Môže mať človek peniaze, lásku a zdravie zároveň?

Kýčera

Človek môže mať peniaze, lásku a zdravie zároveň! Je to len zriedkavý úkaz, ale áno, môže. No zdá sa, že u Teba to, cica, hapruje... Čo keby si vymenila ten svoj vulgarný nick za normálne slovo? Alebo si snáď myslíš, že si to takto privoláš? Máš problémy s obličkami a močovým mechúrom. Aj medziľudské vzťahy by si si mala usporiadať...

mam56

Počas života sa strieda utrpenie so šťastím. Na Zemi možno byť šťastný iba vtedy, keď je človek tvrdý na seba a potom aj na ostatných. Netreba všetko pardónovať, lebo to je cesta do záhuby.
Netreba ani príliš dávať na city, tie nás nemusia viesť správnym smerom. K tomu všetkému sa však treba dopracovať.
Treba vedieť pracovať, ale aj sa zabaviť.
A hlavne treba počúvať hudbu a žiť hudbou, lebo tá nám dokáže správne vymyť mozgy a uvoľniť nás.
Lose yourself to dance:-)
www.youtube.com

iggzik

tak mat vsetko pokope je rarita, nieje to zas az tak "tazke" no vacsinou sa ludia nechaju peniazmi pokazit..

co sa neho tyka, tazko povedat, ci je to koli peniazom alebo dacomu inemu,, uprimnost sa moc nenosi..

ked su prachy tak na zdravi sa da popracovat,, trenera co bude motivovat aj sa starat o zdravu stravu, maseri, wellness, hory, .....

peniaze, majetok nemaju byt cielom,, a bacha na to potom zleniviet.. mali by byt iba ako prostriedok na zlepsenie zivota, svojho a svojich blizkych, nie stat sa ich otrokom..

kafe

mno... a máš to tu čierne na bielom: "mám, žiaľ, v hlave zakotvené, že se nedá mať obe naraz" a tu tiež: "Akurát som začala mať oň strach, aby sa nepokazil, a možno ten strach pôsobí proti mne." Ano, strach spôsobuje, že sa ti deje presne to, čoho sa bojíš.
.
Prečo by sa nedalo mať obe naraz. Začni aspoň dumať nad tým - a čo keď sa to dá? Ak niečo neurobíš so svojim presvedčením a strachom, krachne ti nielen tento ale aj 20 nasledujúcich vzťahov, kým budeš pri peniazoch. Mať krásny vzťah i peniaze je niečo podobné, ako mať ruky i nohy. Každé potrebuješ na niečo iné a mať obe naraz a využívať ich naplno je normálne, dobré a žiadúce. Bill Gates je nechutne bohatý a čo viem, zatiaľ funguje s manželkou v pohode už jedno alebo dve desaťročia. A takých ľudí je určite dosť.

yebesato

Chcela som skôr všeobecné skúsenosti ostatných, pretože mám, žiaľ, v hlave zakotvené, že se nedá mať obe naraz a práve to som sa snažila dosiahnuť. Zdravie je relatívne ok.

Ja som si o tomto vzťahu myslela, že je jedinečný, že sa k sebe hodíme, dopĺňame sa, funguje a proste sa chápeme. Akurát som začala mať oň strach, aby sa nepokazil, a možno ten strach pôsobí proti mne. Ja nie som vôbec náročná, priateľa chválim často, keďže chlapi to podľa mňa potrebujú od prírody. Dávam mu to denne najavo, že je pre mňa najlepší a iného nechcem, že si ho vážim. Nemusí mať haluze, záleží mi na ňom, chcela som mať ten vzťah ako nikto. Proste posledné dni mám pocit, že to už nie je také, a ako som spomínala, v kariérnej oblasti sa mi začína dariť, ale to by malo ovplyvniť len to, že sa budeme mať lepšie. Mne je jedno, kto z nás donesie domov peniaze. Myslím si, že keby sa mi darí, tak pokojne by som mohla ja ako žena doniesť viac a môžeme byť šťastní, lebo sme spolu a máme, čo nám treba. Veľmi by ma hnevalo, keby ho takáto blbosť trápila, a aj som mu to hovorila veľakrát, že ja s tým problém nemám. Chápete, čo sa tu snažím vysvetliť? :D

Z mužského pohľadu: Nič sa nedeje. (Asi iba v mojej hlave.) Nejak takto je to prezentované aspoň. O svojich pocitoch veľmi nerozpráva, jedine bežné citové vyznania, ale do duše mu nik nevidí.

adr1a.

Filip. U tej tvojej kamosky to nebolo o nej. Ale o nom) On mal nizke sebavedomie ego. Keby sa rovnaka situacia opakovala aj pri tej druhej, jeho spravanie konanie by sa opakovalo a neuniesol by to rovnako

Filip TT

Mojej kamaratke sa zacalo manzelstvo kazit potom, ako sa stala konatelkou v obchodnej firme. Jej manzel to zrejme zle znasal, ze je celkove uspesnejsia ako on. Nasiel si milenku a skoncilo to rozvodom. Ona ho pritom milovala a po rozvode updla do hlbokej depresie, musela kvoli tomu aj tu funkciu nechat a bola dlhy cas nezamestnana.

Muz skratka potrebuje pocit, ze je obdivovany alebo aspon ze je v takej pozicii ze mu ten obdiv patri.

Druha moznost je, ze sa zmenilo tvoje spravanie. Mozno si predtym bola pokornejsia a menej narocna...