Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.
Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Patrek, súhlasím s názormi, že ak je chlap až príliš dobrý na ženu a všetko pre ňu robí, niektoré to začnú zneužívať. Potrebujú pocítiť trochu tvrdosti, vidieť že si chlap vie tresnúť päsťou po stole a spraviť "doma" poriadok. ALE.
Mám pocit, že toto neni prípad tvojej baby. A tak ako ti povedala, potrebuje iba slobodu a VOĽNOSŤ, aby si v sebe nejaké veci usporiadala. Nejaký aspoň formálny odstup od teba.
Pokiaľ mala vzťahy od 15-16tich rokov, stále sa prispôsobovala niekomu. A mladý človek v tomto období potrebuje byť aj SáM, aby dokázal nájsť svoju "kožu" v ktorej sa dobre cíti, našiel samého seba. Či je to toto, alebo niečo iné, neviem.
.
Neviem, ale ja by som na tvojom mieste ten kontakt asi obmedzila, aspoň trochu a vyhradila si tiež priestor pre seba, že potrebuješ byť sám. Tiež si urči, akú dlhú dobu si ochotný znášať takýto zvláštny stav medzi vami. Dva mesiace, mesiac a potom žiadaj, nech sa kočka nejako rozhodne. Lebo ani z voza ani na voz.. nechať sa naťahovať ako sopeľ na škripec.. to je dosť na figu. Tak veľa zdaru, nech to prejde, alebo sa vysvetlí nejako.
Na ženách mám milovať to aké sú, ale keď sú také aké som popísal v mojom príspevku
19.02.2016 19:47:18
Tak nemám čo na nich milovať.
Ooooo zabudol som dnes fičí to že chlap za vami beha a "miluje" vás keď vidí aké ste krásne či už nalíčené alebo oblečené.
Lebo ste si všimli že chlapi si väčšinou orientovaní vizuálne a tak toho náležito "využívate" a tomu potom hovoríte že vás "miluje"
Doslovne neznáša tých, ktorý si svoju mužnosť vyjadrujú tým že budú veliť a žena skočí k nohám.
Asi ťa sklamem ale ja som bol vždy v každom vzťahu vodca. Dokonca aj v tomto s ňou. Lenže kvôli nej som sa zmenil, práve preto, pretože ona má ten názor že vo vzťahu majú byť obaja na rovnakej pozícii. Nemyslím tým že vždy bolo po mojom, ale väčšinou som velil ja. Lenže kvoli tomu sme sa často hádali. Preto som to zmenil.
Nuž ti napíšem jediné: Ženský mozog.
Posledná rada: Teraz je na tebe či to budeš akceptovať ,alebo si povieš: "Nie ja takto nechcem žiť."
Zaujímalo by ma čo by robila/robili ona keby si ty chcel taký "vzťah"
Ale ja byť tebou tak už len keď sa pozriem na to časové obdobie mala a aj ty by si mal vedieť čo od seba navzájom očakávate.
Ak chceš niečo viac povedz jej to/navrhni jej to porozprávajte sa o tom.
Povedz jej: "Vieš pozri sa poznáme sa toľko oa toľko rokov, sme spolu 2,5 roka myslím si že už by sme mali vedieť obaja čo od seba navzájom chceme (teda pokiaľ chceš niečo viac ty povedz jej to a potom jej povedz to čo si predstavuješ) tak toto je môj názor, neviem prečo si po toľkom čase takto zmenila názor.
Pozri sa ja by som chcel takýto vzťah, rozhodni sa.
To jej povedz, ak chceš niečo viac spolu s ňou, musí sa aj ona rozhodnúť.
Ak ona nebude chcieť a ty áno, tak nie je o čom je koniec.
Ak ona nebude chciet a tebe nebude vadiť taký vzťah ako teraz od teba vyžaduje, alebo tiež nebudeš chcieť niečo viac tak je to v pohode.
Ak ona bude chcieť niečo viac rovnako ako ty tak v pohode.
Patrek, ty si rovnaký ťuťko ako ja, čistý beta samček. Holke znesieš i modré z neba a ona si je toho plne vedomá. Ver mi, keď to necháš bežať v tomto štádiu, tak si s ňou skončil. To ti hovorim z vlastnej skúsenosti. Len ti tlačí kaleráby do hlavy, necháva si ťa ako zadné vrátka. Nie je to žiadne odbočenie od témy, tak to je. A alfa nerovná sa okamžite nejaký kretén, ktorý ju zničí. Je to pocit, že chlap je VODCA v tom vzťahu a ty ním momentálne nie si , zametá si s tebou ako chce.
Situácia je väčšine tu diskutujúcich viac ako jasná, tak si nechaj poradiť, inak neviem načo si sa tu pýtal. Ja som ti napísal jeden konkrétny postup, ktorý má aspoň trochu nádej na úspech. Mohli by i ostatní napísať nejaké konkrétne postupy, aby si si mohol vybrať.
Inak plne súhlasím s Michaelom - riešiť tieto hry je strašne vyčerpávajúce a táto pretvárka vytvára neskutočný vnútorný konflikt v tebe samom, keď sa snažíš pôsobiť ako alfa a si čistý beta ťuťko. Zase trpká osobná skúsenosť. :)
A začni prosím ťa KONAŤ. Čím dlhšie zotrvávaš v tomto štádiu, tým rýchlejšie o ňu prichádzaš. Je len otázkou času, kedy sa začne znižovať frekvencia návštev a kontaktov.
Zeny treba milovat a nie sa ich snazit chapat)
Hej hej.. pýtal som sa jej dnes že ako to je že stále sme spolu, že ako to vidí. Povedala že jej je tak dobre a že sa pri mne cíti dobre v mojom náručí. Chcel som sa jej opýtať prečo teda nie si so mnou keď ti je tak dobre. No vedel som že by reagovala impulzívne a nič by som tým nedosiahol. Proste normálny hlavolam, nič iné.
Tam nie je nad čím rozmýšľať ani polemizovať tam ta žena hovorí jedno sa správa sa úplným opakom toho čo ti hovorí (viz. moj predchádzajúci príspevok)
Ja by´t na tvojom mieste, žiadam od nej detailné vysvetlenie ako si to predstavuje, alebo ako dlho si to predstavuje že takto by stebou chcela "žiť"
Že hovorí jedno a správa sa úplne opačne.
Díky za vaše názory, ale trochu ste odbočili od témy. Ona nechce žiadneho alfa samca ani mimožemšťana. Proste chce byť sama a nikoho nepotrebuje. Takých blbečkov už mala a dlho jej to nevydržalo. Najdlhší vzťah mala so mnou, tak ako aj ja s ňou. Toto nie je hra kto aký je, tu ide o tie pocity a o to že nechce mať s nikým vzťah. Dnes bola za mnou a to čo robievame spolu sa opakovalo. Dokonca mi povedala tak nadšene že teraz jak potrebuje byť sama tak neskôr budeme znova spolu. Že veľa bolo takých vzťahov kde sa ľudia rozišli a potom sa k sebe vrátili a boli spolu navždy. Tomu som trochu nepochopil, pretože neviem kde také vzťahy videla. A toto mi ešte viac komplikuje moju myseľ. Dokonca mi povedala keď odchádzala že ma zbožňuje, čo ma doslovne zarazilo. Táto situácia je jedna z najkomplikovanejších v mojom živote, som dosť premýšľavý typ a stále polemizujem nad vecami aj niekoľko hodín, kým neprídem na nejaký záver.