NOVINKA: Emailové notifikácie

Príspevok v téme: NOVINKA: Emailové notifikácie
Macca

Od marca sme pre vás spustili na fóre novú funkciu – ODOBERANIE EMAILOVÝCH UPOZORNENÍ. Už vám neujde ani jeden príspevok. Emailom vás totiž upozorníme vždy, ak v téme, ktorú chcete sledovať, pribudnú nové príspevky.

Funkcia je prístupná pre všetkých prihlásených užívateľov. Nájdete ju v podobe tlačidla - Odoberať upozornenia emailom - umiestneného vpravo hore v každej téme.

Ak si neželáte dostávať upozornenia emailom, jednoducho si zasielanie zrušíte.

Veríme, že aj prostredníctvom tejto služby sa budete cítiť na našom fóre ešte komfortnejšie.

Kýčera

Ja by som vám vážení chcela čo najsrdečnejšie zablahoželať k tomu, ako viete úžasne čarovať!!! Dnes som v téme "Zapper, názory, skúsenosti" objavila svoj príspevok z 10.07. 2 O 1 3, kedy som počítač ešte nemala. A propos na toto fórum som začala prispievať v marci 2 0 1 5, teda o dva roky NESKOR! Alebo si podľa vás "Vážená Kýčera vymýšľa", opäť? Alebo je slepá? Alebo to spravila sama? Alebo to vymažete? Alebo?

Macca

Zatial v dohladnej dobe nie. Robilo to problémy. Ludia sa navzajom upodozrievali namiesto toho aby reagovali na problem temy.

Messje

Dobry den Macca
Moc sa omluvam ze pisem sem,ale neviem kde vas mam kontaktovat.
Bolo by mozne zrusit moj prispevok v teme "Ja uz inak neviem " kde sim pisala o 15.00?Naozaj voci zakladatelke temy s prihliadnutim na jej problem asi nie je vhodny.
Moc dakujem
(Neda sa mi tema skopirovat)

Filip TT

Ďaľšia vec, ktorá mi chýba je odkladanie obľúbených príspevkov. V konkrétnom príspevku je uvedená zaujímavá informácia, skúsenosť, postreh, alebo je ten príspevok zaujímavo napísaný, nemám si ho ako zapamätať. Občas si skopírujem taký príspevok do Wordu, ale to nie je ono...keby mi stačil klik myšou na príspevok a prípadne priradiť tomu nejaký názov, to by bolo iné kafe....mal by som už celkom použiteľnú databázu.

Filip TT

Uz je spravene vyhladavanie "Kam som prispel". Do tej funkcionality by stacilo umoznit vkladanie lubovolneho nicku....

Macca

Vyladavanie tem planujeme implementovat. Momentalne pouzivame google vyhladavac, co nie je uplne aktualne.
Vyhladavanie podla prezyvok skor nie. Zatial sme o takomto vyhladavani pre uzivatelov neuvazovali.