Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

Filip TT

Kýčera: S láskou

Adria: Prepáč

Messje: som rada,ze si sa vratil...neodchadzaj

Milujuci princ: ste podraždení, rypáci a nič neberiete vážne.

Milujúci Princ

Jasné že som odkráčal na bielom koni dámy a páni :) pretože či na fóre alebo vonku, ludia ste takí istí. Podraždení, rypáci a nič neberiete vážne. Pokial je niekto čo i len trochu odlišný, už je psycho. Ale ja vás nechám v tom. Ako ste sa sami vychovali tak to aj máte ;)

Messje

mesacny princ,,,
som rada,ze si sa vratil a napisal to takto.Lepsie si to ani nemohol.Snad uz konecne kazdy pochopi...
a neodchadzaj :-)

Mesačný princ

Zdravím

neviem prečo ma tu každý na tomto fóre preberá, rozoberá a obtierate si o môj nick ústa v každej jednej téme? Čo som Vám spravil? Ja od nikoho nič nepotrebujem ale čakal som, že toto fórum je pre všetkých a každý jeden si môže povedať svoj vlastný názor, či napísať sem vlastnú životnú skúsenosť. Ale najskôr som sa mýlil a tí, ktorí sa Vám nepáčia sem nemajú právo prispievať, či sa mýlim?

Dajte mi už svätý pokoj a starajte sa o seba, potom bude o všetkých ľudí na svete postarané! Kto vás prosil o radu alebo pomoc? Ja nič také nepotrebujem a som úplne spokojný s tým, aký som a hlavne kto som. Kto s tým má problém, tak nech sa najskôr pozrie na seba a až potom, nech súdi druhého. Aj keď na to, aby ste niekoho súdili, nemá nik z Vás žiadne, ani to najmenšie právo!
Neviem prečo ste ma začali volať ,,námesačný,, keď som ani jedinému z Vás nick neskomolil a neurobil si z neho srandu. Ale asi si potrebujete niečo dokazovať.

Nikdy som na nikoho neútočil a nerobil si z nikoho srandu, dokonca som nikoho ani virtuálne nešikanoval alebo ho nepresviedčal, že ten jeho názor nemôže byť správny. Každý jeden z nás je iný, jedinečný a ďakujem tomu tam hore, že som veľmi rýchlo zistil, že s takýmito ľuďmi, ktorí sú tohoto schopní nemá zmysel komunikovať a mám si ich držať od tela. Ďakujem BOŽE :)

Nie som ani milujúci ani neónový alebo nejaký dúhový princ, tak si to láskavo zapamätajte! A ani nikto iný, tak ma láskavo neočierňujte a nedávajte mi rady, ako mám žiť svoj život. Som Mesačný princ a túto prezývku mi vymyslela ,,Dúhová víla,,, a som jej zato veľmi vďačný. Viem, víly nejestvujú podľa Vás, ale ja som ich už pár videl a môžem Vám napísať, že nič krajšie nejestvuje.
Naozaj som si myslel, že je toto fórum pre všetkých, ale najskôr som sa mýlil a pôjdem prispievať radšej tam, kde si moje príspevky budú aspoň trošku vážiť.

Ďakujem za pochopenie

a sorry za spam

mam56

Um zu beginnen, wir brauchen keine neue Skl.ven, wir haben genug von ihnen. Ich persönlich hab´ genung Skla.en.
------------------------------------------------------
Čo sa týka politiky, aby som neopomenul aj túto tému. Prajem vám zo srdca, aby ste takúto vládu čím skôr kreovali. Nemôžeme sa nechať zahanbiť na internacionálnej scéne. Prosím, majte najmä toto na pamäti!!! Nespravme si hanbu.

sob rudolf

FilipTT. ten príbeh vypovedá iba o tom, že sa do teba tvoja manželka nezamilovala na prvý pohľad. Zamilovanie sa nie je pre vzťah nevyhnutne potrebné. Na druhej strane, často dosť pomáha. Nielen tomu, kto je zamilovaný, ale aj jeho náprotivku.

vaporwave

"Mal som vela žien, no každá jedna povedala že som príťažlivý, no ukončili to s tým že potrebujú niekoho kto sa s nimi dobre poháda, alebo trošku pozakazuje. "

"Som ten typ že svoje sračky vyventilujem a druhých nezaťažujem. "

žeby problém s priamym prejavením hnevu?
(pod-otázka: si v skryte duše submisívny?:)

btw akým spôsobom si bežne ventiluješ tie s***** ?