Dobrý deň. Stalo sa Vám niekedy, že ste začali doslova neznášať priateľa? Nechýba mi, jnajradšej by som ho už nikdy nevidela, nepísala si s ním.
Mali ste už niekedy taký pocit?
Neznášam ho
Filip ja nesuhlasim.
Problem je v tom,ze hlupaci svojim terajsim rozpravaju o svojich byvalych ako o bohoch.Preco teda nie su s nimi nadalej?To si maju nechat pre seba a nie tarat to svojej priatelke.To je tak detinske.
Toto je dobry dovod preco spavat len so svojim manzelom/manzelkou a nie s priatelmi/priatelkami.
Dodrziavat vernost svojmu buducemu manzelkemu partenrovi este pred tym ako ho spoznam.
Nie ej to z dňa na deň. Vždy som sa to snažila potláčať a nechcela som si to priznať.
Je to môj prvý vzťah, asi som mala iné očakávania.Priateľ už bol raz veľmi zamilovaný. Hovoril mi o tom, o jeho bývalej, ako veľmi ju miloval, trvalo mu strašne dlho, kým ho to prejde a stále k nej niečo cíti. Ich rozchod veľmi zle bral, nevedel sa s tým zmieriť a povedal mi, že už žiaden rozchod nebude tak strašne brať. To mi hovoril pred polrokom. Mňa to vtedy veľmi sklamalo a to som ho mala najradšej. A tak som začala pátrať. Pozrela som si jeho profil na fb, staré príspevky, videla som tam ako všade o nej píše, venuje jej pesničky, aký s ňou mal super víkend, ako jej hovoril, že je krásna, úžasná, najlepšia. Vtedy sa zmenila moja láska na žiarlivosť. Zatúžila som, aby som aj ja bola v takej pozícii akej bola ona. Začala som žiarliť na prejavy lásky aké jej dával. Ke´d sa chceme spolu milovať, ja to vždy odmietnem, nedokážem to, keď viem, že mal niekoho radšej ako mňa má teraz.
Som sebecká, ale, keď ja som túžila mať niekoho s kým by bola láska rovnocenne prijímaná aj dávaná. A poslednú dobu som si uvedomila, že už o doslova neznášam, klamem, keď sa máme stretnúť, že nemôžem.
Dá sa to ešte nejako napraviť?
ani nam neskus tvrdit ze toto je z nicoho nic len tak zo dna na den.
Asi to nie je az tak ze ho neznasas,ale vadi ti.Co konkretne ?
Nieco tomu predchadzalo a muselo sa nieco vazne stat (nevera, fyz.ci psych.atak, klamstva sklamanie nedovera ublizenie drogy alkohol ai ai. Moznosti a dovodov moze byt vela). Bud to konkretizuj a ries. Ak chces chcete. Za lasku sa vzdy oplati bojovat. No ak ste sa len hrali na "lasku" a si uz v stadiu velkej nenavisti a nechces to riesit, radsej netrap seba ani jeho.
A co sa stalo?