Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

To

Ahoj ela sice som necital diskusiu ale z mojej zivotnej skusenosti ti mozem povedat ze sa to bezne muzom stava. Napr ak maju strasne atrativnu partnerku alebo proste boli dlho bez sexu so zenou. Ja by som mu ale pre istotu naordinoval aspon 300 drepov kazdy druhy den.:P Mne to sice nepomohlo a to chodim do fitka 3x do tyzdna... Proste to bol blok a mi trvalo par mesiacov nez som dokazal mat s priatelkou sex ale bez nej to bolo naproste v pohode.

Mesačný princ

ela ela - pozri si čo si napísala do témy! Ak si to písala ty, tak tam jasne vidieť, že o tom vedel.

ela ela

Mesacny princ:
On spociatku nevedel, ze moze mat taky problem a ze ho vobec ma. Az kym sme nemali problem, ze ked si dal ochranu, tak sa mu stiahol, klesol ci ako to nazvat. Potom isiel k lekarovi a minuleho tyzdna mi to povedal, ze necakal, ze to bude take zle. Aspon tak tvrdil.

Mesačný princ

ela ela - nevyriešiš to. kto vie či je to genetické, psychické , alebo je to zdravotný problém...Môže to byť všelijak. Skôr by som toho človeka nazval veľkým egoistom ak ti toto nepovedal už v začiatkoch vášho vzťahu a nechal to zájsť až tak ďaleko. Sú aj iné formy sexuálneho uspokojenia a dokonca intenzívnejšie, len treba hľadať spoločne riešenie ak chcete ostať spolu.

Porozprávajte sa!

ela ela

Ahojte znova...
Takze som s nim 2 roky. Stale sme sa nemilovali. Konecne som prisla na dovod: ma sexualny problem, nedostatocna erekcia. Bol uz aj u lekarky, dala mu nejake tabletky. Ale mna to uz frustruje vsetko. Zaroven sa s nim rozist nechcem. Aj napriek tomu som do neho zamilovana, viem, ze aj on mna miluje. Je velmi pozorny, snazi sa, stara sa o mna. Snazi sa taktiez vyriesit ten sexualny problem, ale popravde uz som zufala.
Vraj ma nikdy neodmietal, aspon nechcel, aby som to tak vnimala, ze ho to trapi.
Povedala som to 2 kamaratkam, odpovedali mi, ze definitivne rozchod, ze som mlada a prichadzam o vela.
Da sa vobec taky sexualny problem uplne vyriesit? Co mozem ja urobit?

gregx

...tak k tebe zrejme už nič necíti...možno je bu...rant..len mu to ešte nedošlo.....ak k tebe nič necíti...tak je konec.....

Ja888

Ela ela ak sem este prides, mozno by ste mohli zvazit tantricke milovanie? Nie sex ale milovanie. Neviem ci vnimas ten rozdiel. Myslim ze to by mohlo byt nieco pre neho.

ANGEL-DEMON

nemá zmysel byť v takom vztahu... ako si ho predstavuješ ako otca svojich deti..? a ako ti to dieta urobi??? ci pojdes na umele oplodnenie..? a budes panna do konca zivota... alebo do chvíle kedy sa ti pripletie do cesty nejaky pritazlivy "kolega" a budes ho podvadzat... nemá to zmysel... nech si najde zenu ktora ma rovnake zmyslanie... druha vec je to ze vsetko je tak ako ma byt.. moze byt ze ste si nie sudení.. pri druhej zene mozno taky problem mat nebud.e..
napriklad...moja známa sa akurat teraz vydavala za chlapa s ktorym uz jedno dieta maju, druhe je na ceste..... zili spolu "na divoko" doteraz... no a jej už manžel bol predtym už zenaty a nemali deti nemohli mať...mysleli si že chyba je v nom, kedze zena jeho byvala bola OK zdravotne... zabudla som sa opytat ci uz aj ona ma deti... ale ako som uz pisala s touto "novou" zenou ma uz 2 deti... príroda to tak zariadila... proste kombatibilita...

ferihitka

ela ela takze ste spolu už dva roky teda nespali ?a on je Ok hej ?správne chápeme ? vydrzis to ešte s nim,ci ?napis, ako to dopadlo!vela stastia k spokojnosti obom