Messje, mohla by si nam prosim nieco napisat ako je to teraz v Bruseli a Belgicku?
Messje, ako je to teraz v Bruseli?
a vy sa s ňou poznáte osobne alebo len vo virtuálnom svete????
Ahoj Messje,
ani mne sa neozvala. Napísal som ti.
Ahoj Filip
Ja som jej písala uz aj sukromne.Nic.Ziadna odpoved.Len dufam ze je v poriadku :-(
Kýčera žiješ?
Kýýýýýýýččččeeeeeerrrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!!! Kde si......??????????
Kýčera, čo je s tebou?
Ahoj Filip
Presne to som vedela ze je uz rozhodnuta.Len potrebovala potvrdit od niekoho.
Inak...mame tu stale krasne dni.Slniecko.Je pol 7 vecer a 27 stupnov :-)
Ahoj Messje, ja som tiež na tú tému pozeral ešte pred tým ako si tam vstúpila, ale nevedel som čo je správne. Asi najlepšie by bolo, keby dievčina išla k nejakej príbuznej - k babke, krstnej a podobne.
Ale bolo vidno, že ona je už rozhodnutá ísť k priateľovi. Veľa zakladateľov je v čase založenia témy už rozhodnutých - ako tá dievčina, čo išla na operáciu odstávajúcich uší. Tu už len hľadajú psychickú oporu pre to rozhodnutie, ktoré už urobili.
Keď je zaľúbená do priateľa a on ju volá k sebe, jeho rodičia ju chcú - skrz čo by sa rozhodla ísť k Tebe neznámej alebo inam. To bolo podľa mňa nezvratné.
Dakujem anjelik
Nedalo mi jej nenapisat.Stale na nu myslim,ale netrapim sa kvoli tomu. ;-).
Messje, poradila si najlepšie, ako si v danej chvíli vedela. :o) Každý je ale sám zodpovedný za svoje činy a skutky, aj to dievča. Aj ty sama. Ak si najbližšie nebudeš ale istá odpoveďou, radšej nič nepíš..nech ťa potom svedomie nehryzie. :o) Pomáhať na diaľku je hodne rizikové..lebo nevieš nič o aktéroch drámy, ktorú ideš riešiť a stále platí, kde dvaja pozorujú to isté, nevidia to isté. Každopádne, netráp sa..nikomu a ničomu to nepomôže. :o) Radšej v duchu popraj slečne to najlepšie a pusti to z hlavy.