Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.
Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Ako keď čítam ako niektoré tie ženy rozmýšľajú tak ĎAKUJEM BOHU že som ešte nemal žiadne dievča, ĎAKUJEM BOHU.
Hry ako chce alfa samca, chce chlapa o ktorého je záujem, chce aby vedel čo žena chce bez toho aby mu to žena povedala.
Chce aby chlap vedel rozoznať signály, hoci úsmev môže byť naozaj len úsmev..
Keď nemaju záujem tka to nepovedia rovno, ale povedia: "Ďakejme si veľmi milý, pekný a dobrý, no nechám si čas, teraz neviem atď atď-
Kurňa sme chlapi podľa vás ako chlapi máme prvý oslovovať ženy a vy si myslíte že keď nám priamo poviete že nás nechcete že nás to zloží?
To len ženy sú "posrané" povedať chlapom pravdu , vždy len obchádzajú a neviem čo všetko robia len aby to nemuseli povedať PRIAMO.vec na rovinu.
Lebo chcete alfasamca o ktorého je záujem a ktorý vie čo chcete iba z vašich náznakov, lebo sa to bojíte povedať priamo, alebo vám to imponuje keď alfasamec o ktorého je záujem to vie ešte navyše prečítať iba z vašich náznakov a tak spraviť presne to čo chcete.bez toho aby ste to museli povedať priamo.
Páááána ako ja takéto správanie nenávidím.
Vzťah so ženou ktorá takto premýšľa jednoznačne nechcem, a ani nebudem chcieť aj keby som mal umrieť ako panic.
Ernesto ti radi dobre. V podstate ti pise to iste, co ti pisala dookola adria.
Ja to vidim sama na sebe, ako sa muzi o mna snazia. Staci ked im nedviham telefonaty, neodpisujem hned ako mi napisu, alebo ked nemam na stretnutie vzdy cas aj ked sa napokon predsa len vzdy s nimi stretnem, no ich vsetko toto neraz dohana k sialenstvu zo mna :)
Myslim si, ze ta taktika, ze sa stretavas s inou a na nu nemas uz vsetok svoj cas, ju moze riadne zneistiet tebou. Mozno zacne ziarlit. Uvedomi si, ze ta moze stratit uplne. Ze mas aj oci, cas, zaujem o inu nez je len ona.
Ernesto, ty si rodeny Hemingway :)
To môže byť pravda - dievča chce atraktívneho muža, o ktorého je záujem.
Este k tej kamoske, ktora ma s tebou travit cas : neznamena to, ze ju mas pretahovat. Nema to byt nahrada po fyzickej stranke, ale prave po emocnej. Nech byvala zistuje, ze prichadza o tvoje srdce, nie o vtaka. Takze sa s tou kamoskou nemusis ani bozkavat ani prechadzat za ruky. Len s nou travit cas. Prave ak by si do toho zapojil to fyzicke, tak by si mohol stratit na atraktivite, lebo by si povedala, ze si cu*ak.
Toto je to najrozumnejsie co ti moze vyjst. Dobry vojak je ten, ktory si uz pred bojom uvedomuje, ze je mrtvy. Dobry chlap je ten, ktory si uz pred manevrom uvedomuje, ze tu holku stratil. A ty si ju uz celkom urcite stratil, tak vela stastia s touto zachrannou misiou.
To iste som spravil ja s byvalou. Rozisiel som sa s nou, aby som bol "single". Tzn bol dostupny novym znamostiam. Ona este mozno nikoho nema, ale uz je mentalne tak nastavena, ze chce ineho. Ja som bol tak nastaveny. Chcel som flirtovat s holkami a ked sa ma opytala ci niekoho mam, tak som odpovedal, ze nie, som uz 2 mesiace single. To ze som s byvalou travil cas, spaval s nou a stale ju mal rad s tym nemalo nic spolocne. Ano, stale som ju mal rad.
A preco teba nechce? Lebo si beta samec - rodinny typ, mily, vsetko jej splnis co si zaziada, ma v tebe presne tu istotu. Momentalne ta vyuziva, ma rada tvoju dobrotu a nehu. A doplna si tebou emocie.
Dievca potrebuje vzruso a hlavne ty nemas co stratit. Ked nezmenis svoj pristup, tak o nu pomaly prichadzas. Navrhujem ti velmi konkretne: prestan sa jej ozyvat a popros nejaku velmi dobru kamosku, ktora je diskretna, aby s tebou zacala travit cas. Aby ste boli NEUSTALE spolu s tou kamoskou. Aby prisla o tu istotu, ktoru v tebe ma. Aby na jej miesto na piedestali kam si ju postavil nastupila ina.
