Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým

Príspevok v téme: Ževraj ma už nemiluje ale je to také isté ako predtým
Patrek

Dobrý deň. Som zmätený z toho celého čo vám teraz napíšem.
Už dva týždne je tomu, čo sa partnerka so mnou rozišla. Boli sme spol u 2 a pol roka a z toho sme sa poznali 5 rokov. Všetko bolo úplne super, boli sme spolu, chodili sme spolu všade. Prežili sme si krásne chvíle. Na začiatku nášho vzťahu bolo veľa hádok, nedorozumení ale všetkým sme si prešli. Miloval som ju už vtedy, keď sme boli iba priatelia. A milujem ju doteraz. Dalo by sa nazvať že ju milujem od kedy ju poznám čiže cez tých 5 rokov. Viem že aj ona mňa milovala, starala sa o mňa, dávala mi lásku tak ako aj ja jej. Chcela so mnou rodinu, chcela so mnou bývať. No cca pred 2 týždňami mi oznámila že chce byť sama, že už to nie je to čo bývalo, že pre ňu znamenám všetko a že budem navždy jej jediný. Nechápem tomu, neviem čo si mám o tom myslieť. Povedala že budeme kamaráti. Ja som sa po tom všetkom zrútil a veľmi to bolí. Ja sám viem že už to nie je tá zamilovanosť ako pubertiaci, ale to je celkom bežné že po takom čase je ten vzťah pevný a riešia sa aj iné veci. Treba sa o vzťah starať. Nikdy som ju nepodviedol a viem že ani ona nie. Vždy som jej dal všetko čo som jej na očiach videl. Jeden čas som bol sebecký ale po čase som to zmenil a moje chovanie k nej bolo úplne iné. Zmenil som veľa toho iba kvôli nej. Pretože ju neskutočne milujem a jej prítomnosť ma upokojuje. Asi 2 krát mi oznámila, že nepovedala že už nikdy spolu nebudeme. Že možno raz sa k sebe vrátime. Neviem čo si mám o tom celom myslieť. Pýtal som sa jej že či nemá len nejaké obdobie. Keď potrebuje byť sama, môže, ale to sa hneď nemusíme rozchádzať. Toľko sme si toho vybudovali. Pýtal som sa, či cíti niečo keď ju pobozkám, alebo či v nej nevyvolá niečo, keď si spomenie čo sme všetko prežili a čo ešte môžeme prežiť. Nechcela sa vyjadriť, na rovinu povedala že sa o tom nechce baviť. Nepovie mi ohľadom toho nič. Pýtal som sa jej veľa otázok no nechcel som tlačiť. Nič som konkrétne nezistil. Povedala, že je tu stále pre mňa, že sa mám postaviť na nohy a podobne. No je tu jedna vec ktorá ma stále dáva do zmätenosti. Nič sa vlastne medzi nami až tak nezmenilo. Nie sme spolu ako slovom partneri. No stále za mnou chodí, každý deň, niekedy každý druhý. Dáva mi pusinky, hladká ma, ja ju tiež hladkám, stále ma oslovuje láska a cítim z nej také teplo a akoby lásku. Naozaj,naozaj, neviem čo to je? ako to mám brať? Ležíme spolu v náručí a to všetko čo sme spolu robili. Neviem ako mám tomu porozumieť. Neviem čo si myslí a ako to berie, no mne to práve že neprekáža. Som rád keď ju cítim a keď môžem pri nej byť. Ale tak ako povedala, nie sme už spolu a chce byť sama, no stále je pri mne a robíme to čo doteraz. Asi sa toto nikomu ešte nestalo a práve preto, toto fórum pre mňa znamená nejakú nádej že tomu pochopím. Ja viem že ma nepoznáte, ani ja vás nie, ale chcel by som vedieť či sa s týmto niekto už stretol a chcem vedieť vaše názory.

