Dobrý deň. Stalo sa Vám niekedy, že ste začali doslova neznášať priateľa? Nechýba mi, jnajradšej by som ho už nikdy nevidela, nepísala si s ním.
Mali ste už niekedy taký pocit?
Neznášam ho
čo sa stalo: to je tvoj úspech :)
Vymyslieť si človek môže čo chce, ale prijať to v danej životnej situácii je to, čo je ťažké... (a vytrvať v tom)
filip je top to je darmo :)
No vy dvaja :)
Nakoniec sa zistilo,ze z nenaviste sa da vybudovat vztah a najst v nom to dobre tak,aby to vyhovovalo obom partnerom.
Fillip ako vzdy.Zase nesklamal.
Keď mu to budeš preukazovať pravidelne, on získa v tebe v tomto istotu. Už nebude vedieť bez toho žiť. Takáto dôvera sa buduje dlho, to človek len tak narýchlo v inom vzťahu nenájde.
filiptt
tak ja rada potesim ludi a tesim sa zo zivota. mozno prave preto je so mnou lebo ho viem podporit. a to mi aj velakrat povedal ze je rad ze ma ma a ked ma tazky den v praci tak tym ze sa o neho zaujimam tak mu pomaham a ma lepsi den.
No vidíš, veď to je pekné na mladých dievčatách - tá radosť zo života. To nakoniec môže byť aj dôvod, kvôli ktorému bude chcieť byť tvoj chlapec s tebou v tvojej prítomnosti - aby si mu rozjasnila svet.
FilipTT
Ale ten bezstarostný život študenta si stále užívam, kým sa dá, lebo s ami to kráti :)
FilipTT
TAk to teda áno, nie ej to jednoduché sa sústrediť na učenie, keď človeka niečo iné trápi. Nechám to teda tak, aj tak bude ako má byť. A čo sa týka študentského života, už som sa dosť vybláznila, už ma to akosi nebaví :D Už by som rada chcela pokojnejší život.
Hej to považujem za rozumné. Dá to zabrať sedieť nad skriptami, keď má človek plnú hlavu nejakého vzťahového problému.
Ale však nejde iba o učenie, ale celkove o ten študentský život. V stave, keď sa budeš viazať na muža a na rodinu prežiješ pravdepodobne zvyšok svojho života.
FilipTT
No asi mám šťastie, že som taký typ vzťahu našla. A je to aj pravda, teraz sa nemám dôvod veľmi viazať na chlapa, keď prvoradé mi je štúdium. A keď jeho to prestane baviť, tak bude koniec a aspoň budem vidieť, že nemáme byť spolu a nebude ma rozchod tak bolieť.