Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznášam ho

čo sa to stalo

KIno už nie, boli sme pred 2 týždňami a platila som lístky - 10 eur. Ako študentka je to pre mňa nadštandard, nemôžem na to míňať :D (on platil večeru, mne by bolo sprosté, aby za mňa platil aj kino, keďže som to ja vymyslela). Musím niečo iné vymyslieť. A tých jeho kamarátov veľmi nepoznám, tak neviem či ta otázka s tým ako sa majú a tak ich pozvať mi príde nevhodná. Ja by som bola rada keby ma on pozval a prevzal v tom iniciatívu, keďže sú to jeho kamaráti. Viem, že to je jeho minulosť, ale neviem sa od nej odosobniť a zabudnuť naňu, lebo jeho rpateľku vidím niekdy u nás v meste a tak.

Messje

No ja by som ti najprv navrhla zmenit styl tvojich navrhov...
Namiesto zober ma von... (mne znie ako vencenie psa) ...mu povedz...co keby sme isli zajtra o 6 vecer do kina.Povedz mu den a cas a kam.Vtedy povie ano alebo nie.O 5 vecer ti neverim ze zavola ze si to rozmyslel.
Alebo...
Preco ma nezoberies medzi kamaratov?Nie!Ako sa maju kamarati?Nezavolame ich von v sobotu na...pivo,vino,kavu...
Zabudni na minulost.Je to jeho minulosť. Netrap sa nou.Rozvin vztah ty a uvidis.

čo sa to stalo

Neviem som zo všetkého zmätená. Povedal mi, že je do mňa zaľúbený, inak by so mnou nebol tak dlho. A že sa nemám trápiť blbosťami, to mi stále povie. Ono je to tak, že by som rada niekedy večer s ním išla niekam von, ale my si radšej píšeme na fb. Už so mu to 5krát navrhovala, on súhlasil, ale nikdy sa to nestalo. A veľakrát je to tak, že napr. v piatok alebo sobotu mi večer napíše, že sa dozvedel od brata, že teraz ide von. Keď mu poviem, že aj mňa by mohol niekedy zobrať, tak mi povie, že on to nemá nikdy naplánované. Neviem, ale všetko je zvláštne. Bývame od seba 35 minút busom, tak aj chápem na jednej strane, že sa tam rýchlo nemám ako dostať. Ale už ma to niekedy nebaví, veď ho nepýtam nič náročné. Niekedy mám pocit, že on ma má preto, aby nebol sám a niekoho mal. A preto ho z toho smútku neznášam. Neznášam, že sa so mnou zahráva.

Messje

Uplne mas pravdu Fillip. Mala som taky vztah kde som len ja navrhovala a bola viac aktivna.Zacalo mi to liezt na nervy.Bol lenivy a neschopny.Ziadny zaujem.Preto som to napisala tak.

Filip TT

Messje - ale ked mas konkretne navrhy - vezmi ma von, bud som mnou viac - pre koho je normalne byt spolu 45minut za tyzden...

Messje

Pozornost si nemozte vynutit.Tu bud clovek dava prirodzene lebo lubi a ide to z heho automaticky,alebo lubi a nedokaze to tak dat najavo.Alebo nelubi natolko aby ju daval.Ak si budem pozornost vynucovat a prosit sa o nu,mozno ju dostanem na chvilku.Lebo bud taka som alebo nie som.Je pekne hovorit o problemoch a komunikovat ale. ..pozornost sa dava prirodzene. Pokial on to vidi ze sa ti venuje dost...je to pre neho normalne.

Filip TT

čo sa stalo: tvoj priateľ bohužiaľ nereaguje dobre. Keď niekto sa niekto vo vzťahu na niečo sťažuje a naznačí to, druhého by to malo zaujímať - mal by položiť nejaké otázky aby sa o tom dozvedel viac, už tá pozornosť, ten záujem je dobrý krok na riešenie.

Keď nezareaguje raz, treba to pripomenúť znova a znova. Pri prvom raze sa môže domnievať, že je to len chvíľkový dojem. Keď sa to zopakuje viac krát, môže mu dôjsť, že je to vážne a nedá sa to len tak obísť.

Keď nepomôže ani to, treba ísť do konzekvencií. V prvom kroku musí vidieť na tebe, že s tebou nie je niečo v poriadku, že s tvojim vzťahom k nemu nie je niečo v poriadku. On by sa mal zaujímať: Čo sa stalo? Čo je s tebou?

čo sa stalo - podľa toho všetkého, čo tu píšeš, to z jeho strany naozaj nevyzerá na veľkú zamilovanosť. Môže ale byť, že tu píšeš selektívne len veci, aby bol podporený tvoj dojem. Odporúčal by som ti v záujme vlastného duševného zdravia, nežiarliť, ale miesto toho sa zmieriť s tým, že tento vzťah sa môže v krátkej dobe aj skončiť.

čo sa to stalo

Kýčera,
Mne vadí, že mi nedáva väčšiu pozornosť a myslím, že si to zaslúžim, Správam sa ku nemu veľmi dobre, už som sa ho 5krát pýtala či by ma niekedy zobral vonku večer ako partia, že viacerí a nikdy to neurobil. Vadí mi, že ju mal radšej ako mňa (aspoň si to myslím, keď ju spomínal), vadí mi, že aj keď mu neičo poviem čo by som chcela zmeniť on je spokojný ako je, nevidí problém a nerieši to. Vadí mi, že sa ku mne nespráva ako k svojej bývalej.

Kýčera

"Muž chce byť prvou láskou ženy, žena poslednou láskou muža!",
V. Hugo.
Neboj, bude lepšie, uvidíš... :)