pripad. Ak neratas teda veriacich, tak u beznych ateistov, to bude mat takto iba par % muzov, 95% to tak mat nebude. Na druhu stranu, 90% muzov, dnesnej doby sexualne posadnutych, bude tlacit prilis skora a este ta podvedie... ako tu bolo spominane, uz to chcu na 1-2 alebo 3 stretku... a navyse budu chciet aj nechutnosti typu oralny a analny sex... takze si vaz koho mas... oslavuj.

ela ela

Vraj sa mi to hanbil povedat, nemyslel si, ze to bude tak dlho trvat, ze si to sam vyriesi. A to verim, on je celkovo dost hanblivy.
Ale povedal, ze ak bdue treba tak pojde za sexuologom ci na nejake liecenie.

To: dobre skusim mu to navrhnut, nech viac zacne cvicit...ale som nevedela, ze to je bezne aj u 30 rocnych. Ale aj tak verim, ze sa to vyriesi, hm..