Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

vaporwave

vy ste ho veľmi nepochopili, píše že potrebuje nejakú ktorá prelomí ľady jeho chladného srdiečka :DDD

takže ty potrebuješ niečo ako psychoterapeutku? ale inak píšeš, že vieš premeniť svoje nedostatky na prednosti, no zrejme zatiaľ nie všetky :D nuž a teraz môžeš napísať niečo o svojom citovom živote..

Ernesto

Vsetkeho vela skodi :-)

A zeny nechcu to o com pises. Oni chcu po tom len tuzit, predstavovat si to, citat romany, pozerat filmy, ale nechcu to zazit. Chcu o tom iba snivat a z casu na cas to kratko zazit. Akonahle ma zena po boku 100% garantovaneho chlapa, ktory jej znesie i modre z neba, ktory vidi len ju a vsetky ostatne zenske pre neho zanikli, tak to zenu prestane bavit ... tvrdy fakt.

Ja som taky isty ... beznadejny romantik, rytier, hrdina romantickych filmov. Tie voloviny, ktore som ja pre dievcata navystrajal nevymyslel ani ten najblaznivejsi scenarista romantickych filmov v Hollywoode.

Vies co ti poradim? Krot to. Ono to z teba aj tak vyzaruje a zeny to budu citit. Ked sa budes snazit to drzat na uzde, tak budes tak "akurat" super chlap, ktoreho si zeny najviac cenia. Ja som prave v tejto faze, momentalne to len testujem, tak to nemozem garantovat ako nieco, co sa mi overilo, ale zatial to vyzera ze som na dobrej ceste :)

mam56

Tiež by som bol taký ako ty, keby som nebol intelektuál:-) Ja musím mať všetko, čo je duchovné. To je jedno, že to ani nikdy nevyužijem, hoci len minimálne, ale musím to mať, všetko, bis ins das kleinste Detail. Do konca života budem hovoriť možno aj 30 jazykmi:-) Vrátane svahilského dialektu:-)))
Máš môj obdiv, že tak dokážeš milovať ženu. Toto ja nedokážem. Ja som poslal do kelu aj Afroditu.
Zajtra naložím riaditeľovi, nech z môjho syna nerobí koko.a, má viac rozumu ako všetci učitelia na jeho škole. Len ešte neprišiel na to, že je to aj pravda.
Ako môže dať učiteľ dieťaťu 4-ku z jazyka, keď cudzí jazyk ovláda tak maximálne na 4-ku? To mi neide do hlavy...
Ešte Leitmotív:
-prišla ku mne tetka Betka, čo sa líči ako kráska.
-aj ten malý, suchý ujko, čo si myslí, že som čmeliak:-)))
www.youtube.com
Inak, len na margo. Ja som nevedel, že jeden pán má u nás lepru, keď s ním nikto nič nechce mať.
Moja vízia budúcnosti??? Uf, ja mám veľmi dobrý nos. Ale ako vraví jeden starý klasik: robte, čo chcete...
Journalisti sa isto už teraz vytešujú, že budú mať roboty vyše hlavy. Mali by prijať aj ďalších, nových kolegov. Isto sa zídu.

ydalia

Dobry vecer. Nepises, aky mas vek, kde zijes, nepises ani o svojich nedostatkoch, ktore ma snad kazdy clovek vratane mna, ale tak za pokus to stoji...
Ak chces, ozvi sa a napis mi: ydal@azet.sk