Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

Filip TT

Pocuj Ahoj, paci sa mi ako si ides za svojim, ale poviem ti jeden pribeh.

Jeden chlapec bol zalubeny do velmi sikovnej milej a peknej dievciny. Ta dievcina povedala svojim kamaratkam: Neviem koho si zoberiem za muza ale viem urcite koho si nezoberiem - toho chlapca. To bolo uz davno. Teraz su uz 16 rokov manzelia a maju sa radi.

To je pribeh o mojej manzelke a o mne....

ahoj :-)

Neplašte mi ho! :-)
Ja netvrdím že musí vyzerať ako nejaký model ale proste aby bol sympoš. Nie ten typ chlapa čo sa ukazujú v uputávkach Farmár hľadá ženu.

Filip TT

Ides na neho moc rychlo. Najprv si musite trochu pomailovat, pochatovat a potom pride ta velka chvila, ked si vymenite FB a budete sa moct pokochat.

adr1a.

Nick ahoj. Ja poznam tak krasnych sexy pritazlivych charizmatickych ai muzov, no neraz su to grazli na entu) bud alkohol navykove latky, hazardne hry, zeny sex nevery nesputany neviazany ai zivot, grazlovstvo fyz.nasilie psych.tyranie ai su neraz ich beznou sucastou zivota) Takyto nie su prilis na trvale vztahy zavazky rodiny vernost ai az za hrob) Co z peknej misky ked je prazdna?) A je jedno ci ide o muzov ci zeny