Ahojte. Prosim poradte mi. Mam sedavu pracu a nemam ani moc casu na pohyb, a byvam casto chorlavy. Ovocie a zelenina...viem ze by som to mal jedavat, ale pocas pracovnej vytazenosti si na to nespomeniem. Poradte mi enjake vitaminy, alebo nejake siroko spektralne tabletky, ktore mi dodaju potrebne vitaminy do tela, ale nieco fakt kvalitne :) dakujem pekne.
Imunitny system
skus si porovnat zlozenie jednotlivych liekov, vitaminov na imunitu a ten rozdiel uvidis hned ;)
tak enzymy su specificke tym, ze rychlo ucinkuju a najma pri roznych problemoch. Ze naozaj aj ked je zapal kdekolvek v tele tak ho najdu a vyliecia. :)
som si vedomy toho ze je najvyssi cas preto som najskor ako som mohol som utekal do lekarne a kupil si lieky. Som zvedava ci mi to zabezpeci pokoj od jarnych problemov, smrkancov a podobne. Lebo teraz to je cele zle zas.
zdravim chcem sa opytat v com sa lisie enzymove lieky od nejakych inych liekov na imunitu? maju nejaky rychlejsi ucinok alebo co?
Tak potom neviem nad cim este rozmyslas. Mal by si naplanovat co najskor cestu do lekarne, vypytat si enzymove lieky a zacat ich brat. Teraz je aj pocasie zradne aj zdravie, cize najvyssi cas :)
pre Romanka25 - ved ja sa z inych problemov ani dostat nepotrebujem, ide mi hlavne o to aby som sa vyhol na jar tym zdravotnym, ktore ma rok co rok prenasleduju a vycerpavaju.. :/
Momentálne skúšam colostrum, vybrala som si vo forme perličiek a teda po týždni užívania väčších dávok, tak ako predpisujú, vidím a cítim výsledky, dneska som ešte nepoužila vreckovku:-) čo inokedy ráno dve hodiny kýcham a utieram sopeľ.. mne zaúčinkovalo ako sa zdá. Akurát to je dosť drahé.. len keby pomohlo, tak neľutujem.
podstatne je aby to bol enzymovy liek! ..nie si jediny co sa v tom straca, mnohi z nas si presli tym, ze vyskusali vsetko mozne a potom uz pomaly nechceli verit nicomu. Ale urcite netreba prestavat skusat a verit ;) mne tiez trvalo dlhu cestu kym som sa dostala k wobenzymu a o nieco este dlhsie kym som zacala pocitovat jeho ucinky.
ja na posilnenie imunity si davam probiotika, vytazok z bylin v tekutej forme, ako to beriem chora som nebola, volaju sa vita biosa a kupujem ich z veganskej stranky vitarian.sk
cisto so zivocisnymi enzymami? a to prosim ta ako zistim ktore su to? lebo ja uz ozaj neviem, uz som tolko liekov popozeral, ze nemam tusenia na ktory sa obratit ktory vyskusat :/