Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neznášam ho

Filip TT

čo sa stalo: to je tvoj úspech :)
Vymyslieť si človek môže čo chce, ale prijať to v danej životnej situácii je to, čo je ťažké... (a vytrvať v tom)

Messje

No vy dvaja :)
Nakoniec sa zistilo,ze z nenaviste sa da vybudovat vztah a najst v nom to dobre tak,aby to vyhovovalo obom partnerom.
Fillip ako vzdy.Zase nesklamal.

Filip TT

Keď mu to budeš preukazovať pravidelne, on získa v tebe v tomto istotu. Už nebude vedieť bez toho žiť. Takáto dôvera sa buduje dlho, to človek len tak narýchlo v inom vzťahu nenájde.

co sa to stalo

filiptt
tak ja rada potesim ludi a tesim sa zo zivota. mozno prave preto je so mnou lebo ho viem podporit. a to mi aj velakrat povedal ze je rad ze ma ma a ked ma tazky den v praci tak tym ze sa o neho zaujimam tak mu pomaham a ma lepsi den.

Filip TT

No vidíš, veď to je pekné na mladých dievčatách - tá radosť zo života. To nakoniec môže byť aj dôvod, kvôli ktorému bude chcieť byť tvoj chlapec s tebou v tvojej prítomnosti - aby si mu rozjasnila svet.

čo sa to stalo

FilipTT

TAk to teda áno, nie ej to jednoduché sa sústrediť na učenie, keď človeka niečo iné trápi. Nechám to teda tak, aj tak bude ako má byť. A čo sa týka študentského života, už som sa dosť vybláznila, už ma to akosi nebaví :D Už by som rada chcela pokojnejší život.

Filip TT

Hej to považujem za rozumné. Dá to zabrať sedieť nad skriptami, keď má človek plnú hlavu nejakého vzťahového problému.

Ale však nejde iba o učenie, ale celkove o ten študentský život. V stave, keď sa budeš viazať na muža a na rodinu prežiješ pravdepodobne zvyšok svojho života.

čo sa to stalo

FilipTT
No asi mám šťastie, že som taký typ vzťahu našla. A je to aj pravda, teraz sa nemám dôvod veľmi viazať na chlapa, keď prvoradé mi je štúdium. A keď jeho to prestane baviť, tak bude koniec a aspoň budem vidieť, že nemáme byť spolu a nebude ma rozchod tak bolieť.