Priateľ ma sexuálne odmieta

Príspevok v téme: Priateľ ma sexuálne odmieta
ela ela

Ahojte. Ešte som sa nikdy neradila cez internet, ale som objavila túto stránku a vidím, že tu sa pravidelne radí.

Mám priateľa, s ktorým som 13 mesiacov. On bude mať 30, ja 22. ,,Problém" spočíva v tom, že už 3krát idmietol so mnou spať. Mimichodom za ten čas čo sme spolu, sme ešte nespali. V začiatkoch sa aj o niečo pokúšal, ja som mu povedala, že som ešte s nikým nespala. Tak cúvol a povedal, že to necháva na mňa, nebude na mňa tlačiť. Po polroku som mu otvorene povedala, že by som náš vzťah posunula ďalej, ale on mi na to povedal, že máme čas, nemáme sam kam ponáhľať. Brala som to pozitívne, že má rpavdu, netreba to unáhliť. Keď sme boli spoločne na pobyte, tak sa odmietol so mnou ísť osprchovať. A pred 2 týždňami som znova bola iniciatívna a on ma zase odmietol, že je nachladený(kašľal) a že čítal, že vtedy by sa to nemalo robiť, lebo ma to môže páliť. Prišla mi to ako výhovorka.

Som si istá, že ma nepodvádza. Keď sa chem rozprávať na túto tému, tak buď zmení tému, alebo sa zasmeje, že akú tému riešime. Príde mu to vtipné. Mám pocit, že sa vyhýba niečomu, pýtam sa, ale proste túto tému veľmi nechce riešiť a smeje sa z nej.
Vážim si, že je taký aký je, ale trošku ma to sklamalo, že ma odmieta po roku nášho vzťahu. Raz mi povedal, že on má raddšej citové záležitosti (pohaldkanie, maznanie) ako biologické veci a že mu nevadí, že nemáme sex. Neviem, príde mi to aj trošku uvláštne, vzhľadom na jeho vek a povedal mi, že mal spával s viac ako 5 ženami. Tak som si myslela, že to proste chlap bude chcieť, keď už to zažil. Z náboženských dôvodov to určite nie je.

Ja dokážem byť v pohode v takomto vzťahu, len trošku začínam pochybovať či neklamal ohľadom svojich sexuálnych skúseností či nejakého zdravotného problému.

Prosím Vás, čo by ste si o tom mysleli? Vďaka za názory.

adr1a.

Baby)) ked vas tak citam viete co by som ja urobila?)) Jasne ze by nevedel co mam v plane) by som mu akurat povedala, urobime si dnes ci kedy pekny spolocny vecer pri dobrom filme. Nic viac. Aby nic netusil. Pekna atmosfera spolocny kupel, dobre jedlo vinko ci co ma rad (nie ho opit! Len mu urobit naladu nech strati trosku zabrany) masaz dotyky bozky drazdenie ai ai a "znasilnila" by som ho))))
Tak ano. Si este panna ja som v tvojom veku tiez bola a mozno snivas o neviem com ze bude 1x) takze toto moje ti tam nezapada. Ale po psych.stranke cim dalej to on odklada a konstruuje si v hlave dake chore dovody zabrany stopky tak tym to bude len horsie a nedockas sa toho "nikdy". Ma strach a ten s odstupom casu odsuvanim milovania bude len narastat. Musi prist o pociatocne zabrany. Preto trocha alkoholu by mohla pomoct. Nie ho vsak opit)) potom by ti zaspal, zabudni na erekciu ai) A nesmie vediet o co ti ide. Dobra nalada uvolnena atmosfera ai co som ti uz pisala. No iba ak ti on vobec stoji za to

Mesačný princ

ela ela - nečakaj zbytočne. Možno si v tejto oblasti vôbec nesadnete a čím dlhšie to bude trvať, tým horšie. neponúkaj sa mu. Prečo aj?

Ak hapruje takto komunikácia a nikam ste sa po roku neposunuli, tak hapruje aj vzťah ako taký. Či sa mýlim? Nie je komunikácia základ?
Výhovorka s ochranou je len výhovorka. žena sa dá uspokojiť aj inak a to by mal šuhajko vedieť. Nie je to o tom.

