Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

ferihitka

milá zakladateľka,:)
začítala som sa do tvojej témy, ktoré je už staršia..ale nevadí. Čitala som ju od konca do polka,a musím ti povedať, že máš veľmi zvláštneho chlapa. Na to že má 30 rokov a ľubi ťa, čo je evidentné, podľa jeho milých slov, čo na teba má,a že ťa bozkáva, túli a pod. Poviem ti len toľko, že váž si,že je k tebe stále milý a plače,ked mu dohováraš, chlapi neplačú väčšinou a len ubližujú nam slovne. vidím, že on ma k tebe pekny vzťah, velmi. istotne ťa velmi lubi,a ak sa mu ipostavi,ked sa spolu bozkávate, tak toje super znak,že nie je gay. ( najprv som si myslela, že je inak orientovaný,ked som čítala uvodny príspevok),ale úplne to nezahadzuj,lebo sa proste bojí niečoho, možno má zdravotné problémy nejaké, ale vidno, že ťa ľúbi( na reakciách), je asi neskuseny, čo ty vieš, či aj on neni panic, možno sa len chválil, že mal tolko žien. to chlapi zvyknu.ale možno nemal,a nevie,čo ma s tebou robiť. a inak,ak ťa vie spraviť,resp. je ktebe mazlivý, tak preboha,čo to je dva roky ?možno je citovo založený iba viac,nie sexuálne. a okrem toho, ked ho niečo bolí, tak hádam nebude sexovať. vidno, že je citlivý týpek,to sa v tejto dobe cení ! váž si to...ja som tiež mala sex s frajerom až po 3 rokoch celých !!intenzívneho vzťahu ..takže by som to neriešila až tak..hlavne to neurýchluj, ved to je trápne.ked má prísť tá chvíla príde..aj ten sú prvé milovania o ničom, ženu to veľmi bolí.

ela ela

Ahojte.
Ako pozerám, túto tému som založila pred 4 mesiacmi. Už len informujem, oboznámim ako je to dnes.
Priateľ išiel na krvné testy, bol u urológa, všetko má v poriadku. Pred mesiacom sme boli na letnom pobyte, tam sme sa o to pokúšali, ale nevyšlo to, lebo mal problém udržať postavený penis v kondóme (pokúšali sme sa o to 4krát). Ospravedlňoval sa mi za to.
Poslednom kvapkou trpezlivosti bola minulá noc, kedy som sa ho priamo opýtala, či sa chce so mnou teraz milovať. Odpovedal mi, že dnes nie. VYhovoril sa na bolestivý zub (mal zápal nervov a bol po ošetrení). Cítila som sa odmietnuto, podráždene sklamane, smutne. V tej chvíli som pokojným hlasom už nevydržala a povedala som mu úplne všetko čo si o tom myslím, ako to vnímam. Priznávam sa, povedala som mu aj hnusné úprimné veci. Ale vo mne to vrelo. Veta typu: tak ja si nájdem iného chlapa, ktorý bude so mnou chcieť spať. On bol len ticho a rozplakal sa. Nechcel ma sklamať. Neskôr sme sa o tom zase rozprávali a mne z toho vyplynulo, že on pravdepdoobne nemá alebo má minimálne libido. Milenku nemá. Jemu to vraj nikdy nechýbalo, a za svoj celý život to nerobil viac než 10krát. MYslím, že Messje písala niečo v tom zmysle, že chlapec asi nemá dokonale rozvinutý pud. A súhlasím s ňou. Už som prestala viniť seba za to. Je mi to všetko ľúto, je to super chlapec, viem si ho predstaviť aj ako muža, otca.
Ja som už pre to urobila všetko čo som len mohla. Mám záujem riešiť problémy, pomôcť mu ak chce. Ponúkala sa mu minimálne 5krát. Bola som odmietnutá. Už dosť. Rezignovala som. Teraz on už musí niečo preto urobiť, ak vôbec chce. Bohužiaľ, ja sexuológ nie som. Povedala som mu to, zase sa rozplakal. On hlavne potrebuje bozky, objatie, pohladkanie. Nikdy v živote som si nemyslela, že budem v takej situácii. Pre mňa veľmi náročný vzťah, o to viac, že je môj prvý. Alebo bol by, lepšie povedané. Pomaly sa dostáva do zóny dobrý kamarát.

