Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

Filip TT

To ked ti niekto slubi

"znesiem ti všetko po čom túžiš, urobím pre teba aj nemožné, spravím ťa šťastnou bez výhrad a obmedzení, budem myslieť na teba každý deň, prinesiem ti kvety pri každej príležitosti, budem ti verný ako nikdy predtým, neobzriem sa po žiadnej inej a iba ty budes pre mňa tá vyvolená"

potrebujes aby bol aj pekny?

ahoj :-)

Jaj prince škoda že si v znamení panna. Ehm.. Ale vyzeráš byť veľmi dobrý a citlivý človek. Až sa mi to nechce veriť :-)
Koľko máš rokov? A pekný si? :-)

adr1a.

Kycera. Ale on ten prispevok zalozil este vcera, nie dnes na mdz. A k namesacnemu sa to podoba akurat len tym nickom. Mesacny je uplne iny. Ten sa stale len lutuje stazuje, je apaticky depresivny ai. Tento tu tiez nie je ziadna vyhra)
Mna by zaujimalo len jedno. Vsimla som si, ze jedna mu tu nechala na seba kontakt. Tak keby sa ozvala ci na nu vobec reagoval, ozval sa jej. Lebo ak nie, tak je to len daky tlčhuba, co vlastne nechce zmenu ai co tu prezentoval ale si tu len skor lesti ego bambus ci lieci frustraciu bôle ai

Slobodna

Drahy princ, ty si ten, co nieco hlada a ktoremu nieco chyba, ja nie.
Suhlasim s tym, ze ked sa chce zena rychlo vyzut zo vztahu povie, ze chyba nie je v tebe a asi vedeli, ze Ivanove ego by neunieslo, ze by mohla byt chyba v nom :)

Pekny prispevok Kycera :)

Kýčera

-Spravila som chybu v tom poslednom slove, správne je efficis, sorry.
-Milovaný princ na bielom koni, čo začať tú rozprávku takto? Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žil tam kráľ, kráľovná a ich 3 deti. Kráľ bol už staručký, gentleman, ale vedel, čo sa patrí. Tak keď nadišiel ten správny deň vyslal svojho najstaršieho syna na skusy do sveta. Keďže máme dnes MDŽ, tak to na nás skúša...Je to milé od Teba, priniesť sem trochu romantiky. My tu však jedného princa máme, je to Mesačný princ. Operu nemáš len tak náhodou tiež rád?
Som žena, panna, aj po dvoch pôrodoch...

Kýčera

A propos, keďže si svoj príbeh zasadil do rozprávky, predpokladám, že vieš o čom tento literárny žáner je, poznáš jeho hlavné znaky a základ deja, či? Aby si aj Ty raz vyšiel na ten pomyslený kopec, objavil zvonec a bude rozprávky koniec?! Nedokážem tú rozprávku dosť dobre zaradiť. Má to byť dobrodružný, fantastický, realistický, či iný príbeh? Máš tam však výrazné nedostatky, a tak ti odporúčam urobiť pár zmien. Byť na Tvojom mieste dám si poriadne dlhú a studenú sprchu, aby si z rozprávky vystúpil do ozajstného života. Bieleho koňa si radšej ustajní, môže sa ešte zísť, až Ti začnú biť svadobné zvony...Prilož si k lícu ropuchu, nechaj sa pobozkať, tá Ťa premení z "milujúceho princa" na normálneho chlapa - nemilujúceho, zatiaľ...Ak chceš pokračovať v konverzácii, tak sa poponáhľaj, mám málo času. Ak nie, potom : Crede, curre, effincis...

anjelik *

Čo to znamená, veľa žien? :o) Plus, každá žena, čo i len minimálne empatická, pri rozchode s niekým, kto jej neskutočne liezol na nervy, povie, nie je to tvoja chyba. To by si ako znalec veľa žien mal vedieť. :o)