Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ela ela

Mesačný princ: Myslím, že máš pravdu. v podtstae priateľ celkovo nemá veľké sebavedomie, aj tým ako si povie, že nie je v tom dobrý a tak. Praveže skôr chlapi opak hovoria a chvastajú sa tým. Ale tiež som uvažovala, že ktovie či je to ozaj pravý dôvod. Tiež mi to príde zvláštne, že 2 roky bez sexu a teraz keď má priateľku, tak môže a nevyužije to. Ako som si istá, že ma nepodvádza, ale tak, že keď je už zvyknutý sám na seba, tak načo by sa trápil, keď výsledok bdue pre neho ten istý. Ćiže môže tam byť aj určitá sebeckosť a lenivosť z ejho strany. Čo som si všimla, že on je pre iných aktivitách lenivý.

Peta 896: no mne to už začína teraz chýbať a to som nikdy ešte ani nemala :D Mňa to začína frustrovať z toho pohľadu, že ho asi dostatočne nepriťahujem alebo ho neviem dobre spracovať.

Možno sa s ním ešte porozprávam, ale nechám to teraz do leta ako to je. Možno sa sám osmelí.

Peta989

Ak to nejako nevyriesi s doktorom alebo aspon nebude skusat to milovanie, nemozete byt predsa spolu. Ja nehovorim, ze to je najdolezitejsie, ale...podla mna milovanie s partnerom k vztahu treba a aj ked si teraz obaja poviete, ze lubite sa a vydrzite, tebe to chybat zacne :/

Mesačný princ

hm, dá sa prekonať všetko na svete ak dvaja chcú. Milovanie nie je len o tom či sa mu ,,postaví,, a aký je v posteli ale o intimite a o tom všetkom okolo toho.

Ani sa mu nedivím, keď vidím aký veľký význam sa prikladá tomu, aby bol niekto ,,výkonný,, ako plemenný žrebec a každé zaváhanie sa trestá odchodom partnera.

Ono je taká doba. Ja by som sa s ním na tvojom mieste ešte porozprával. Uspokojiť svoje intímne potreby môžete aj inak ale to by chcelo veľkú dávku trpezlivosti a pochopenia voči partnerovi.

mali by ste si to vyriešiť. Tým, že budete ticho sa nikam nepohnete.

ela ela

Píšem tu opäť, lebo som pravdepodobne vytiahla z priateľa jeho dôvod, prečo so mnou nechce zatiaľ spať. Neviem, čo si už mám o tom myslieť, ale povedal mi, že ma má veľmi rád, nechce ma stratiť, lebo si myslí, že keď nebude dosť dobrý pre mňa, tak, že ho nechám. Tak, že on sa radšej toho vzdá, lebo vie, že on nikdy v tom nebol úspešný.
Ja už som nemala slov a bola som ticho, bolo to asi pred 2 týždňami a už som túto tému odvtedy nerozoberala. Lebo ja už ani neviem ako. Neviem, čo by ste robili na mojom mieste?

Maťanoha

Ak sa ti raz s tým tvojim nemehlom podarí mať sex, tak napíš. Dobre sa to číta. Je to lepšie ako reality show o nejakej spodine z Hornej dolnej.

Maťanoha

Nemaj o mňa obavy. Ja sa na tebe dobre bavím. Uži si to s tým tvojim neschopným a nesamostatným tlstým blbečkom, čo ti klame, ani vlastný ejakulát nevie utrieť a nestojíš mu ani za to aby ťa poriadne pomiloval. Na lepšieho chlapa aj tak nemáš.

ela ela

Messje
Súhlasím

Okrem toho ja sa vôbec nestarám do jeho osobných vecí, ako je byt, auto, pôžičky, atď. platí si to on sám, Je to jeho súkromie a ostatných ľudí nemusí zaujímať ako čo kto získal.

Messje

ani ja nerozumiem co je na tom,ked clovek z akehokolvek dovodu dostane byt od rodinnych prislusnikov...
uz sa zase netreba do neho navazat a hladat chybu vo vsetkom.