Všetkým odporúčam, ktorí majú svoje silné morálne/náboženské zásady, že až po svadbe, tak ja som len príklad, že je dobré to predsa len skúsiť pred. Alebo aspoň probližne zistiť či ten chlap má vôbec o Vás sexuálny záujem, alebo si vystačí len s citmi. A ostatní čo hovoria, že sex nie je dôležitý atď. Tak je dôležitý, keby ste boli neraz odmietnutá, tak by ste to pocítili. Akoby ste vedľa toho chlapa spali každý deň, po xy rokoch manželstva. A pritom nikdy nič nebolo. Akoby ste neboli pre neho dosť dobrá, dostatočne vyvolávajúca vášeň.
Prajem Vám harmonické vzťahy s minimálnymi problémami. Pekný večer!

ela ela

ivobrick
No odvtedy sme s praxou nijako nenapredovali. Nemáme na to v podstate čas, takže je to tak max. raz za mesiac, čo by sme mohli byť spolu. Haha :D Skúsim sa ho to opýtať.
JA tomu dám ešte POSLEDNÚ ŠANCU. Ak nič nebude, tak koniec, proste sa k sebe vôbec nehodíme.

ivobrick

No to by ma teda fakt zaujimalo, aky film, vy zeny povazujete za vhodny pred sexom/alebo dacim takym.. lebo naposledy som dostal taku jebu laktom do oka ze ma este tyzden bolelo.. (daky unos dietata, akcny cico.. to bolo to posledne co ma zaujimalo).

Ela ty zas hned chces sex s ktoreho budes mat velke vies co. To si sa za ten cas nikam nepohla. Nebavili ste sa o tom? Co ako ty potrebujes? A nie debilne von dnu? Vlastne ako pozeram bavili ste sa o tom. Dobre ti povedal, sklame ta, lebo sa urobi rychlo a ty zas nic. Vies co? Spytaj sa ho ci nema reumu alebo zaseknutu sanku, pripadne problemy so sluchom, a hmatom :D Ak odpovie nie, tak sa spytaj preco to teda vzdava. Nemoze ti venovat viac ako 15minut so svojho drahocenneho zivota?! Romeo so 4rmi zenami.. no urcite.

A hej. Vyser sa na neviem ake cipkovane pradlo cico. Kazdemu normalnemu chlapovi staci hocijaky naznak a uz by si letela na postel :D

Marek3311

Jahoda77 to napísala úplne výstižne. Autorka tejto témy je hlúpa. Keby som sa dozvedel, že moja frajerka tu rozoberá vzťah so mnou, tak s ňou okamžite končím.

Peta989

Mne uz sa toto zda trosku ako take citove vydieranie. Povies mu, kde je problem a on k tebe nie je uprimny a potom sa tvari ako obet, aby si ho neopustila. Ale ten problem riesit nemieni, ked uz si mu dvakrat dala zase sancu.
Musi to byt velmi tazke za rozhodnut, ci vo vztahu zostat. Ale podla mna nie je fer ako sa k tebe sprava. A po vsetkom, co si sem napisala, ta asi klame. Nemohol mat tolko sexualnych partneriek.

