Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým

Príspevok v téme: Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Patrek

Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.

adr1a.

Mrzi ma, ze doxadza na moje slova.
Padrek. Si mudry inteligentny xalan.
Ver svojim citakom. Nepoznas ju tyzden dva ci mesiace. Poznas ju roky. Ak sa niekto zacne spravat podozrivo a robi nieco mimo ramca svojho obvykleho spravania navykov zvykov, co predtym nikdy nemal vo zvyku (hned po prebudeni niekomu pise, mobil nespusti z ruky a ma ho nonstop pri sebe, zacala xodit casto na kavy s "kamoskami" co tiez nezvykla, vo februari grilovacka aj ked dnes ma byt 15st ale zas toto su extremy. Tvari sa vseliako, sklapa zrak, uhyba pohladom nevie odpovedat?..ai?). Vies. Bez vetra sa ani listok nepohne. No sam musis uznat ze sa zmenila a sprava sa inak

Patrek

No vcera vecer sme isli spat a dnes rano mi oznamila ze ide na chatu, ze ci mi spominala. Ja ze no mespominala si. Ona ze ide s rodinou na chatu grilovat a ze tam nebude signal cize sa mi nebude mat ako ozvat. To by bolo vsetko pekne ale to ze je zima a ide na chatu grilovat je podivne, to je prva vec. Opytal som sa ze kto by isiel na chatu grilovat v takej zime a nevedela mi odpovedat. To ked mi oznamila ze na tu chatu pojde tak to hovorila takym podivnym hlasom, mal som podozrenie ze klame. Uz hned ako stala niekomu vypisovala na mobile a stale ho nosi pri sebe. Mam podozrenie ze naozaj niekoho ma ale stale zatlka ze nikoho nepotrebuje. Ked sme spolu boli vo vztahu nikdy si takto nevypisovala a dokonca aj ked som jej nezakazoval nechodila na kavicky pretoze povedala ze sa jej nechce chodit. No teraz stale niekam na kavu chodi s kamaratkami. Myslite ze ma niekoho?

adr1a.

Patrek. Nebud jesitny. Ja som este v zaciatku ti pisala ze ona je mentalne inde nez ty. Pisala som aj, ze ty si oproti vrstovnikom ci nej inde, viac vpredu. No robis chybu ak ju porovnavas so sebou. Ty si ty a ona je proste ona. Ona je inde nez ty. Uplne inde. Je dobre ze pojdes prec. Ona musi nabrat este vela zivotnych skusenosti padov kopancov vztahov ai aby si raz vedela vazit co v tebe mala. Vaz si vsetko pekne co ste spolu prezili a mali. No pohni sa vpred. Aj o tomto je zivot

kasli na nu

Patrek, napriek veku vyzeras ako mudry a slusny a chalan, no nechaj si povedat. Maj svoju hrdost. Chcela rozchod? Ma ho mat. To ale znamena, ze nepribehnes na zavolanie a nebudete sa mojkat a stretavat stale a podobne. Z toho co si napisal som takmer presvedcena o tom, ze skor ci neskor zistis, ze uz mala rozrobeneho niekoho ineho, no kedze nevedela, ako to dopadne, teba si nechavala na istotu. Ja som tiez nechcela verit, ze by to taketo nieco mohlo byt a bolo. A to mam rokov viac ako ty a vztah bol o vela rokov dlhsi ako tvoj. Skratka treba pochopit, ze od ludi nemozes ocakavat, ze sa budu spravat tak, ako by si ty chcel alebo tak, ako by si konal ty sam voci nim. Ludia su egoisti. Cim skor to pochopis, tym lahsie sa ti bude zit.

Howling

Sorac Ty nie si chlap, chlap by to jednoducho zobral tak ako to je a nevypytoval sa otazky, preco to tak skocilo, a preco zrazu ma nechala a preco a preco, jednoducho preto, ci je v tom iny, ci nie, nechaj to tak a kamaratsky sa stratavat tiez neni riesenie, posun sa dalej a ukaz jej ze si chlap, resp. nie jej ale sebe a uvidis ze Ti to pomoze a posilni Ta to uvidis

Patrek

Je mi jasné že už nikto nemá žiadny názor na to čo som napísal. Svoj vek si absolútne neuvedomujem a konám tak ako to mám v hlave uložené. Nikoho nesúdim podla veku a už vôbec sa nikam nehrabem. Zaraďujem sa ako jednotlivec a nikam nechcem zapadať. Mám dávno po maturite aktuálne sa venujem výške, cez leto mám ísť do Ameriky do ktorej som mal ísť s ňou. Môj život nie je o nič ukrátený a mám dosť vedlajších starostí. Ale do mojich zálub a života nemontujem lásku. Tá je vždy separé. Určite kvoli tomu teraz nezahodím celý môj život. Nechcem trčať na slovensku v bytovke a každý mesiac čakať na podporu. Ale toto teraz nie je podstatné. Hlavné je že som sa tu vypísal, vy ste mi podaktorí povedali svoje názory a ďakujem vám za ne. Nech sa vám dari.

