Popraskané pery

Príspevok v téme: Popraskané pery
tomas123456789

Zdravím, neustále mám popraskané pery, netrvá to týždeň ani mesiac ale roky, v každom ročnom období, čo mám s tým robiť? skúšal som už asi všetky rôzne maste/pomády na pery no vždy je to o tom istom, pery si neohrýzam ani nič podobné a vkuse ich mám popraskané vkuse sa mi z nich niečo olupuje sú vysušené, je to hrozné v prípade že si zo sebou nezoberiem balzám na pery tak okrem toho že je to neprijemné vypadám ako... vopred ďakujem za rady

netreba

Kýčera :D:D

Tomáš, momentálne som už bez nápadov, ale už si v dobrých rukách a snáď zistia čo najskôr príčinu tvojich problémov.

Kýčera

Tomáš, konečne! Ak by si bol napísal hneď, že potrebuješ hubovú, bola by som Ti okamžite vyhovela. Ja viem vynikajúce hubové, aj také, čo sú na jedenie. Takže si počkáš na výsledky a priebežne sa ozývaj. S vyšetreniami si ešte zďaleka neskončil. Akonáhle sa objavia negatívne výsledky, lekár Ťa pošle na ďalšie a ďalšie vyšetrenia. Buď vďačný, že si natrafil na takého človeka. A uč sa trpezlivosti...

tomas123456789

Zdravim, takze som bol na testoch robili mi odber krvy a brali mi aj moc, dnes prisli vysledky a vsetko je v poriadku doktorka ma dalej poslala na usg vysetrenie brucha a ak ani tam nic nenajdu tak ma posle k endokrinologovi, nejake dalsie napady? Vopred dakujem zucastnenym za trpezlivost

Kýčera

Tomáš, vidím, že si v dobrých rukách. Prebrala Ťa Netreba, to ale neznamená, ak má taký nick, že to, čo radí, netreba!!! Naopak, to TREBA!!! Ak si taký zaneprázdnený a nenahraditeľný, choď sa poprechádzať po cintoríne! Ležia tam práve takí... Ak by som Ťa mala po ruke, ta by som Ti ručne - stručne vysvetlila niektoré blbosti, čo píšeš! K lekárovi sme Ťa posielali. Radšej jedno zbytočné vyšetrenie, ako zanedbať a poškodiť si zdravie! A s tou vodou som písala - pomaličky znižovať! To, čo si spravil Ty, to bolo pomalé? Sa čudujem, že si neskolaboval! Tá diagnóza, čo uviedla Netreba, tak tá je vážnejšia a pokiaľ si nevybavíš vyšetrenie, neozvem sa Ti! Umy si oči, čítaj poriadne a začni poslúchať!!! Ak budeš mať aj toto v poriadku, ozvi sa. Je to vnútorný problém, budem Ťa ďalej navigovať. Zatiaľ Ťa prenechávam v rukách Netreba. Ostatné rady si nevšímaj, sú mimo! Ona Ťa upozorňovala na túto chorobu :

nemoci.vitalion.cz

ToNerieš

Ahoj...nečítala som predchádzajúce príspevky..takže neviem čo ti ľudia radili ..ale mne konkrétne pomohol tento balzam natur-produkt.eu ..je 100% bio z morských rias chlorella ...ja som mala totálne vysušené pery, šúpali sa mi, a keď som sa usmiala tak mi popraskali, čo bolo dosť aj bolestivé ...skúsila som tento balzam a cca za 3 dni všetko ustúpilo...používam ho stále a už nemám žiaden problém ..

netreba

Ja si myslím, že aj za jeden deň, nebudeš piť, ale močiť budeš naďalej veľa a potom už nastane dehydratácia. Písal si tiež, že keď nepiješ veľa, tak ťa rozbolí hlava, aj to je napr. už príznak dehydratácie.