Kde končí vesmír? Všetko má predsa svoj koniec a niekde ten koniec musí ale byť? Nič nieje nekonečné? Ak má vesmír svoj koniec, čo je na jeho konci? V čom sa nachádza?
Prečo existuje toľko planét vo vesmíre a len planéta zem je ako jediná obývaná živými bytosťami?
Kto nás stvoril a prečo? Ak existuje Boh, kto stvoril Boha?
Nenudím sa, tymito otázkami sa zaoberám odkedy som dospela. A teraz mám 28 a stále mi chodia po rozume. Stále mi nejde do hlavy kde vesmír končí a čo je na jeho konci. Prečo je taký obrovský a len mi na Zemi žijeme a všade je pusto.
Ďakujem všetkým ktorí sa do témy zapoja. Zdržte sa prosím urážlivých komentárov , typu "ty sa musíš veľmi nudiť" "asi nemáš čo na práci" a podobne. Som za seriózne a uvážlivé názory.
Ďakujem :)
Napadli vám niekedy takéto otázky? A čo odpoveď? Pozná ju niekto?
Prosím vás, ako sa treba správať k ľuďom, ktorí na nás utočia???
Bon soir.
Áno, mne patrí celá Zem a čo na tom??? Ty na to nemáš, tak drž hubu a krok.
Je jedno, čo som chcel napísať. Však uvidíš, čoho som schopný čisto len cez duchovný svet.
Obama má presne také IQ ako ja, ale ty ho zjavne nemáš, preto ma nemôžeš ani pochopiť.
Máš dajme tomu 25 rokov. Čo vieš o živote? Taký prd makový.
Len sa smej, však raz na teba budem srať z výšky a ty budeš plakať, chudáčik.
Nemysli si, že som cvok. Cvok si ty a tebe podobní.
Kýčera -> ono vo vseobecnosti uprednostnovat nieco nerealne imaginarne a este sa ktomu klanat je fakt vecou na zamyslenie a neviem ci to veriaci ludia maju uplne v hlave v poriadku
mam56 -> :D :D tak dobre som sa tu uz na prispevkoch davno nepobavil, najme ta cast kde na mna posielas ducha, to bolo dobre uznavam :D, mal by si napisat knihu .. ale vlastne pockaj ty uz si ich urcite napisal 5 a dokonca aj obama ju uz urcite cital, co cital urcite si od teba prisiel podpis opytat a potom sa radil ako viest tuto zem :), tak sa maj dobre ty riaditel zemegule :D
Tak a teraz som vyhlásil teroristom vojnu aj JA. Teraz uvidia, o čom sú duchovné veci. Ja vám ukážem, čo je realita, tá skutočná.
Mne je jedno v akej téme píšem. I am the KING.
Ja si na tom dám záležať, aby som vás zničil ako mravce, ktoré pobehujú pod mojou nohou.
Duchovný svet ide proti vám. We will destroy you, you ants.
Ja vám to poviem a nadiktujem po bodoch (môžete sa na mňa za to aj vyprdnúť, je mi to jedno).
1. Duchovné veci existujú.
2. Žiadnych moslimov nám netreba, nekresťanov vyhostiť.
3. Som rád, že máme stabilnú vládu.
Keď budem mať niečo iné na vás, tak vám to dám vedieť.
Ak som chorý ja, že viem, že duchovné veci existujú, tak ste chorí aj vy, že na to neveríte (čia je to smola???).
How, dohovoril som.
P.S. Píšem občas mimo, lebo sa mi nechce hľadať vhodnú tému.
Dosiaľ ste tvrdo spali, tak sa už pre Krista preberte.
Ja nehovorím teraz o Moslimoch, ale o Rómoch. Hovorte s nimi. Sú to naši ot.oci, ale bombu nám do kostolov neprinesú.
Bože, ten váš, stupídny psycho-humanizmus.
Nie ja som sa zbláznil, ale vy ste sa zbláznili.
Ja som to hovoril hneď na začiatku. Chvála Bohu, že ich tu nemáme.
---------------------------------------------
No, dobre, tak k veci. Čo idú akože teraz policajti kontrolovať, keď nemajú koho kontrolovať? Slovákov? A čo máme mať v tých kufroch? Prd makový?
Mein Gott, však sa už pre Krista nakontaktujte na nemecké ministerstvo vnútra a obrany, nech vám dajú školenie, lebo ma z vás ide šľak trafiť.
----------------------------------------------
Inak, aby som vám otvoril oči. Sme vo vojne. Ale ako my vedieme vojnu, tak to je čisté science fiction (tam vojna, u nás ich rodina).
You stupid heads.
Či kde sme teraz? V Selanke? Heile Welt der Literatur???
War, we are in war.
Nemal vám to kto povedať, tak vám to poviem ja. Sme vo vojne.
Mam56
Co ta tak nahnevalo?Nielen kycera...aj ja som niekde uz raz napisala,ze si isto nadpriemerne inteligentny clovek.Aj ja ovladam 7 jazykov len nemam doktorat...nevadi.Len...trosku som ani ja nepochopila preco v niekolkych temach pises stale o zakladani ohna a pokutách...ved to s tymto co tu ludia pisali vobec nesuviselo.Preto ta reakcia od prezyvky (ak si dobre pamatam),tak rozhnevala.Proste si pisal uplne mimo temy a diskusie.
A este nieco.Ja na fb tiez neficim.To mi k radosti nechyba
Duchovný svet je realita a je to fakt a nie žiadna fikcia. Mám dosť vašich limitovaných a obmedzených rečí o tom, aký ste vy inteligentní.
Keď budeš v pi.i, tak sa na mňa obrátiš.
Mám k tebe poslať jedného z mojich kamošov??? Duchovných???
Kreativite sa medze nekladú...
Keď slepý vedie slepého, obidvaja padnú do jamy.
Vy ste už ale v nej!!!
Guten Morgen, Grossmutter.
A koľkože máš rokov? Ja budem mať pomaly 40 a vyzerám na 25. You ant.
Spravil som si poriadok doma, spravím poriadok kdekoľvek.
Ty máš tú courage, aby si išiel k Rómom a kriminálnikom? By si sa posral, keby si bol sám. Ja nie!!!
U nás to nie je o tom, čo poznáte vy. Ja mám výsledky. Vy máte baro kar, aby som použil dialekt....
Big cock, ak to chceš mať aj v angličtine.