Popraskané pery

Príspevok v téme: Popraskané pery
tomas123456789

Zdravím, neustále mám popraskané pery, netrvá to týždeň ani mesiac ale roky, v každom ročnom období, čo mám s tým robiť? skúšal som už asi všetky rôzne maste/pomády na pery no vždy je to o tom istom, pery si neohrýzam ani nič podobné a vkuse ich mám popraskané vkuse sa mi z nich niečo olupuje sú vysušené, je to hrozné v prípade že si zo sebou nezoberiem balzám na pery tak okrem toho že je to neprijemné vypadám ako... vopred ďakujem za rady

netreba

Na toto som inak aj myslela, lebo sa to dalo vyčítať z tvojho posledného príspevku v tej téme. A mne vieš čo nesedí? Hlavne to, že nikto si nie je istý, to ani najbližší príbuzní nevedia, či bol vojak? To im nikdy nič nerozprával o svojej mladosti?!...však nezomrel tak dávno.

Kýčera

Netreba, čo mi na tom nesedí? Takmer všetko. Isté je len to, že existoval a kde žil. Kuchynskú maďarčinu mohol ovládať. Ostatné je viac - menej legenda. Bol príliš mladý na to, aby bol vôbec odvedený do slovenskej i maďarskej armády. Ak aj áno, potom mohol byť na fronte len pár mesiacov. Nepoznáme totiž mesiac jeho narodenia. Za pár mesiacov sa nenaučíš po nemecky a rusky. Vo Wermachte neslúžil, nemal nemeckú národnosť. Ak by bol partizán, mal by 255. Asi tak.

Kýčera

Netreba, áno, áno, áno! : ) Ak by si na to neprišla, prezradím. Ale Ty na to prídeš! Nieže to budeš lúštiť v noci. : ) Čítaj aj tie príspevky od zakladateľky. A naďalej si choď svojou vlastnou cestou. : )

netreba

Kýčera, a ja si vždy pri dopisovaní prezývky spomeniem na teba. :)
Tušíš inak správne na jednu osobu myslíme, a ten mladý muž, no... to keď som niekomu písala, že nie si z lekárskej brandže?
S tým vojakom mi teda nič nedochádza, teda okrem toho čo si už napísala, ale v noci som skoro vôbec nespala, tak ma to dúfam trošku ospravedlňuje. :))

bosorkam

na suché miesta a kožné problémy by som odporúčila masť golden ointment nakoľko ma v sebe zložky z rastliny yacca shidigera a pomáha pri hojení a odstráneni týchto problémov

Kýčera

Netreba, ten Tvoj nick nie je vôbec nešťastný! Okamžite ma zaujal a vždy mi vyčarí úsmev na tvári! Zakaždým mi vyletí z úst "treba" ! : D
Som tu sotva 1 rok, nepoznám Ťa pod inou prezývkou.
Tušiť tuším, uviedla si slovo "psychiater". Ona sa vrátila a už dlhšie vystupuje pod rôznými prezývkami, ak tuším správne?!
A ja som mala na mysli jedného mladého muža, kt. ma považoval za niečo "viac" než som. Vieš na čo myslím?!
Celá tá hypotéza je postavená na hlinených nohách. Prídeš na to! Kľúčové slová máš v predchádzajúcom príspevku. Poznáš ten pocit "cítiť niečo v kostiach", že tu dačo nesedí... : ) Platí však to, že ak by si sa tam neobjavila, už sa tam nevrátim!!!
Chcela by som Ťa požiadať, aby si občas dozrela na tohto mládenca a Menmu. Vďaka!

netreba

@Kýčera, tak začnem tou mojou nešťastnou prezývkou, voľakedy som tu bola pod registrovanou prezývkou ina9, neviem, či si pamätáš. Potom som chcela aj neregistrovanú prezývku, ale všetko bolo obsadené a pod jednou, ktorá je mi blízka som nechcela vystupovať, pretože, kto troška pogoogli, tak už hneď vie kto som, tak jediné čo ma po tých všemožných obsadených prezývkach napadlo bolo netreba :).
Inak aj ja sa na tom bavím, za čo všetko ma tu na fóre považujú, prednedávnom mi jedna stála alebo skôr nestála prispievateľka hovorila, že som opitá, a keď nie, tak som určite jeden z tých hnusných a zlých psychiatrov :). Mimochodom už nemá rada ani mňa, tušíš o koho sa jedná? :)
A ten tvoj príspevok ohľadom toho vojaka som už čítala, malo by mi ešte okrem toho niečo dôjsť?

Kýčera

@ Tomáš, čo je s Tebou? Snáď si sa neurazil? A snáď si v poriadku?!

@ Netreba, tak som rada. : ) Prečo si si dala taký nick, keď Ťa tu treba ako soľ? : ) Nebyť toho, že si do jednej témy vstúpila, dievča by nedostalo viac informácií odo mňa. Ak zameráš pozornosť na bunker, vek a historické udalosti, niečo pochopíš. Inak neplaš mi "mojich obdivovateľov", je to zaujímavé zistiť za čo "všetko" ma ľudia považujú. Vieš, aj negatívna reklama je reklama! : D Tak do najbližšieho stretnutia. : )