Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Princ na bielom koni

Príspevok v téme: Princ na bielom koni
Milujúci Princ

Existuje nejaká žena, je jedno koľko rokov, ako vyzerá, chcela by muža ktorý jej znesie všetko po čom túži, urobí pre ňu aj nemožné, spraví ju šťastnou bez výhrad a obmedzení, bude myslieť na ňu každý deň, prinesie kvety pri každej príležitosti, bude verný ako nikdy predtým, neobzrie sa po žiadnej inej a iba ona bude pre neho tá vyvolená?. Som to ja, muž ktorý túži po žene ktorá chce byť s ním šťastná, verná a oddaná. Láska na celý život?. Je ešte niekto taký ktorý túži po láske na celý život a nevera je pre neho tabu?. Ženy si zaslúžia byť milované tie ktoré o to naozaj stoja, tak ako aj muži. Ale vie si vôbec nejaká toho vážiť? je nejaká ktorú to neomrzí a prestane ju to baviť. Nejaká ktorej sa cnie za fackou a bitkami a pozornosť partnera je pre ňu "nechlapská". Takých je myslím si že vela. Som sebavedomý muž ktorý pracuje na svojej kariére a nič mu neprebehne poza prsty. Všímam si každý detail a ženiem sa za peniazmi, no nedokážem zanedbávať rodinu alebo svoju lásku. Plním si sny a dokážem ich splniť aj svojej vyvolenej. Do lásky nespájam sexuálny život, ale pritom sex viem viesť vo vášnivom podaní, s citmi a láskou. Dokážem ukázať všetko dobré čo mám v sebe a nedostatky premeniť na prednosti. Pochopím, podporím, pomôžem a vyjadrím náklonnosť. Svojim správaním urobím úsmev na tvári a slzy ak iba od šťastia. Som muž panna, ktorý vyjadrí svoje skutočné pocity iba jedinej, vyvolenej. Nikto iný, iba tá vyvolená mi dokáže prelomiť lady môjho chladného srdca. Existuje taká? mám stále dúfať, alebo navždy zostať sám vo svojom prázdnom byte a kariérou?

Milujúci Princ

Ja sa s partnerkou rozprávam o všetkom čo jej vyhovuje, na tej dovolenke sme sa zhodli obaja, no to neznamená že som ju nikdy nezobral na dovolenku. Chodili sme spolu aj bez seba ak sme si chceli niečo svoje urobiť, to snáď nie je problém. Nikdy som neurobil nič, čo by partnerke nevyhovovalo a taktiež ani ona nie. Akceptovanie, volnosť, dohoda, kompromisy, raz jeden raz druhý. Takže v tom problém nebude. Som komunikatívny, takže o všetkom som sa s partnerkami rozprával. Ako som napísal, vždy mi vysvetlili prečo to so mnou ukončia, takže tu nejde o nevedomosť, že neviem prečo všetky odišli. Aj naposledy mi partnerka povedala že vo mne chyba nie je, že vraj v nej. A to že ty si možno nenašla takého partnera, ktorý aj na teba myslí a nie iba na teba, a to čo opisuješ prečo by si ho kopla do prdele ak by chcel ísť sám na dovolenku, v tom prípade ti niečo chýba. A neznamená že taký neexistujú :)

Slobodna

No a mozno v tom je problem, ze u teba nenachadzaju oporu a v nich ano, sice s pridruzenou hodnotou fackou.
Keby mi partner povedal - Ja idem na dovolenku sam a ty chod s kym chces, tak ho tiez rychlo poslem do prdele a najdem si takeho, ktory so mnou na dovolenky bude chciet chodit. Lebo tak potom to je co za vztah, resp. na co ti je vztah, ak chces chodit na dovolenky sam?

Bud to sam nevidis, alebo sa to snazis tajit, ale jednoducho niekde je chyba a nie je to take ruzovucke, ako sa to snazis prezentovat.

Pokial si tu chybu nepriznas, nenajdes a nezmenis, tak sa z teba stane hundros, nadavajuc na zeny a plackajuc nad nespravodlivostou.
Pochybujem, ze ludia tu ti chceli dat nieco negativne, len sa ti snazili pomoct najst tu chybu v tebe, aby si sa mohol pohnut dalej. Ved o to ti islo, ci si sa snazil najst nejaku hlupucku, naivnucku dusu, ktora ti na tu dokonalost skoci?

Milujúci Princ

Filip, jasné rád chodím aj sám na dovolenky. Hlavne keď sa potrebujem odreagovať a robiť si veci na notebooku.

Milujúci Princ

Slobodna, nie som handra, to zasa mám ďaleko od toho. Mám svoju prácu ktorej sa dlho venujem a tak tiež som samostatný a nelipnem na žene ako prívesok. To čo poviem, za tým si stojím, to čo povie partnerka, som rád že si ona za tým stojí. Ak ja poviem že idem sám na dovolenku a partnerka že ide s kamarátkou, tak to tak je. Konkrétne som hovoril o tých mojich ktoré potrebujú násilnikov, kedže sa mi posťažovali. Nepíšem o Vás všetkých :). Určite si nemyslím že celý svet žien je skazený.

Milujúci Princ

Filip, áno každá jedna práve na toto poukazovala. Niekedy som mal pocit že sú ako cez kopirák. Ja keď mám blbé dni alebo som naštvaný tak radšej sa zmiznem odreagovať a nevybíjam si to u partnerky. Som ten typ že svoje sračky vyventilujem a druhých nezaťažujem. Takže málokedy by som sa stihol s nejakou pohádať. Väčšinou keď ony nemali svoj deň a začali niečo s hádkou, skôr som upokojoval a povedal že je všetko v poriadku. Čo nevidím na tom nič zlé, no asi je to problém.

Slobodna

Mal by si pochopit, ze ony nehladaju hadky a facky, ale chlapa, ktory bude sice dobry, ale chlap, nie zena, ci handra. Aj dobro sa proste musis naucit davkovat v spravnej miere. No a vyberat si zeny, ktore si to zasluzia a vedia vazit, pretoze problem bude asi v tom, ze chces nieco na co nemas a snazis sa to vykompenzovat. Alebo poskytujes nespravne veci, majetkove namiesto citovych, ci citove namiesto majetkovych. Neviem, skus hladat chybu v sebe a nie v nich, lebo ty mas predstavu dokonalosti a rozpor vidim aj v tom, ze na jednej strane tvrdis, ze si zeny vazis a na druhej, ze zeny chcu nasilnikov. To, ze si si ty sam blbo vybral, neznamena, ze take zeny neexistuju, ale dokazes ich najst, vidiet a skutocne si ich vazit?

Milujúci Princ

Ale s tým mrázikom ste ma pobavili :D. No zobrali ste to trochu negatívne, samozrejme že nie som dokonalý, čo si o sebe nemyslím. Každý máme svoje muchy. Len voči láske mám iné výhrady ako druhý očakáva. To bude asi tým. 100 ludí, 100 názorov. Som skôr realista takže beriem všetko tak ako je a nesťažujem si.