Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ela ela

Jahoda77
Tak a už si aj teraz hlupaňa, keď si napísala do tejto diskusie. Nechápem načo tu píšeš, keď nevieš napísať ani nič normálne.

ela ela

Peta989: Ja neviem, asi je zvláštny. Mne to vždy prišlo divné, On spočiatku bol iniciatívny,a le keĎ som povedala, že som panna tak to stopol. On vraj nie je sexuálne založený človek. No ja musím odhaliť skutočnú pravdu. Vážne, dám tomu poslednýkrát šancu, vytiahnem kondómy, keď budem niekedy u neho cez víkend tak, aby som vedela, že ďalší deň nemusí ísť do práce. A mu to rovno poviem, nebudem naznačovať, nemusel by pochopiť. A uvidím jeho reakciu, keď nebude nič, tak s ním skončím.
Boli sme raz na jednom pobyte ešte v januári, ale tam som to ja akosi odcúvala, lebo nemal kondómy a nejako som sa v tej chvíli na to necítila.

Jahoda77

Autorka tejto témy je hlupaňa. Má frajera totálneho idiota a ešte svoj vzťah s ním rozoberá na internete. Určite je to nejaká chudera, ktorá nemá na to, aby si našla normálneho chlapa.

Peta989

Toto by asi naozaj chcelo vymenit partnera. Neviem ma pravdu. Ak je naozaj az takyto, budes to lutovat. On musi mat nejaky problem a s tymi frajerkami ti podla mna klame. On vyzera ako neskuseny chlap, ktory ani nevie ako na to.
Si mlade dievca, tak nestracaj cas vo vztahu, ktory sa nikam nehybe a vyzera to tak, ze on k tebe asi v tomto nebude nikdy uprimny

neviem11111

peta, a keby aj povedal dobre co by sa vyriesilo??? vobec nic, ela by prisla o panenstvo s totalnym mumakom a ktovie ci by to potom nelutovala. nie je normalne, aby chlapovi tolke roky nechybal sex a odmietal ho ked ho moze mat. je tam niekde nejaky problem, ktory by im aj tak branil v normalnom sexualnom spoluziti a tak ci tak by to viedlo k dalsim problemom.

Peta989

Och, tak toto je uz sila :/ Necitala som vsetko a hore pisala, ze mal uz baby. Ale teda nevyzera to tak... :/ Autorka prepac, ale on nie je nejaky zvlastny?

neviem11111

a ak sa nemylim, okrem toho ze ju odmieta v sexe ju ani nevie inac uspokojit, smrdi mu penis a este ho aj autorka musela naucit, ze ked sa spravi, ma sa poutierat a nie nechat to na sebe zaschnut ako prasa. sorry ale kvoli takemuto chlapovi este ona ma vyvijat dalsiu snahu?

Peta989

Bola. Ale takto by uz nemal ziadnu vyhovorku. Nebol by unaveny a ona zabezpecila aj kondomy. Alebo keby spolu idete niekde prespat. Spravite si vylet, date veceru, vyberiete pekny hotel.