Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to

Príspevok v téme: Obsedantno - kompulzívna porucha, som na dne, nezvládam to
loserwithstupidmind

Zdravím.

Som na dne z toho ako sa každý deň snažím bojovať so svojimi vlastnými myšlienkami. Nezvládam to, je zo mňa troska bez vidiny lepšej budúcnosti. Mám 16 rokov a táto choroba sa zo mňou ťahá od mojich 13 rokov. Ku psychológovi ísť nechcem, mám z toho strach, nechcem o svojom probléme rozprávať. O OCD nevedia ani moji rodičia, ktorí by mi ani neverili, lebo ich už natoľko poznám. Nechcem skončiť na liekoch, ani chodiť na terapie, lebo to ešte viac umocní vo mne pocit, že som obyčajný stroskotanec, ktorý celý svoj život bude bojovať so šialenými myšlienkami. Neustále ma napádajú myšlienky, ktoré sú úplne nezmyselné, neprajné, napr.že niekoho preklajem, že niekoho urieknem, že potom niekto ochorie, že sa stane niečo zlé, že niekto havaruje...bojím sa svojím pohľadom, alebo svojimi myšlienkami niekomu počarujem. Samozrejme, že k žiadnemu človeku nepociťujem zášť, na nikoho nežiarlim, ale aj tak ma napádajú tieto hrozné myšlienky. Stále sa modlím rôzne modlitby ktoré sa týkajú zrušenia prekliatí, stále prosím Boha o odpustenie, nech sa na mňa nehnevá, že ma takéto myšlienky napádajú. Ja nikomu nechcem ublížiť, ale naozaj nedokážem pochopiť, prečo práve mňa, ktorá sa snaží ľuďom pomáhať, napádajú takéto hrozné myšlienky. Strašne sa bojím, že ozaj aj napriek zrušeniu týchto prekliatí a neprajných myšlienok sa stane...pritom tie myšlienky sú nelogické, nepravdivé, úplne ale úplne bludné, furt ma otravujú a kazia mi život. Nevládzem sa xyz razy modliť, už ma unavuje to isté opakovať dookola, nie je to normálne, ja si to plne uvedomujem, ale ten strach a tie hlúpe myšlienky ma ale predsa napokon donútia sa furt modliť, lebo sa ozaj bojím že sa niečo stane. Neviem, ako mám tie myšlienky zastaviť...prečo musím takto trpieť? Obmedzuje ma to v učení, aj na školských záchodoch sa modlím, je to HROZNÉ. Pomôžte mi prosím Vás.

TiborFejs

A odkedy sa z upratovača nemocničných záchodov a chodieb a zlodeja čistiacich práškov na sanitu stal domáci vysokoškolský medik lekár?Aha ochránca autobusových civilistov a adolescentov.

TiborFejs

Pán Mudr.Slon Benedik ale veď vy viete že ten trafený luzer ste Vy,napokon veď vy dlhé roky nemáte nič iné čo robiť keď ktorý takýto starý blázon by prepichoval pneumatiky za clo...na parkovisku prečo máte pedofílno-homosexuálne chuťe a prečo ste boli v base.Aby sa takýto vyše 50 ročný nie človek ale pako takto správal,radšej ste sa mali modliť za obeseného otca a za vašu cukrovku slepotu a gastročrevné komplikácie.Ledva sa ťarbáte dosť vás pán boh tresce a nemáte dosť.

Polluttation

Dať do rúk internet takým tupým dedinským úchylným bláznom ako je TIBOR BENEDIK Z G. POLOMY ktorý kradol čo len vedel v každom zamestnaní prepichoval pneumatiky na autobusoch a autách ako parkovacia služba ,znásilňoval deti chrápe s materou je neschopná úchylná sprostá nula čomu nasvedčuje aj ten jeho svinský zdegenerovaný xicht každý ho má za idioteka čo nemá celé dni robiť...je ako opiciam sa dať hrať s granátom.

