Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým

Príspevok v téme: Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Patrek

Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.

Filip TT

Patrek to si urobil velmi dobre a vyzreto. Nie, TY si normalny a za tou svojou normalnostou si stoj.

Urobis dobru sluzbu aj tomu dievcatu - potrebuje zazit taky postoj. Pokial si ta nebude vazit kvoli tomuto, tak naozaj nestoji za to mat s nou vztah - ak je take nieco s nou vobec mozne za jej sucasneho stavu, ktory ma v hlave a srdci.

kasli na nu

Patrek, mas na lepsiu a zasluzis si lepsiu, tuto fakt kopni do zadku. A podla toho co pises s tym telefonom, tak nebola uplne nevinna zrejme ani pocas vasho vztahu.

Patrek

No priatelia už naozaj som presvedčený že to celé ukončím, hneď ako sa najbližšie uvidíme. Viete čo ma totálne dorazilo? dnes sa na mňa vrhla a začala ma vyzliekať. Ja som hneď zbystrel a opýtal som sa že čo robí. Ona povedala že " Sme predsa slobodní, môžme si robiť čo chceme." Ach jáááááááááááj....hneď som zakročil že toto vôbec. Čo to má znamenať? chce so mnou milovanie, objímanie ale žiadny vzťah? mám vážne obavy že ešte naozaj nie je vyzretá. Po tej celej bolesti mi je teraz z toho smišeno aj do plaču. Je mi z toho na grc. Boh vie s kým všetkým spáva a takto jej to vyhovuje. Stále ma balamútiť a pritom jebať s inými len aby mala ten pocit že ma nepodviedla veď predsa nie sme spolu. Takto to vnímam ja a určite mám aj pravdu. Na jej túžby som dobrý ale nič viac. Príde mi to ako friends with benefits pretože to v dnešnej modernej dobe frčí medzi mladými. No ale toto vôbec, to by mi muselo pekne jebať na hlavu. Som rozčúlený jak nikdy a mám chuť rozbiť všetko naokolo. Ľudia čo idú s davom to maju asi výhodnejšie a ľahšie v živote. Niekedy sa sám seba pýtam či som jebnutý ja, alebo ľudia.

Patrek

Asi urcite to ukoncim lebo ma to zoziera. Najhorsie je ze je to charizmaticka zena ktora ma vzdy ocarila. Nikdy som zo ziadnej nebol tak na makko ako z nej. A ked sa ohrabe tak neskutocne je nadherna. Nieco v nej ma dokazalo prelomit, proste ma nieco v sebe. Ale bohuzial musim ist do predu. Urcite ziadnej neublizim. Len bude asi dlho trvat kym si s niekym zacnem, co teraz nechcem. Kazda zla skusenost ma posuva dalej a ja nie som ten typ ktory niekoho potrebuje na intimnosti. Zakladam si na laske, dovere a pochopeni, preto to bude tazke si s niekym zacinat. Nehadzem zeny do jedneho vreca, ale dnesna doba je stale viac a viac iba o kurveni, klamani a striedanie partnerov. Vsetci sa rozchadzaju, rozvadzaju. Je to zvratene. Najlepsie zostat sam a robit si svoj biznis. A takto to urobim najlepsie. Dakujem za vase rady a skusenosti. A adr1a nebol som jesitny, vase nazory som zobral a dakujem ze ste sa mojim problemom zaoberali. Nie som najmudresi, ale snazim sa premyslat rozvazne a spravne, mam rad spravodlivost, no na svete sa jej nikdy nedockame. Ach jaj, zivot je len jeden, musime ho nejako prezit aj v bolesti.

Filip TT

Patrek asi urobis najlepsie, ked to rychlo ukoncis....

Je skoda, ze okrem priatelky stracas aj idealy....aby si neskor neublizil nejakemu dievcatu, co je verne z principu.

Patrek

Aj mna to mrzi...ona si doteraz stale brala so sebou mobil este ked sme spolu chodili. A ked si ho nahodou polozila na stolik tak si ho obracala smerom displej nadol. Uz vtedy som sa jej pytal ze ci nieco ukryva lebo niekedy som mal take tusaky, ale povedala ze je zvyknuta si brat so sebou mobil a ked ide na wc ze hra nejake hry. Dalej som to neskumal ale prislo mi to podivne. No vtedy ma nepodvadzala lebo stale sme boli spolu. Dokonca mala stale tichy rezim, co je naozaj podivne. Raz som sa jej spytal ci si mozem pozicat jej mobil, ci iej to nevadi a zatvarila sa divne ako keby jej myslienky prebiehaju v hlave. Potom mi ho dala ape musela byt pri tom pri mne. Ku podivu tam nemala s nikym spravi, co je tiez podozrive ze pisala si obcas s kamaratkou ale mala vsetko zmazane. Je mi to luto ak som ojebavany uz dlho a strasne to somnou nieco urobilo. Niekedy ked som pri nej tak mam taky pocit ze sa mi hnusi alebo ze mam strasne nervy. No jedno co viem, uz nikdy sa nenecham potopit. Aj ked niekoho budem poznat 20 rokov, nikdy mu nebudem verit na 100% a taktiez nebudem nic ocakavat alebo sa spoliehat. Zivot je drsny. Asi by som mal zahodit myslienku ze raz stretnem niekoho cestneho a uprimneho, pretoze taky clovek je ako ihla v sene.