Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.
Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Ona má tiež 20. So mnou mala prvé milovanie. Ja som bol ten, ktorý ju prvý odpanil. Čiže viem, že nie je kurva ani nikdy nebola. Viem že na začiatku vzťahu si písala s kamarátmi. Ona mala v živote viac kamarátov a hovorila že si s nimi viac rozumie. Na začiatkoch našej lásky si písala s veľa chlapcami, čo mi vôbec nevadilo. Ale pár krát som jej našiel nejaké poznámky ktoré im písala. Zranilo ma to, pretože takéto veci vo vzťahu ja nepodporujem. Ale ona sa obrátila na to, že doteraz bola na také zvyknutá a nikdy jej to neprišlo divné. Poznámky ktoré som tam našiel boli typu "máš rad sex?" alebo nejaké lichôtky. No práve že ona nikdy nebola na sex. Nikdy nikomu nedala iba tak. Bol som jej prvý. Potom to zmenila a časom sa zmenila úplne a začala brať veci inak. Dalo by sa povedať že dospela, je inteligentná a veľa vecí sme sa navzájom naučili. No teraz sa mi zdá, že dospela až veľmi niekde úplne inde. Že možno z nášho vzťahu si zaškatuľkovala naše nezhody zo začiatku a rezignovala. Často som jej to vyčítal čo si priznám. Dával som jej to pocítiť ako ma ranila. Ale zmenil som to a začal som jej dôverovať. Posledný rok bol super a nič som jej nevyčítal, ani ona mne. A práve preto nerozumiem čo sa jej stalo, keď sme teraz mali úžasný vzťah, tak sa zrazu stalo toto. Predtým aké sme mali obdobie bolo niekedy ťažké až hrozné ale nikdy sa nechcela rozísť. Teraz to bolo super a už ma nechce. Niekedy premýšľam, či jej náhodou nevyhovovalo keď sme to mali doslovne na.... No celý čas odkedy ju poznám, som si ju všímal a dával jej pozornosť. Nikto to doteraz nerobil. Sama to priznala. Tak neviem čo by ešte chcela, keď jej naozaj dám všetko.
Ked ty mas 20r ona ma potom kolko? Sorry. Ja by tak mladu a s tak bohatou pestrou minulostou nechcela. O to viac si mala vazit co v tebe nasla a mala.
No zas zli chlapci maju svoje caro kuzlo vzrusenie. Asi sa jej zas po tomto cnie. Tak ked ju takyto zas dobre popretahuju zmlatia poponizuju ai a potom odkopnu tak zas jej budes dobry a vrati sa ti)))
Chlapce. Viem ze laska si nevybera. No pouzivaj aj rozum. Zda sa ze ty si len myslis ze ju poznas. No mylis sa. Zeny su herecky)
Práve že nie som jej prvý. Predo mnou mala trochu vážnejší vzťah a predtým nejaké. Že vraj to boli všetko prepnutí...vieš si domyslieť. Hlavne ten predo mnou bol sviniar a že ich nemilovala nikdy. Už dávno sa mi zdôverila s tým, keď sme boli spolu, že pri mne pocítila lásku a nikdy nebola taká šťastná.Preto je to celé také podivné, a na to ako dobre ju poznám sa v tejto veci vôbec nevyznám. Možno nepoznám všetko čo skrýva. Určite nechcem aby so mnou zametala, ale tá láska k nej je nevysvetlitelná.
Patrek. Nechcem ti brat iluzie. No podla mna to nema nadej sancu buducnost. Mozno ako ona sama povedala, ze raz v buducnosti po rokoch mozno.