Janino333

Naozaj máte pocit že keď " sa modlíte k Bohu" aj Vás počuje?..skúste sa najprv zmieriť s Bohom až potom od neho niečo žiadať a hovoriť k nemu.
Boh poskytol riešenie pre zmier v zástupnej obeti.Bola potrebná krv.Len cez túto krv máte smelosť vojsť do Božej prítomnosti.Bola to krv Ježiša Krista.Nikto neobstojí pred Bohom bez tejto krvi.Je naozaj až šialené ako vidím čítam o ľuďoch, ktorý kvákajú o Bohu dve na tri a o kríži nič.Vnášajú do svojich bezduchých výplodov akúsi mystiku termínom "boh" sem "boh" tam.Hovoria ten je v "hokejovom nebi" ten je v "rockovom nebi" ten je v takom nebi..pritom väčšina z nich horí v pekle.Nemali nikdy kontakt s Bohom..nikdy sa nestretli so svätým Duchom ktorý ti prinesie vieru..či ako si myslíte že to je s tým Bohom..šak si prečítajte novú zmluvu čo sa tam píše ..prečo majú ľudia plnú hubu Boha a na kríž kašlú..načo je toto dobré.Na nič.Len na to aby sa pripravili o spasenie.Bez krvi budú tvrdiť že Boh už neuzdravuje ľudí,že ťa nezaopatrí že je zlý a len tresce a karhá...Potom si pri tých ich chorých modlitbách nejaký démon odgrgne a povedia že slovo od Boha..naozaj si myslíte že ked si nietkto rozhodí po izbe polkilometrový ruženec, že to má nejaký význam?..Modlitba je priestor kde sa stretneš s Bohom a musí prísť oheň Svätého Ducha..okamžite ťa musí uviesť do stavu pokoja a odpočinku od problému, ktorý si mu predložil.Pretože Ježiš niesol aj ten problém..Boh je živý Ježiš je živý lebo vstal z mřtvych.ježiš a jeho krv je kľúč k Bohu..už iná cesta nie je..a každý ktorý tvrdí niečo iné má prúser...kydy ,že každý má svoju vieru a pod. Vás môžu vyjsť najdrahšie..väčšia cena ako večnosť nie je!!!!

Medea7

Tak sa za meraj na nejakú činnosť alebo čítaj knihu a vzi sa do nej. Ja mam zase inú vec mam malo myšlienok, som v spomalenom režime idem z toho z koze vyskočiť a furt rozmýšľam kde co vybavím rýchlo a jasne. Tiež to mi bolo treba dostať sa do pomalého režimu, ubíja ma. Chcem niečo rýchlo povedať a nejde to. Podľa mňa sa musíš zamerať na niečo a to zmizne.

Drstevul

Prečo musíš Tbenedik tak hrozne trpieť nemáš na faceboku taký brafčový typický gadžovský xicht?taký ako škulavý plešatý blbeček?nie že pôjdeš do pekla ako tebe podobný úchylák na tom povraze veď vieš ako.......:----(__ Tie zakopané pálenky ťa z toho vyliečia lieky ti na tú chorú úchylnú hlavu netreba...

Palo1995

Zdravím mám podobný problém,prvého januára som nastúpil do novej práce a už deň pred nástupom som vedel že nezaspím od stredu a tiahne sa to až doteraz aj keď už dávno ten stres mal pominut v noci spavam tak 3-4 hodiny denne aj to s busenim srdca a vždy sa aj zobudím okolo 3 a už nespím..z tej imsomnie sa mi vrátili obsesivne nutkave myšlienky že ak to neurobim tak sa bojím že nezaspím ale aj keď to urobim tak nato myslím že nezaspim potom v práci mám úzkosť depku už neviem čo mám robiť bol som aj u psychiatricky dala mi neurol a citalopram beriem to druhý týždeň v ten prvý som bol taký ospalejsi večer tak som spával tých 5 hodín cca bol som aj cez deň kludnejsi ale tento druhý je zas horší furt mávam tie myšlienky búši mi srdce aj cez deň a nemôžem sa na nič sústrediť a uvoľniť sa proste žiť už sa idem zblázniť ...hulil som 5 Rokov hlavne po večeroch ale od novembra som s tým prestal naraz tak bohvie či sa mi to neprejavuje teraz z toho tieto veci ..lebo nechcem prísť o prácu mám fakt dobrú robotu ale už neviem ako fungovať dakujem

Tbenedik

Zdravím
Som na chlapcov vo veku od 13 do 16 rokou.Môžu byť za 500 korún aj mladší..Ide som to zatiaľ nepovedal...Umocnilo by to vo mne pocit že som úchylný blázon ktorý vyše 50 ročný visí matery na ,krku'' a ,,nevie nič robiť''.Mám myšlienky že zabíjam nevynných ludí alebo obchytkávam mužov a znásilňujem deti.Keď som pracoval v nemocnici ako čistič záchodov nadobudol som pocit že môžem byť lekárom budem predpisovať lieky a že budem riadiť nemocnicu chodil som s upratovacím strojom už aj v bielom plášti,keď som to povedal psychiatrom chceli ma hospitalizovať tak som zo zlosti pokradol všetky čističe do wc a popredával ich.Radšej som si povedal že budem nezamestnaný šialenec na dedine ako blázon v nemocnici. Teraz občas idem predať nejaké šúlané cigarety po nemocniciach ale je to málo.No čo robiť??Pracovať neviem ani sa mi nechce tak chodím na pokec mám aj ženské prezývky alebo na gay stránky chcel by som si tam niekoho nájsť ale ida mi to nedovolí.Toť zatiaľ všetko o mojom super živote.

Tbenedick

Zdravím.
Som na chlapcov vo veku od 13 do 16 rokou...môžu byť aj mladší Ide som to zatiaľ nepovedal...umocnilo by to vo mne pocit že som starý úchylák...