Patrek

Je to chudera :) hlavne som zistil že vôbec nie je rozumovo na takej úrovni ako som si myslel. Láska je slepá a hnusná. Dodrbáva postupne človeka a ani si to nevšimne. Aspoň už nikdy takto nenaletím a to som si odprisahal. Nech sa deje čo sa deje už nie. Ale vyšla ona z toho ako tá chudera, nie ja. Ale verím tomu že raz si uvedomí o čom je naozaj život, o čom je vzťah. Mám pocit že je ešte stále nevybláznená, no mňa to už dávno prešlo. Ale asi každý sme na inom leveli.

kafe

ech škoda! Tak veľa zdaru chlape.
Na tvojom príbehu sa mi aj tak najviac páčilo, ako si sa zachoval ty, že si nebol mäkký. Kočka je urazená, lebo si myslela, že je neodolateľná a bude sa môcť s tebou hrať ako s hračkou. Hold, prepočítala sa, chúďatko.
Vždy niečo začína a aj končí. A koniec znamená, že môže prísť niečo iné. Tak sa vysmúť, dáko bolo, dáko bude. Prajem ti úžasné dievča.

Patrek

Dobrý, som späť. Takže bola pravda že ma oklamala kam ide. Už je to pár dní čo som to celé ukončil. Ukončil som to v s chladnou hlavou, ale ona sa naštvala jak taký.... vynadala mi do špinavcov, debila a kokota. Ani nemala na to právo. Týmito slovami sa mi veľmi zhnusila. No napriek tomu ju stále milujem. Myslel som si že to hneď prejde, ale držím sa nad vodou. Bohužiaľ taký je život. Mám v poslednom čase problémy so srdcom a tlaky na hrudi, ale hádam to nejak prejde. Každopádne Vám chcem poďakovať za tak dlhú diskusiu, že ste sa tomu venovali a poradili.

hetera

Patrek a teraz ti nieco poviem z môjho pohladu ako z pohladu zeny. Pre mna by si nemal absolutne ziadnu cenu, ved ona si s tebou robi co chce a ty nic este si k nej mily. A mozno sa na tebe teraz pekne so svojim buducim priatelom pekne smeju. Jedine co by jej mozno mohlo otvorit oci je to, co absolutne necaka, ze sa konecne zachovas ako chlap a konecne ju odkopnes. proste koniec a hotovo. To bude cucat, ze nevychadza vsetko podla toho ako si naplanovala. A vzchop sa, podla toho co tu citam si inteligentny chlap, vsetko prejde a ty si najdes niekoho kto ta bude respektovat a hlavne nebude sexovat s niekym za tvojim chrbtom, pricom si z teba robi zadne vratka. vela sily chlape aby si jej dokazal povedat CAUKO :)

Filip TT

Na zaciatku tejto temy si nikto netrufal povedat taku lapidarnu vec, ze to robi preto, aby mohla bez vycitiek svedomia mat sex s inym/inymi.

Vyzera to, ze je mrcha, ale ako upozornil Ernesto je v nej este svedomie, ktore jej tie vycitky robi.

Patrek, ja si myslim, ze ked jej to vsetko povies do oci a ukazes jej svoje sklamanie a bolest a ukoncis to, ze sa jej to moze po case rozlezat v hlave, vrati sa a mozno poprosi o odpustenie.

V kazdom pripade myslim, ze musi dostat tu informaciu, ze je definitivny koniec, ziadne navstevy, uz nic z toho vztahu nedostane a ze ty si strasne sklamany.

Aj keby sa nevratila, je to pre jej vlastne dobro, aby jej bolo ukazane
ako funguje vztah.

Aj ked podla tej jej poznamky "vaz si ze som ta neodkopla len tak" je vedla z medziludskych vztahov vseobecne. Je na tom svojom strome vylezena hodne vysoko a potrebuje odtial striast.

Patrek

pištek, ja neplánujem do budúcna žiadnu nevestu ani partnerku. Uverím ďalšej, bude tak presvedčivá a zasa sa pekne vyfarbí. Preto radšej nebudem riskovať, ja nikomu neublížim ani nikto mne neublíži. Problém je vyriešený. Niekedy sa ludia pretvarujú aj niekoľko rokov, iní to myslia vážne, ale potom ich to jednoducho prestane baviť. Ďalší nevydržia byť v jednom vzťahu dlhodobo, tak striedajú partnerov. Tretí potrebujú toho svojho, ale z nejakej nejasnej príčiny potrebujú aj ďalších troch na každý prst. A ďalší sa zasa možu zmeniť kvôli novým priateľom, väčšinou ovplyvnitelní ľudia sa zmenia kvôli okoliu. Ľudia dobre obalamuťujú mozgy a ten človek to potom prehodnocuje a zrazu začne premýšlať tak ako chcú ostatní. Bohužial je to tak.

