Popraskané pery

Príspevok v téme: Popraskané pery
tomas123456789

Zdravím, neustále mám popraskané pery, netrvá to týždeň ani mesiac ale roky, v každom ročnom období, čo mám s tým robiť? skúšal som už asi všetky rôzne maste/pomády na pery no vždy je to o tom istom, pery si neohrýzam ani nič podobné a vkuse ich mám popraskané vkuse sa mi z nich niečo olupuje sú vysušené, je to hrozné v prípade že si zo sebou nezoberiem balzám na pery tak okrem toho že je to neprijemné vypadám ako... vopred ďakujem za rady

tomas123456789

sakra ja som nato ani nemyslel myslel som že jedným testom sa vylúčia oboje, do akej doby sa môže vyniknúť problémy? jepravda že mám niekedy v noci suchú sliznicu..

netreba

budem sa opakovať, ale asi musím, bola ti vylúčená iba cukrovka, diabetes insip. nie, takže dovtedy žiadne experimentovanie so znižovaním príjmu vody, lebo by ti mohla dehydratácia spôsobiť vážne problémy

tomas123456789

Zdravím, tak sa ozývam po dlhšom čase, bol som na testy cukrovka mi bola vylúčena, pijem menej vody aj keď je pravda že mi tie litre nejak nestačia možno zvyk sa vkuse olievať vodou, zázrakom mi zmizli chrasty z nosa ktoré sa mi tam neustále tvorili a niekedy som kvôli nim nemohol nosom ani dýchať no pery sú stále také isté je to možné nejak ďalej riešiť alebo budem celý život škaredýýýýý :((((( ďakujem

netreba

Tomáš, ty si fakt zaneprázdnený človek, lebo si nečítal pozorne! My sme ti s pitím nakoniec neradili experimentovať, lebo pokiaľ by si mal spomínanú úplavicu- mohol by si si ublížiť. Ešte k tomu vyšetreniu, pokiaľ lekári nehľadali príčinu tvojho častého smädu, tak ti to vôbec ani nemuseli zistiť.

tomas123456789

;;;;;;))))))@
ženu nemám ale keď už sme pri tom, ako mi môže pomôcť boskávanie sa? sry nejak sa mi to tu podarilo zaspamovať

tomas123456789

Zdravím, hlásim sa po týždni s tým že som na vaše rady nakoniec doktora nenavštívil pretože som vôbec nemal čas no v každom prípade som začínal uberať príjem vody každý deň, prvé dve dni ma pobolievala hlava mal som strašne suchú sliznicu až som myslel že azda niečo namňa lezie, dnes aj včera som pil 3-4litrevody a cítim sa v pohode to nutkanie tam je ale všímam si že keď nato zabudnem a spomeniem si že som sa nenapil aj hodku a pol tak sa nič nedeje, skúsim to ešte znížiť aby ten príjem bol len fakt max tri litre a uvidím čo to dá, myslíte že ma zmysel navštíviť lekára ešte? bolo mi robených veľa krvnych testov za posledný polrok je možné z tých testov vyčítať to zčoho sa zisťuje či mám cukrovku alebo nie? alebo každý krvný test je na niečo iné? no čo je najzákladnejšie a čo je môj hlavný problém a to suché a popraskané pery tak tento problém pretrváva takže čo ďalej? :(((((((( ďakujem