Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?

Príspevok v téme: Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Tissues

Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.

Tissues

m8 dakujem ti. No on na mna dost ziarli. Zakazovat mi nezakazuje nic,ale pyta sa kde som, s kym som, co robim.
Aj dnes mi pisal. Zatial som mu neodpisala. Asi si je mnou az privelmi isty. A pozrela som sa na tu siet ci tam bol a ano, bol tam aj dnes. Vcera. On tam chodi asi denne.

m8

ale mozes sa zalubit mozes sa naviazat, ved aky odstup chces mat? nakoniec ho mat budes, ale uplne zly, mozes nevedomky vztah zacat likvidovat. nie prosim to nerob. Treba len zdravo vsetko. Ked nie ste spolu, venuj sa beznym veciam, mas skuskove uc sa, vypni soc. siete, nesmiruj nesleduj, dohodni si s nim telefonat, zavolajte si po celom dni vecer, nerob hluposti typu teraz ti neodpisem lebo (mam s tebou problem o ktorom ani netusis:) ) ked mas chut ist na kavu, nie je dostupny, bez s kamoskou, kamosom, nerob to ze, nesmiem, ja nejdem aby neziarlil (kto vie ci by, mozno by ti to doprial) a teraz cakam ze ani on nikam nepojde..niee...ved:) majte sa radi, ked budes k nemu zlata, co myslis? bude len stastny a najradsej s tebou :)

kkkkkk

To sú tie rany z predošlých vzťahov, je veľmi ťažké byť s niekým, kto zažil neveru, ten bude vždy v napätí hoc priateľovi príde obyčajná sms od kamaráta.

Tissues

Asi mate pravdu. Zbytocne panikarim. Ale mne sa to uz v minulosti stalo, ze ma priatel podviedol. Mozno preto sa teraz takto blbo spravam. Ja mu chcem velmi verit. Ja priblizne viem co mozem ocakavat od seba a ze som verna. Ale za druheho cloveka nikto nikdy nevie. No aj tak som sa zrejme prilis naviazala, zalubila a musim si drzat odstup. Ziskat nadhlad a neviazat sa tak nanho

kkkkkk

Aká si len domýšľavá a hlúpa. Muži nepotrebujú písať 20 sms správ denne, 2-3 denne úplne stačia, stačí si krátko prevolať. A keby nemal záujem, tak nepíše, nevolá. Ak nemáš záujem, tak mu napíš na rovinu, nech sa zbytočne netrápi. Ani sám nevie akú chybu spravil, a za takúto prkotinu ho trestáš ako taká pubertiačka.

m8

tak s tebou uz vsetko predebatil, tocite sa stale okolo toho isteho, tak chce s dakym inym pokecat. akurat ze nebudme naivni, na soc sietach idu vsetci po fotkach. asi by quasimodovej sestre nenapisal..zda sa to byt hnusne, ale nie je nic cierne ani biele. nemusi k nicomu dojst, nemusi sa s nou nikdy stretnut. takisto ty mozes mat kamaratov, sympatickych, budes s nimi rada preberat rozne temy, ale tam to ostane. Zalezi na cloveku. Nemusi to znamenat, ze hned pomyslel na neveru. Nespehuj ho radsej. Dobre si spravila, ze si nerobila stihacku a stiahla si sa. A vezmi si z toho to dobre. Bav sa aj ty s inymi. Nie na truc. Ved bolo by ti prijemne keby ti to zakazoval? Aj tak vo vztahu to prichadza pomaly, ze budes mat potrebu pokecat aj s niekym inym na tom nie je nic zle. Budes chodis s kamosmi aj kamoskami na kavu. Raz ked mozno spolu budete zit, lebo ste sa preto rozhodli, aj tak sem tam ty aj on vybehnete niekam s niekym. Alebo dalsia moznost. Neber ho az tak vazne. Preber si co chces vo vzathu a co nechces. A co on splna. A vyberaj dalej :) Podla toho, kolko ho milujes, predpokladam chcela si do toho dat vsetko. No mozno nie je to, co potrebujes. Alebo nenic to hned. Nieco Ti ten vztah isto da. Neboj sa hlavne. Strach robi len zlo