Peta989

Dufam, ze uz sa to podari. Vyzeras byt fajn baba, tak nech sa posnazi :)
Nemoze ta donekonecna odmietat, on sa bude citit ako debil a ty zacnes pochybovat o tom, ci si pritazliva.

ela ela

Peta989
Môj oosbný dojem z toho: zo začiatku sa pokúšal, aby nevyzeral ako ,,debil", lebo on si myslel, že už panna nie som (vzhľadom na môj vek, nehanbila som sa pred ním byť vyzlečená, atď.). Až niekedy v lete som mu povedala, že ja panna som a odvtedy, to akosi prestal skúšať. V novembri minulého roka som mu povedala, že by som aj niečo viac chcela, ale nemal pri sebe ochranu, tak nepokračoval ďalej. A pred emsiacom, som s aním o tom rozprávala a povedala, že by som chcela niečo viac a on zase nemal ochranu. A na to mi povedal, že jeho vôbec nenapdlo, že by som niečo chcela. V podstate zase to je moja vina.
Tak už som minule sma kúpila ochranu a tak o mesiac, keď už budem mať po škole a bude viac času, tak poslednýkrát sa ,,ponúknem" a keď aj vtedy si nájde výhovorku (aj keď už ochrana bude), tak ja sa už vzdám a túto tému už otvárať nebudem a uvidím ako to bude ďalej.

Peta989

Nemyslela som to s tym panenstvom zle, jasne, ze nie je dolezite, ci je niekto do 20 alebo 40 :)
Ale je zvlastne, ze na zaciatku to chcel a teraz zrazu nie. Nieco sa muselo stat...ved nemoze sa len tak vyhovarat, ze by na teba tlacil. Chces to, je to tvoje rozhodnutie

ela ela

Peta989
Síce často s ním medzi jeho kamarátov nechodím,ale nejako som nepostrehla, že by sa o tom bavili. A keď možno aj padla tému sexu, tak on sa len zasmeje, je ticho, nič na to nepovie. A on s acelkovo o našom vzťahu s nikým nebaví, čiže nikoho by ani vo sne ennapadlo, že taký 30 ročný chlap nespáva so svojou priateľkou, s ktorou je už viac než rok. On by saskôr hanbil zdôveriť niekomu o tom.

ela ela

peta989:
Tak som sa ho pýtala či vôbec chce niekedy so mnou spať. Povedal, že áno. Ale tak čo iné by mi povedal, aby nevyzeral ako divný chlap. Ono tu nejde o to či by som bola panna alebo nie do konca života. Mne to nevadí, že stále som, aj keby som bola ďalších 20 rokov, ale tu ide o to, že mám priateľa a on asi čaká na zázrak. Je to aj dosť moja vina. SPočiatku on aj bol dosť iniciatívny, ale ja som akosi nechcela tak skoro, som mu to všetko vysvetlila. A teraz keby už aj ja chcem, tak sa vyhováral, že som panna, nechce na mňa tlačiť a bla bla bla..A ja mám pocit, že jemu to aj tak vyhovuje, že sa to nemení. Aj keby mu poviem, že až po svadbe, tak by mu to nevadilo. Neviem, možno hľadám problém, kde ani nie je, radšej skľudním hormóny a nechám to tak, lebo aj tak asi nič nedocielím, keď sa budem stále okolo toho motať.

Peta989

Alebo keby to naozaj skusa nejako zlepsovat, ked vie, ze nema vydrz. Mozno mu niekto poradi, co by sa s tym dalo robit. Podla mna by sa mal bat, ze ho opustis kvoli tomu odmietaniu ako kvoli slabej vydrzi :)

Peta989

To ti verim. Nechapem ako moze takto vydrzat, ked ma priatelku. Vies len aby si potom zbytocne necakala. Mala by si sa ho spytat, ci vobec niekedy hodla postupit dalej alebo nie. Nemozes byt predsa cely zivot panna :) Ved milovanie s partnerom je jedna z najkrajsich veci :)
Kamarati sa pri vas nebavia o podobnych veciach? Mozno keby si pochvaluju, odhodlal by sa :)