michael067

Dosť končím adr1a. 19.02.2016 21:48:57, tieto ženské mozgy Ak to je tak, na to vážne nemám nervy.
Ona potrebuje hádky, potrebuje aby sa v tom vzťahu niečo dialo?
Zober ju na zoskok z lietadla, alebo na nejaký výlet na niečo čo ju baví a pritom to je adrenalínové, určite lepšie ako hádky vo vzťahu.
Je to ale MOJ názor.
Prečo?
Pretože je vedecky preukázané že za väčšinu chorob môže stres (napríklad hádky vo vzťahu) a zlá strava.
Dosť čo je niekto dosť neprevozný v robote, nie to ešte aby prišiel domov a mal hádky vo vzťahu aby ten vzťah nebol monotónny, nudný a aby mal grády.
Ja osobne by som ju bral na PORIADNE adrenalínové výlety tam by ala grády a určite nie monotónnosť..
K tomu ale potrebuješ peniaze.
Preto ak nemáš peniaze = možnosti, ako jej takéto zmeny monotónneho stavu (láska atď) zmeniť adrenalínovými alebo inými zážitkami ktoré ju bavia a ktoré by chcela vyskúšať odporúčam nehrnúť sa do vzťahu.

adr1a.

Nechcem bagatelizovat vas vek. Ty si rozumny chalan. Ju nepoznam. No celkovo to co si napisal: "je to komplikovana zena". Vies. To je kazda. Len vy ste este vo veku ze sa psych.este stale vyvijate formujete dozrievate menite. V podstate ste stale este decka. Ta ma este od zeny daleko) Fyzicky ano, je dospela a akoze uz zena. Ze mate od 15tich obcianku, ze v 18tich ste pravne zodpovedni a ze pred rokom ci teraz maturujete. Ze sexujete. A ine. Sorry.
Vek 20r je nic. Nerieste vazne dospelacke veci. Hlavne ty tolko nepremyslaj nemedituj. Skor zite. Uzivajte si mladost. Cestujte spoznavajte svet studujte zacnite trebars pracovat. No nezente sa zbytocne do sveta dospelych, vaznych rozhodnuti, ai. Polavte. Smejte sa zabavajte sa venujte sa zalubam zaujmom konickom jazykom inym kulturam ai. Ste este mladatka. Mate este malo zivotnych skusenosti zazitkov ai za sebou a vlastne este vsetko pred sebou

Patrek

Ano chápem čo naznačuješ. Ja som sa jej to aj pýtal že keď som bol sebec a akoby vodca a stále boli hádky že vtedy si ma nechcela opustiť. Tak som sa jej spýtal že či to nie je tým že už nevelím ako predtým. Lenže ona povedala že keby to ešte tak chvíľu bolo tak by mi dala hneď koniec. Čiže chápete tomu? je to komplikovaná žena. Nepáčilo sa jej to predtým a asi ani toto sa jej znepáčilo. Preto som tu zavesil tento článok. Jednoducho nie je vysvetlenie.

adr1a.

"Asi ťa sklamem ale ja som bol vždy v každom vzťahu vodca. Dokonca aj v tomto s ňou. Lenže kvôli nej som sa zmenil, práve preto, pretože ona má ten názor že vo vzťahu majú byť obaja na rovnakej pozícii. Nemyslím tým že vždy bolo po mojom, ale väčšinou som velil ja. Lenže kvoli tomu sme sa často hádali. Preto som to zmenil."

Bingo)

Patrek. Zapni kontrolku. Ked si bol iny a akoze ten vodca ai (sice ste sa akoze hadavali no tym padom mal vas vztah aj turbulencie grady nebol monotonny nudny vsedny ako ponorka, bola tam vasen neistota pulz tep ai. "co se skadliva, to se rado miva") - no vas vztah fungoval klapal boli ste spolu ai. Vtedy ta aj milovala.
No len co si sa kvoli nej zmenil - vyhovel jej poziadavkam predstavam - si taky akym ta vzdy chcela mat - zrazu vymysla s prestavkou rozchodom, uz jej nieco vo vasom vztahu a u teba nesedi a chyba.
Vidim to len ja vari?)
Takmer kazda chce toho svojho zmenit na svoj obraz. No ked sa tak stane, tak je po laske))) proste ona sa zamilovala a milovala ineho chlapa nez akym si sa teraz kvoli nej stal a zmenil. Sice ste sa hadali dotahovali ale boli ste spolu. Milovala ta. A teraz? Chapes vobec co ti naznacujem?