Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunitny system

Príspevok v téme: Imunitny system
Xander

Ahojte. Prosim poradte mi. Mam sedavu pracu a nemam ani moc casu na pohyb, a byvam casto chorlavy. Ovocie a zelenina...viem ze by som to mal jedavat, ale pocas pracovnej vytazenosti si na to nespomeniem. Poradte mi enjake vitaminy, alebo nejake siroko spektralne tabletky, ktore mi dodaju potrebne vitaminy do tela, ale nieco fakt kvalitne :) dakujem pekne.

erikka

vyskusaj Regulatpro® Bio, uzivam to asi rok a zatial som chripku nemala v chripkovom obdobi, celkovo mi to zlepsuje travenie a mam viac energie

Imunax

Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk

Crista

mala som dlhodobo problem s oslabenou imunitou aj napriek tomu, ze aktivne sportujem, jem ovocie a zeleninu, otuzujem, ale ani to nestacilo. Pomohol mi az wobenzym, ked som ho zacala uzivat

Romanka25

byt chory nie je bezne a nie je to ani normalne. Vacsinou clovek zostane chory prave v tedy ked jeho imunitny system, jeho telo uz nie je schopne sa same branit pred roznymi bakteriami. To znamena ze cim viac je clovek chory tym je viac pravdepodobne ze jeho imunita vobec uz nezvlada telo chranit

kralovnaladova

bežne chorí? ľudia bývajú bežne chorí? byť chorý nie je bežné si myslím :) vždy je za tým niečo ;)

Prisca14

Ako človek zistí, či má imunitu v dobrom stave alebo nie? Veď ľudia bežne bývajú chorí, to znamená, že majú oslabenú imunitu? Alebo si to len zle nejako vysvetľujem?

Romanka25

olgica ked je clovek zdravy tak enzymy pomahaju k tomu aby zdravy aj zostal a aby sa mu vyhybali vsetky zdravotne problemy, rozne zapaly a infekcie, uz tomu trosku rozumies?