Messje

Ela,zlato...
Co by som urobila ja?Nemozes sa ma pytat lebo jaam ine potreby a ine poziadavky na muza.Keby som ale mala takehoto...uz by som ho nemala.Je tam par veci ktore sa mi doslova hnusia ale nechcem to uz otvarat.Stale si myslim ze ta nemiluje.Je mu s tebou dobre,ale nelubi ta tak ako by mal.A tie bozky. ..joooj moja...chlapovi sa postavi pri pohlade na pekny zadok,nieto este pri bozkoch.Keby bol z teba taky hotovy...nevydrzal by.Neexistuje.Nepros sa mu viac Ela.Maj hrdost.Ja by som z toho vycuvala.Prepac,ale ja chcem vediet ze mam muza...vo všetkom co k tomu patri.Nemas ani tusenie v tvojom veku ake je pekne mat vztah a cotit to naozaj.Nenahovaraj si,ze kludne vydrzis dalsi rok,len aby si jeho ospravedlnila.Neklam seba kvoli nemu.

ela ela

Mesačný princ:
Už som sa sním dvakrát chcela rozísť, navrhla som mu pauzu. A on na to: že prečo mu toto robím? Že v čom ma sklamal, kde urobil chybu? On sa vraj celý čas snaží, aby som bola spokojná. A tak proste na seba zvaľoval vinu, neviem vždy som potom akosi zmäkla a že to nejako ,,prejde".

Okolie nám hovorí, že mi sa k sebe hodíme, sme pdoobné povahy (až možno na ten sex). Pri ňom sa cítim veľmi dobre, som spokojná, nemám pred ním strach, vždy som rada s ním. Veľmi dobre sa bozkáva, on ako partner mi ,,vonia", priťahuje ma. Neviem, proste akoby bolo niečo, čo ma stále drží a hovorí mi, aby som pri ňom ostala. Ale to je len blbosť. Spočiatku mne veľmi iponovalo to, že ma nechcel len na sex. Vždy som mala strach, že si nájdem niekoho, kto by ma len využil a odkopol. JA som práve toto vedela na ńom oceniť, že je zdržanlivý. Ale proste teraz je to už aj premňa zvláštne, keď mal k tomu vraj 4 sexuálne partnerky. Tiež nechápem, ako sa dokáže so mnou bozkávať 2 hodiny, bez toho, aby to posunul ďalej (okrem pettingu). Možno som niekde chybu urobila ja, keĎ som ho spočiatku brzdila.

Mesačný princ

ela ela - to naozaj chceš mať ,,sex,, s niekým kto ťa odmieta a ani po tebe netúži?
Ja by som na tvojom mieste bral skôr milovanie s partnerom, ktorý vie, čo má robiť, alebo aspoň po tebe túži ako muž. Prvé milovanie aj tak nebýva úplne top, ale zažiť to s niekým takýmto?
Neviem. nepoznám ho osobne a nemôžem súdiť. Ale ja osobne by som odišiel už dávno z takéhoto ,,vzťahu,,.

osobne byť tebou tak sa zbalím a odídem. Možno by si ani nevšimol, že pri ňom nie si. Naozaj mi to príde, že fungujete ako brat a sestra.
Žiadny chlap toto nevydrží. je úplná hovadina vyhovárať sa na tvoje panenstvo alebo ochranu! Možno je asexuál a v tom prípade máš sakra problém.

Ja navrhujem rozhovor s tým, že načas si dáte pauzu. A uvidíš. Nie som zástanca takéhoto fungovanie a pauzu vo vzťahu považujem za blud. Ale toto podľa mňa nie je vzťah. Ako fungujete v iných veciach? Je to partner s ktorým by si chcela prežiť zvyšok svojho života? Musíš si ujasniť čo vlastne chceš.

Tolerancia je jedna vec ale človek by si mal hľadať podobného partnera.

žiadne sviečky, žiadne znásilnenie, žiaden rozhovor....jednoducho odíď a uvidíš či si to všimne.

ela ela

Peta989
hahahha no asi tak :D

Nie teraz nie, lebo dnes nie je doma a ja zajtra cestujem do školy. Budúci týždeň sa tiež veľmi často neuvidíme, ja mám teraz skúškové, vtedy chcem mať pokoj, aby som mala skúšky čím skôr hotové. Po skúškovom to nejako zrealizujem.