Ahojte. Prosim poradte mi. Mam sedavu pracu a nemam ani moc casu na pohyb, a byvam casto chorlavy. Ovocie a zelenina...viem ze by som to mal jedavat, ale pocas pracovnej vytazenosti si na to nespomeniem. Poradte mi enjake vitaminy, alebo nejake siroko spektralne tabletky, ktore mi dodaju potrebne vitaminy do tela, ale nieco fakt kvalitne :) dakujem pekne.
Imunitny system
treba si ujasnit ze nie je enzym ako enzym. Mne sa osvedcili cisto len lieky so zivocisnymi enzymami a to nech som mal akykolvek problem. Ci uz zapal pluc alebo vyron na nohe. Vsetko jedno s druhym suvisi..
ahoj. ja som tiez byvala stale chora este ked som bola decko a preniesla som si to az do dospelosti. snazila som sa aj sportovat aj otuzovat sme s frajerom chodili. ovocie, zelenina. potom som sa dostala k wobenzymu. zozaciatku som ho brala dost intenzivne a musim povedat ze som nebola chora asi tristvrte roka, ani cez zimu nie!!
je mi jasne ze to nie je normalne, len nejako som si na to zvykol, pretoze som mal dolezitejsie veci na praci. Stravu som zmenil aj ja aj zena. Mame rezim ktory dodrziavame najma co sa tyka zeleniny a ovocia v strave. Enzymove lieky? Lenze ako najst ten spravny ktory by nam zabral?
lenže je rozdiel medzi alergiou a oslabenou imunitou. Enzýmy čo sa týka budovania imunity sú najlepšou voľbou. Nedá sa to jednoznačne povedať, niekoho postavia na nohy za týždeň, iného za dva. Záleží od problému, ktorý v tele nastal. Či je to zapal alebo niečo ine. Veď to nie je len o tom, že preventívne, ale aj o tom, že ťa dostanú z problémov. Teda zdravotných samozrejme.
Ahojte :-) Na posilnenie imunity môžem odporučiť bylinnú zmes z bylín Tulsi a Kutki, môj manžel ju užíva proti alergii a postupne sa mu podarilo aj úplne vysadiť lieky -odkaz odstránený- :-)
enzymy pomahaju pri budovani imunity? to by som ozaj nebol tipoval. Ako dlho je potrebne ich brat aby sa clovek postavil na nohy? Toto obdobie prechodne mi dobre nerobi a uz len kaslem a kycham, myslis, ze aj pri tomto by mi mohli pomoct?
mal by aj stravu zmenit, to je jasne, ale len stravou to nepojde. Urcite treba do jedalnicka zaclenit aj enzymove lieky ktore by tebe aj tvojej zene mohli pomoct pri takychto problemoch. Nebude to sice zo dna na den, ze sa z toho dostanete, ale po case budes vidiet, ze sa to zlepsuje, ze vobec nepocitujes to, ze nejaky chory clovek vedla teba bol alebo nieco podobne. Pretoze uz voci tomu budes imunny :)
precitaj si, co si napisal a dojde ti, ze to nie je normalne, ze toto je jednoznacne dokaz, ze imunita je na bode mrazu a ze by to chcelo nejaku raznu zmenu. Moze sa brat aj dlhodobo ako prevencia, ale mal by si celkovo aj stravu zmenit.
ipeter davas jej ho len ked ma taketo problemy, ci moze sa brat aj celorocne ako prevencia voci chorobam? u nas je problem, ze ci uz ja alebo zena vzdy sa z choroby nejako vyhrabeme, zubami nechtami. Ale staci ze pri mne alebo pri nej niekto zakasle a sme opat tam kde aj predtym..
ahoj. nasa dcera byvala tiez casto chora (ma 16 rokov) a ked chora zrovna nebola tak pokaslievala.. kolega mi odporucil wobenyzm a ustupilo to. vyskusaj alebo precitaj si viac na nete o tom, ja som tomu neveril, ale uz sme boli zufaly.. hlavne ked jej doktorka stale predpisovala nejake lieky. toto su enzymy, antibiotik uz mala dost do konca zivota..