Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

adr1a.

Milujuci princ. Neviem, podla mna zameriavas neraz svoju pozornost na bezvyznamne blbosti prkotiny malickosti ai. Zle ignoruj odopri maj na haku a zas dobre si vaz rozvijaj prehlbuj buduj. Naco riesis inych? Druhych ludi predsa nezmenis. Zmen preto svoj postoj ty k nim. Ak sa ti na sluzbach nieco nepaci tak reaguj hned na konkretneho cloveka. Ja s tym nemam problem. Ak sa mi nieco nepaci (casnicka kuchar kadernicka predavacka ai tak hned to tam riesim s dotycnym/dotycnou. Vacsina sa hned uvedomi a dojde k naprave). Vsetko ma svoje klady aj zapory (zivot tu aj zivot vonku). Zas ak mas viacere zle skusenosti so zenami vo vztahoch tak chyba je potom aj v tebe. Zle si vyberas. Bud stale opakujes tie iste chyby, vyberas si stale ten isty nevhodny typ zien, alebo robis ty sam niekde chybu. No je to treba blizsie analyzovat identifikovat. Predsa nemoze byt kazda jedna napr. z 20tich ci kolkych zla neverna ai a ty ten svaty bezchybny.
Ja neviem. Co poznam cudzincov co sem pridu tak ano, su rozdiely mozno v sluzbach (ale zas si uvedomuju ten enormny rozdiel co by za to platili u nich doma a tu ze to maju takmer za facku takze radi prizmuria oci)) zas treba brat do uvahy kulturu mentalitu ai. Vsetko so vsetkym suvisi. Zas zalezi od konkretnych ludi. Ludia su bud dobri alebo zli. A je jedno akej su narodnosti farby pleti vierovyznania ai. A dost som sa pohybovala v cudzine a neviem. Mne zas vacsina z nich pridu ako sedlac a nie nasi ludia)) to sa zas mylis v tomto. O primladych radsej pomlcim). A utecenci su vsade. Nielen v eurooe. USA ai maju tiez miliony takychto no z inych krajin kultur.
Zameriavaj sa skor vo svojom zivote na pekne mile prijemne stastne ai veci zalezitosti ludi podnety ai. A to mas v rukach len ty sam. Ak ides het do sveta tak vela stastia.

Kýčera

Milujúci princ, vidím, že si moje rady počúvol, zato Ťa chválim. Tomu koníkovi si už dal nažrať? A zas to so svojou sebakritikou nemusíš preháňať! Pochváľ sa, čo si dnes už predal?! Alebo sa ulievaš a pozoruješ ľudí na okolí? O Slovensko sa ja nebojím, my sme síce národ malý, ale máme veľké srdiečko, prežili sme horšie časy, nás nič len tak ľahko nepoloží...

Milujúci Princ

Vôbec sa o nič nemusím snažiť. Všetko čo robím je spontánne a nikdy nič nerobím nasilu :) To len u vás zmizla predstava o dobrom človeku. Pretože väčšina ludí sú arogantní, sebeckí, podvádzajú a podobne. Ale vezmime si to tak, je to aj naozaj správne? tak ako sa ludia správajú. A čudujete sa potom, že zahraniční ludia sem neradi chodia, alebo berú slovákov ako sedlákov. Prečo asi? pretože sa väčšina chová ako sledlák. Nevie čo je slušné správanie, predavačky v obchode otrávené. Skôr nie je to tak že kupujúci je pán a pani predavačka si má požiadavky od "pána" plniť?. Toto je ten princíp a správanie sa slovákov :). Každý si nosí zo sebou do roboty svoje súkromné problémy. Ohovárajú, gáňia, sledujú. Stačí výjsť von a vidím ako jedna tučná mladá baba ohovára druhú tučnú, pritom tá ktorá ohovára je tučnejšia než tá, ktorá je ohováraná. Ludia dokážu velmi manipulovať s ostatnými a potom sa táto "choroba" prenáša aj na druhých. Tu je stále ten komunizmus :) a je to hanba. Dúfam že keď odtialto čoskoro odídem čo už plánujem dlho, toto slovensko niekto vyhodí do vztuchu. Stačilo by že migranti sa o to všetko postarajú. A nebojte sa, táto migrantská kauza nie je len tak, verím tomu. Táto európa sa musí zničiť pretože iba problémy robí. Dovidenia.

Mesačný princ

Ako som už napísal, lepšie ak tu nebudem. Toto nie je moja téma a stále na mňa útočíte. Ale ok, najskôr je to v mentalite ľudí zakorenené.

Kýčera

-Milujúci princ, ako sa Ti "kráčalo" na tom koníkovi? A ovsa si mu nasypal? Dosť si mu ho dal? To vieš, my obyčajní poddaní, sme už raz takí. My svoj život žijeme, ten skutočný...To len niektorí vyvolení si žijú v rozprávke?! A čože si sa prestal ozývať, žeby veľa princovských povinností? Či žiadne skúsenosti okrem pricezien?
-Filip TT, pekne si nám nastavil zrkadlo! To skutočné... :)

bella21

Milujúci Princ, mám pocit, že to, čo Ti chýba, je spontánnosť, uvoľnenosť a byť samým sebou. Z Tvojich príspevkov cítiť, že chceš mať všetko pod kontrolou, veľmi sa snažíš robiť všetko čo najlepšie, možno robiť to, čo si myslíš, že by si ako galantný muž vo vzťahu k žene robiť mal. Ale to všetko nemusí vôbec stačiť - a vlastne ani nestačilo. Niečo Ti uniká...