Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým

Príspevok v téme: Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Patrek

Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.

kasli na nu

Bud rad, ze sa vyfarbila po 2 rokoch a ked si este takyto mlady a mas vsetko pred sebou, a nie az po nejakych dlhych rokoch, ked by ste uz mali deti/byt a podobne. Paci sa mi, ako si napisal, ze je to pod tvoju uroven. Poznas svoju hodnotu a to je velmi spravne, nikdy to nestrat.

blueberryNN

Petrek ona si chce nechat vsetky vyhody, ktore pri tebe mala. Chce z teba vytazit vsetko, co ju bavi. So stratou vztahu vacsinou stracame aj kopu dobrych veci. Ona nechce trpiet, ona sa chce mat iba dobre. Presne toto iste som prezivala :) ako opisujes to spravanie a tiez som nechapala, ze co sa robi. A takisto, ze bude velmi rad, ak budeme kamarati, a ze velmi rad mi so vsetkym bude pomahat. Ja som sa nanho pozrela, akoze a ty si z ktorej jahody spadol (po tom vsetkom???)? A povedala som mu, ze pre mna uz nema ziadnu hodnotu a uz s nim nebudem komunikovat. Bol to strasne fajn pocit, nechat vsetku spinu za sebou. Mal by si urobit to iste.

Patrek

"kasli na nu" Jebe im normálne že ano bez prepáčenia. Iné slovo sa ani povedať nedá, pretože je to už pod úroveň človeka. Ani zvieratá sa takto nechovajú a majú pred sebou nejaký rešpekt. Ale ľudia? väčšina vie iba podrážať nohy, toľko neprajníkov, závistlivých, klamári, faloš, ohováranie.... dalo by sa do rána vykladať koľko podlých vecí ľudia urobia po celom svete za jeden deň. Ale kedy sa toto skončí? bohužiaľ nikdy.

kasli na nu

To presne rozpraval aj mne byvaly, a pritom uz mal mesiac novu frajerku, ktoru predo mnou tajil :D Ludom jebe, to nezmenis.

Patrek

blueberryNN chodí ku mne pretože chce byť kamarátka. A vyjadrila sa že chce ma podržať, nechce ma nikdy stratiť, že chce so mnou rozbehnúť aj biznis ktorý sme si plánovali, ísť na dovolenky a to všetko čo sme si plánovali že chce aby to aj tak ostalo. Ale proste chce byť sama, bez partnera, vraj je sebestačná. Určite tomu nerozumieš tak ako ani ja. Chce aby sa dialo to čo doteraz, ale zároveň nechce aby sme to brali ako vzťah. Neprípustné.

Patrek

blueberryNN, samozrejme že teraz už vôbec po tomto všetkom nepotrebujem jej pomoc ani lutovanie. To je už pod moju úroveň. Každý predsa musíme mať sebazáchovu a úctu k sebe samému, nech sa deje čokoľvek. Nikdy nehodlám byť podpapučník. Viem milovať, viem pochopiť, podržať, pomôcť aj vcítiť sa do človeka, ale čo je veľa toho je moc. Všeličo som už vyskúšal ale márne. Zmenila sa a už ju nezmením. Alebo možno sa len pekne vyfarbila. O tomto by som mohol polemizovať donekonečna, no nebudem, je to zbytočné. U nej sa ten charakter vytratil. Pomohla mi s veľa vecami tak ako aj ja jej, čo si vážim a nezabudnem na to. Ale to ako sa jej zmenil charakter, ako je vyprahnutá čo si všímam, ako premýšľa. Už neviem odhadnúť jej priority života. Ale z môjho pohľadu, z toho čo rozpráva, mi vychádza že sa jej prebudila nejaká potreba "užívania si" v nejakom zmysle "byť s druhými a mať jedného ktorý ma miluje a ťahať ho za nos" čo je veľmi nepekné. Takto ja o živote neuvažujem. Ale čo už, ak je to podľa nej priorita a šťastie, nech si ide. Prajem jej pekný život a dúfam že nikoho iného takto nesklame, pretože ak niekedy zvedie niekoho tak ako mňa, chudák ďalšia obeť.