@ Ak by mi na dvere zaklopali traja mudrci a spýtali sa, čo z týchto troch vecí si vyberiem : šťastie, zdravie a blahobyt, volila by som ŠŤASTIE, to by som vpustila do svojho príbytku!!! O tejto symbolike by vedel popísať Filip TT...
@ Ak si položíme otázku takto : "Čo z týchto troch vecí : peniaze, láska, zdravie je najdôležitejšia položka?" Zvolila by som LÁSKU. Lásku cítiť, mať, dostávať aj darovať... Bez nej neviem dýchať, bez nej neviem žiť...
@ Ak niekto napíše, že ten druhý býva v jaskyni, môže sa to vnímať doslovne, ale aj ako symbol - chatrné bývanie. Ja som takto bývala, a som na to hrdá!!! Bývala som aj vo väčšej, teraz v paláci?! Ako rada by som sa vrátila bývať do tej svojej jaskyne, aj dnes. Bohužiaľ, už z nej neostalo ani brvno, ani kameň... Sú však noci, kedy si svoje sny plním. A keď nesnívam, v srdci smútok mám, v očiach žiaľ...
@ Tých vecí, na kt. som hrdá je viac. Mám ich plné rukávy. Jednou z nich je aj nedostatok, veľký nedostatok. Čohokoľvek. Aj jedla. Veľakrát som v živote bola hladná, neboli peniaze. Preto mám úctu voči chlebu a tú som tvrdo pestovala aj vo svojich deťoch. Podarilo sa! A teraz, keď drobné na jedlo je, nedá sa všetko jesť a napriek tomu som šťastná...
@ Už viac vám o sebe neprezradím, nezniesla by som, aby ma tu niekto začal ľutovať!!! Radšej nech závidí, nie je však čo... Píšem to preto, že vám chcem povedať, že všetko sa dá, ak človek chce a tvrdo na tom maká, zaplatí však za to svoju daň, netrvá to večne a nakoniec mnohí z vás pochopia, že zmysel života a žitia je niekde inde... Presne tam, kde napísal ten mladý muž. Každý, kto si chce nejakých priateľov získať, nech si otvorí oči a uši a svoje srdce pripraví...