Zdravím, neustále mám popraskané pery, netrvá to týždeň ani mesiac ale roky, v každom ročnom období, čo mám s tým robiť? skúšal som už asi všetky rôzne maste/pomády na pery no vždy je to o tom istom, pery si neohrýzam ani nič podobné a vkuse ich mám popraskané vkuse sa mi z nich niečo olupuje sú vysušené, je to hrozné v prípade že si zo sebou nezoberiem balzám na pery tak okrem toho že je to neprijemné vypadám ako... vopred ďakujem za rady
Popraskané pery
A to od mala potrebuješ toľko piť? Ja sa stále prikláňam k tomu d. insipidu.
Mam 24, 185cm 90kg, taketo suche pery aj horsie som maval na zakladnej skole
S tým to nemá nič spoločné! Ja som od začiatku myslela na cukrovku, ale nechcela Ťa strašiť! Odpadnuť z Teba neodpadne, ale preťažuješ svoje obličky!!! Koľko máš rokov, výška, váha ?
Inac zvyknem pocitovst bolesti hlavy ked nepijem tolko vody, a pijem len cistu vodu
S tym ze vela pijem tak aj velmi vela beham po zachodoch, cukrovka? No neviem roky som s tym zil a neodpadlo este zomna? Okrem toho aj vela zjem, prosze som to vsetko hadzal na obzerstvo hm. Okrem toho mam neurogennu tezaniu ale tam nebudu asi spojitosti
Stále som chcel byť rýchlejší, ale nedarí sa mi. Ty nie si Hugo? Tak sorry, 1 Apríl!
Vážne som asi pomalý. Ja už nemám čo dodať, lebo cukrovka by ti mala vŕtať v hlave, ako píše Kýčera. Piješ veľa, a ešte otázka, koľko vylúčiš? A piješ sódovu vodu s príchuťou alebo čistú, bez chuti, len jemne perlivú?
Tomáš, a ty až teraz spomenieš tak dôležitú informáciu, že ťa smädí?Okrem spomínanej cukrovky to môže byť aj diabetes insipidus
Tomáš, a Ty nevieš aký máš dnes sviatok? Veď dnes slávia všetci muži - 1. apríl! A chlapče, prečo piješ toľko vody, vari Ťa smädí? Ak áno, tak si daj spraviť testy na cukrovku! Ak nie, tak okamžite s tým prestaň, bo o chvíľu vyradíš obličky z prevádzky!
Inac aky mam sviatok?:D
Vypijem priemerne okolo 5-6 litrov vody, zvykne ma dost smadit, ake konkretne organy? Bol som na krvnych testoch a vsetko bolo ok..