pištek

K Vašej debate ak smiem, chcem len toľko...aby ste si dali do budúcnosti pozor, a raz možno (i keď nechtiac), neublížili ľuďom, ktorí za chyby..zrady..podrazy, bôle a Vaše zlomené srdiečka vôbec, ale vôbec nemôžu a sú opakmi tých, ktorí Vám ublížili..
Netreba teraz hadzať všetky ľudské bytosti do jedného vreca. Ak Vy ste takýto tu a teraz..tak sú aj iní ľudia rovnako dobrí, láskaví, poctiví, čestní, verní milujúci oddaní, atď.
Väčšinou si to totiž odnesú nevinní..
Partnerov, lásky, priateľov si vyberame predsa my.. Len nie každý vníma aj to iné..čo sa skrýva pod povrchom. Áno. Obal predáva.. A zo začiatku zaľúbenosť ošiaľ neraz zahmlievajú skutočnosť a realitu takými, aké sú..
Sympatie, príťažlivosť sú dôležité. No nemali by byť rozhodujúcim faktorom a činiteľom pri výbere partnera.
Väčsina sklamaných ľudí je mienky..že ten niekto druhý sa zmenil. No ľudia sa nemenia. Ak to oni samotní nechcú. Každý raz a po čase odhodí masku a ukáže svoju pravú tvár. Ja len toľko chcem..aby ste raz Vy sa nezachovali rovnako kruto, bezcitne, chladno a neublížili nevinným a nezranili tých, ktorí budú v pozícii v akej ste Vy teraz. Nie je totiz nič krajšie ako láska..milovať a byť milovaným.

Ens

Patrek - presne tak, vzdy bolo co robit, ale v podstate bolo jedno co, hlavne ze su ti ludia spolu a ze su z toho stastni.
Tak nejak som si to vysvetlila aj ja, jednoducho som to uzavrela ako klamstvo, vsetko co som v tom vztahu zazila, aj ked mozno kedysi to myslel vazne, len sa jednoducho zmenil, bohuzial pod vplyvom ludi, ktorym na nom nezalezalo. A ja co som bola schopna a ochotna urobit prve posledne, prenho to uz nemalo nijaky vyznam a hodnotu.
To, ze sa mi javil ako cudzi clovek som si uplne uvedomovala, nicilo ma to, zatial co jeho nezaujimalo absolutne nic, ci uz moje city k nemu alebo aspon to co sme spolu prezili.
Je smutne. ze mozno vdaka takymto ludom prehliadneme tych, ktori budu ti pravi a my uz nebudeme schopni vybudovat znova tu doveru :(

Patrek

Ens, spiny maju vzdy podobne crty. Niekedy az totozne. Vsetko co pises, mas pravdu a suhlasim. Clovek sa obrati o 380 stupnov a ty ho nespoznavas. Javi sa ti ako cudzi clovek, ktoreho akoby si nikdy nepoznala. Ako sa to moze stat? Ako ludia zo dna na den zmenia postoj a spravanie. Tiez som dal to toho vsetko co som vedel, utuzoval som ten vztah, niekedy sme lapeli doma v posteli, inokedy sme behali vselikade, vzdy sa malo co robit. Upratoval som, varil som, obsluhoval som a vsetko prislo na zmar. Som fajciar ale nepijem a nefetujem, nie som lenivy chrapun ktory sedi pri telke od rana do vecera. Urcite ani ja sa nedam uz nikdy zbalamutit aby som znova trpel a vsetci podobni taktiez. Ludom sa neda verit, nikdy nevies ci ten clovek to mysli vazne, nikdy nevies ci ti klame, vlastne zistis ze vsetko bolo len klamstvo. Ale az po case co este viac boli. Vlastne v tej danej chvili to aj moze mysliet naozaj ale o par mesiacov ho to prejde. Nevyspytatelni ludia, nic viac.