Dnes je vacsina zien takych ze im jeden nestaci. Myslia si co vsetko im unika. Chcu stale viac. Ty si zatial zrejme jej prvy. Dievca ma pocit ze o nieco prichadza, ze ma mozno na viac, mysli si ze o co vsetko prichadza, co vsetko ake prilezitosti jej medzi prstami unikaju, ze mozno ma na lepsieho krajsieho uspesnejsieho bohatsieho ai, chce asi vyskusat ine a ineho (vesat ti to pravdaze na nos nebude vsak si ta tymto nechava v zalohe, ze ak jej nevyjde nieco ine lepsie si tu stale ty. Istota. Niekto koho uz pozna, vie ze ju milujes. Zrejme viac nez ona teba. Nie zrejme ale urcite). Preto ta neodpise neodkopne uplne. Zrejme sa potrebuje vyzit vyburit vyskusat ine a inych. Ak padne na hubu dolezie spat za tebou. Zeny su nevyspytatelne. Chcu stale viac viac viac. Ty si jej zaloha istota. Mozno ma uz nieco rozrobene alebo nad tym spekuluje. Nuz. Ked je koze dobre ide sa na lad smykat
Ja som si istý že ona naozaj nikoho nemá. Aj mňa napadli zadné dvierka. Tiež som sa jej spýtal či ma nemá do zálohy, kým si nenájde niekoho iného. Ale ona nie je naozaj ten typ, ktorý niekoho chce. Nikdy ju nikto nezaujímal. Ale príjmam. Je to samozrejme stále možné, že niečo kuje, alebo možno si myslí že nájde niekoho lepšieho odo mňa. Neviem.. stále premýšľam ako sa s tým vysporiadať.
to iste som si zazila ja, akurat od byvaleho. niekolko mesiacov sa so mnou takto hral, kym si nebol isty novou, ktoru si nasiel a kvoli ktorej sa so mnou rozisiel, ktoru samozrejme nepriznal a popieral do posledneho momentu. to iste mi rozpraval, tak isto sa spraval. zadne dvierka. to iste podla mna robi ona.
Vždy sme si mali čo povedať aj po tých piatich rokoch. Stále som sa zaujímal o jej názor, ako sa cíti, či jej všetko vyhovuje. Vždy ma bude zaujímať či je v poriadku.
A koľko to trvá? vlastne nevyjadrila sa k tomu. Mali sme takú vážnu debatu pred mesiacom a po tej debate, som cítil intenzívnejšie jej lásku ku mne. Potom začala byť taká podivná a akoby do seba uzavretá. No ako som sa snažil z nej niečo dostať, bohužiaľ neúspešne. A vlastne potom sa stalo to, že mi povedala, budeme priatelia.
Dobrý deň Carny. Mám 20 tak ako aj ona. Viem že si teraz myslíte, že som ešte mladý a mám veľa toho pred sebou. Som si toho sám vedomý. Ale to čo k nej cítim už 5 rokov od mojej bývalej puberty, viem že to nie je iba taký ošiaľ. Ona mi konkrétne povedala, že to nie je to čo bývalo, ako som spomínal. Ale nevyjadrila sa úplne k tomu či ma miluje. Tak ako ju dlho poznám, z jej výrazu som prišiel na to, že si nie je istá. Povedala že som naozaj dobrý človek. Vždy som bol k nej pozorný, a veľmi cítim že pre mňa znamená všetko. Viem si ju predstaviť ako moju manželku a viem že je to správne. Ono to všetko bolí, ale za tým všetkým čo mi povedala, je stále so mnou a to ma upokojuje. Taktiež sa ma spýtala, či mi je tak dobre keď je so mnou a ak nie, či ma to náhodou neničí, tak že za mnou chodiť nemusí. Ale ja ju nechcem stratiť úplne. Stále mám v sebe nádej, že si nie je istá a že si uvedomí, že máme pekný vzťah.
Vyzeráš na inteligentneho chalana a zdá sa mi z toho, co si napísal, ze ste mali (a este čiastočne mate) pekny vzťah. Koľko mate rokov? Ako dlho trvá toto jej - "nie sme spolu,ale chcem Ta mat pri sebe"?
Je možné,ze Tvoja priateľka ma len zle obdobie (aj ked ak je to tak a lubite sa mal by si o tom vediet a poznať dôvod) a potrebuje cas.
Ja by som na Tvojom mieste pocikala 2 mesiace,ale ak z nej nevyjde co sa robi a nezmení postoj k Tebe, povedala by som jej,ze trpim a ak nechce byt so mnou,musim sa posunúť dalej.
Viem,ze je to tažké,ale mozno Ta potrebuje uplne stratiť aby si uvedomila co v Tebe mala (ak teda je pravda,ze ste mali pekny vzťah a ona to tiez tak vníma).
Ukáž jej,ze ju ľúbiš,ale nie si hračka v jej rukách.