Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
chlamydie(bodka)info
Mimka kolko ake koloidne striebro si si kvapkala do oci, kolko ppm?
Skusala som 15ppm, ale nepomohlo
od Dur este stale nemam vysledky z boreliozy. u presli 3 tyzdne! zajtra tam budem volat zase
Nika a to máš výsledok uz od Dur? To znamená že boreliozu nemáš?
citim sa uz ovela lepsie, lebo EBV virus odznieva :) robili mi aj Elisu aj Western Blot, tak som zvedava, ci vyjde iny vysledok ako na infektologii, tam mi vysiel jeden specificky antigen v IGG pozitivny proti boreliam, ostatne negat.
Moje momentalne tazkosti su: unava, zapal ocnych spojiviek, strasne silne krce v bruchu, ktore pridu z nicoho nic a motanie v hlave. Oproti predchadzajucim stavom je to vsak ovela lepsie.
Ahojte, je vam aspon troska lepsie? Nechapem tiez, ze preco nemas este po tak dlhom.case vysledky z boreliozy, ved tam netreba cakat na kultivaciu alebo co. A inak aky typ testu na borelie ti robili? Elissa alebo wester blot? Pri wester blot by bolo vhodne si zaroven vypytat rozpis antigenov (mne to na kramaroch ako samoplatcovi spravili) lebo aj ked je wb negativny, alebo hranicny a nachadzaju sa tam antigeny specificke pre boreliu, tak je viac menej iste, ze boreliozu mas. Nuz pockaj si na vysledky dufam vsetko bude ok. Informuj nas, som zvedava.
Mimka. podobne je to aj s EBV, neda sa vyliecit, len dostat do spiaceho stadia. vsetko zavisi od nasej imunity. snazim sa jest zdravo, ale obcas stratim vieru, ci to ma vobec zmysel, ked vidim ako sa niektori okolo mna stravuju a su ovela zdravsi ako ja.
vo stvrtok budem zase volat do ambulancie, uz presli 3 tyzdne a nechapem, preco este nie su vysledky z borelii.
nemam imunologicke testy, nakoniec som uz nesla k inej imunologicke. pockam si na tie vysledky. uz nevladzem stale chodit k inym lekarom.
tak hlavu hore, hlavne, ze mas uz liecbu :) aj ked byt na ATB stale tiez nie je vyhra. zatazuju isto zaludok,pecen, uspavaju atd. dufam, ze ich nebudes musiet brat dlho.
Ahojte po dlhsej dobe :) super hetera som rada že sa ti to nepotvrdilo :) tie slabé nohy môžeš mať z chrbtice. ..kamoska má tiež vysunute platnicky a vystreluje jej to do nôh. Nika to ma mrzí s tými očami :( máš nejaké imunologicke výsledky? Musíš mať celkovo veľmi oslabenu imunitu. To fakt ešte nemáš výsledky na borelie? :( ah to čo toľko trvá :( vírusy a baktérie sú svine. ..Mňa ich trápi hneď niekoľko. ..A už sa liečim. .beriem antibiotiká a injekcie na imunitu. Ale mám z toho haluze lebo vraj borelioza sa nedá vyliečiť iba dostať do remisie :(
sorry za preklepy, mam stale rozkvapkane oci od ocnej a budem takto do stvrtka, s rozsirenymi zrenickami a slepa:-o
super spravy hetera!! vedela som, ze to nebudes mat, velmi gratulujem
drzte mi palce, nech sa Crohn nepotvrdi. podla mna EBV virus mi napadol oci aj creva. svina jedna.
Ahojte, no ja som si bola vcera pre vysledky MR mozgu a chrbtice. A nastasie skleroza multiplex sa nepotvrdila. Mam nejake 3 stavce v krcnej chrbtici vyklenute s tlakom na miechu. Neviem ake je to vazne a ci mi to moze sposobovat tie zavrate a trpnutie noh a ruk, idem k neurologicke buduci tyzden. Dalej este k endokrinologovi. Inak to cakanie na MR bolo strasne. Uz som sa videla v hrobe. Uplne som sa stiahla do svojho sveta a s nikym som nekomunikovala, strasne volaco. Az vcera som si konecne oddychla troska. A cuduj sa svete dnes mi je dobre. Ani hlava, sa nekruti, trpnutie prestalo, akoze psychika som si nemyslela, ze az takto dokaze s clovekom zamavat, ale asi ano. Nadalej mam slabsie nohy, no uvidi sa po navsteve neurologicky, co mi povie na vysledky. Ja idem zajtra do rakuska lyzovat snad bude vsetko ok, pre istotu si davam silnu poistku, keby nahodou :). budem vas informovat. drzim vam palce, aby vam konecne nieco zistili, s cim sa da jednoducho nieco robit. lebo zivot v neistote je strasny. drzte sa "hypochondri" :)