Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunitny system

Príspevok v téme: Imunitny system
Xander

Ahojte. Prosim poradte mi. Mam sedavu pracu a nemam ani moc casu na pohyb, a byvam casto chorlavy. Ovocie a zelenina...viem ze by som to mal jedavat, ale pocas pracovnej vytazenosti si na to nespomeniem. Poradte mi enjake vitaminy, alebo nejake siroko spektralne tabletky, ktore mi dodaju potrebne vitaminy do tela, ale nieco fakt kvalitne :) dakujem pekne.

nikuska333

Na čo jej ich odporučil? odporučil jej ich po operácii vzhľadom na jej zdravotný stav. Už pred zákrokom mala problém s imunitou, preto skoro hneď po zákroku ich začala brať a skrátila sa jej aj doba zotavovania, z čoho sme mali veľkú radosť.

olgicaolga

na co jej ich odporucil? len cisto na posilnenie imunity? alebo aj ako prevenciu? neviem celkom ako to pri enzymoch chodi, ze ci su na liecenie alebo ako prevencia vhodne alebo co :(

nikuska333

Mamina brala živočíšne enzýmy, dokonca lekár jej ich odporučil ako liečbu. Čomu sme sa tiež obe čudovali keďže s enzýmami sme dovtedy nemali ale, že absolútne žiadne skúsenosti. Zachvíľu to bude pol roka, čo ich berie a hovorí, že sa cíti dobre a že má energie ako mladá baba :-))))

kotros

prvy mesiac a zdravotny stav sa ti uz zlepsil? to su mi veci.. :-) ale asi aj zalezi na tom ake su to enzymy nie? ci je to jedno ci rastlinne alebo zivocisne?

Roman.T

Zloba enzymy beries v strave, ci v akej podobe? pretoze mi nejako nejde dokopy, ze by enzymy zo stravy mali taku silu, ze by dokazali imunitu dat dokopy.

Zloba289

Kotros ahoj enzymy uzivam prvy mesiac a uz postupne vidim na sebe ze moj zdravotny stav sa zlepsuje. Uz mi nevadi ani ked pri mne niekto zakasle alebo kychne. Keby vsak pri mne niekto kychol tak pol roka dozadu tak som hned na tyzden vylahnuta a liecim sa doma v posteli. Teraz nastastie ma taketo problemy obchadzaju comu sa tesim. Tak pevne verim ze to tak zostane aj nadalej :) lebo by ma mrzelo vylahnut prave teraz ked uz je leto na dosah.

kotros

tak to je sranda, to by som naozaj nebol ani len tipoval, ze enzymy mozu nejaky zapal v tele vyliecit, nieto este akykolvek. Toto sa mi paci teda. :) Ako dlho trva kym enzymy zacnu ucinkovat?

Romanka25

kotros ano! enzymy proste ten zapal vyhladaju a liecia. Vobec nemusis v lekarni hladat enzym ktory by vyliecil zapal v kolene, potom zvlast enzym ktory by vyliecil chripku a podobne :) tie enzymy su take dovolim si povedat ze az dokonale ze dokazu si poradit so zapalom, s bolestou s cimkolvek.

kotros

Nech je kdekolvek v tele? cize je jedno ci mam problemy s kolenom alebo problemy s chripkami, enzymy vyliecia aj jedno aj druhe?