Messje, ako je to teraz v Bruseli?

Messje

Ahoj Filip
Presne to som vedela ze je uz rozhodnuta.Len potrebovala potvrdit od niekoho.

Inak...mame tu stale krasne dni.Slniecko.Je pol 7 vecer a 27 stupnov :-)

Filip TT

Ahoj Messje, ja som tiež na tú tému pozeral ešte pred tým ako si tam vstúpila, ale nevedel som čo je správne. Asi najlepšie by bolo, keby dievčina išla k nejakej príbuznej - k babke, krstnej a podobne.

Ale bolo vidno, že ona je už rozhodnutá ísť k priateľovi. Veľa zakladateľov je v čase založenia témy už rozhodnutých - ako tá dievčina, čo išla na operáciu odstávajúcich uší. Tu už len hľadajú psychickú oporu pre to rozhodnutie, ktoré už urobili.

Keď je zaľúbená do priateľa a on ju volá k sebe, jeho rodičia ju chcú - skrz čo by sa rozhodla ísť k Tebe neznámej alebo inam. To bolo podľa mňa nezvratné.

anjelik *

Messje, poradila si najlepšie, ako si v danej chvíli vedela. :o) Každý je ale sám zodpovedný za svoje činy a skutky, aj to dievča. Aj ty sama. Ak si najbližšie nebudeš ale istá odpoveďou, radšej nič nepíš..nech ťa potom svedomie nehryzie. :o) Pomáhať na diaľku je hodne rizikové..lebo nevieš nič o aktéroch drámy, ktorú ideš riešiť a stále platí, kde dvaja pozorujú to isté, nevidia to isté. Každopádne, netráp sa..nikomu a ničomu to nepomôže. :o) Radšej v duchu popraj slečne to najlepšie a pusti to z hlavy.