Dosiahnes to, ze ked nikoho nema, tak sa velmi rychlo zobudi. Ked uz s niekym paktuje, tak veeeelmi rychlo jej das takeho chrobaka do hlavy, ze ten cu*ak pre nu nebude absolutne zaujimavy a bude chciet teba.
Ona chce alfa samca, zmen to aspon na chvilu, ze si obletovany a ziadany ... inak si dobracik, ktory je tutovka a bude cakat na nu ako si ona zmysli - maximalne neatraktivne.
chalanko, nedaj sa obalamutit, ona ta proste nechce, len je na teba zvyknuta a nechce ostat sama, tak pokym si najde nahradu, alebo ta nebude potrebovat, bude za tebou chodit, zjavne vidi, ze ta ma omotaneho a ze ju mas rad, tak to pekne vyuziva, radim ti okazmite ukoncit kontakt, zide z oci, zide z mysle, taha ta za nos a tie recicky, ze mozno sa k tebe vrati su len preto, aby si zostal, ked ta ako som napisal bude potrebovat, si len vyuzivany, nic viac, treba sa opytat narovinu, inac len trpis zamotany v kruhu a cim skor ukoncis kontakt, tym skor sa z toho dostanes....
Najlepsim prejavom lasky teraz asi je, ze jej das lobodu. Hovoril si, ze si jej ochotny dat vsetko co chce.... mozno prave toto jej chyba.
Ak existuje nejaka sanca, ze ju nakoniec ziskas, tak asi len takto.
Nepochopil si celkom ako som to myslela. Patrek. Na vztah lasku treba dvoch. Ty ju poznas 5r a z toho 2,5r ste spolu ako par. No neraz ludia ktori ziju spolocne s inymi aj 20r a viac neraz zistuju, ze toho druheho nepoznaju nespoznavaju. Mozes povedat ze sam seba dokonale dobre poznas? Akoby si sa zachoval v krizovych vyhrotenych ai situaciach? Zivot nestagnuje ale napreduje a ludia sa vyvijaju dozrievaju menia sa napreduju ai. Nepoznas este seba poriadne do hlbky. Nieto este ju. Si dalej a inde nez tvoji vrstovnici. Nez ona. Ty uz si tam kde ona mozno este len raz dospeje dozrie mozno az po rokoch. Introverti maju vzacny dar no neraz i "prekliatie" zaroven. Ty si mentalne ai inde nez ona. To co chces ty nie je to, co chce nateraz ona. Daj jej volnost pusti ju ked chce ist. No nezabudni sam seba chranit (myslim tie jej navraty oslovenia dotyky laskanie ai a pritom to patri skor do vztahu ktory ona sama odopiera nechce. A to po 2,5r vztahu s tebou)
Ona práve že nemá rada drsných frajerov ktorí nevedia prejavovať city. A ja nie som z tých. Mám svoju hrdosť a som introvert skôr. Ľudia mi idú často na nervy, nikomu nedôverujem. Na verejnosti sa zdám neprístupný a arogantný. Ale chránim si svoje pocity a dávam ich najavo iba tomu, koho mám rád. Nepotrebujem si svoju mužnosť dokazovať drsnými hláškami, ožratým výrazom a byť nafúkaný. Skôr rozmýšľam racionálne a staviam sa k veciam podľa situácie. A to mi vždy vravela že sa jej to práve páči. Mám sebavedomie, a hrdo poviem že nie som žiadny škareďák. Vyzerám dobre, postavu mám dobrú a aj charakter. Je to zdravé sebavedomie. Nevychvaľujem sa, nepotrebujem dokazovať svoje schopnosti. Stačí mi že ich viem ja a že viem aký som. Jediné po čom túžim je, mať ju späť a mať s ňou budúcnosť.
Prave to je chyba ze jej davas vsetko. Ze si na nu pridobry. Precitaj si po sebe co pises. Ved si tam zaroven aj hned odpovedas. Vacsina ludi su blbci co si dobrotu lasku vernost oddanost ai nevedia vazit. Skus mysliet viac na seba. Ona si je tebou privelmi ista. Vytrca pazuriky a skusa pokial moze ist. Bud chlap. Maj svoju hrdost cenu istu dominanciu ai