Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?

Príspevok v téme: Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Tissues

Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.

blueberryNN

No ja nemam pocit, ze sa cokolvek vyriesilo. Takze ak budu problemy takto "riesit" stale, akurat tak budu mat vsetko pozametane pod kobercom a raz sa to vyvali.

Filip TT

Naozaj som sa zabavil. :)
Si mu to dala najavo s vtipom a inteligentne, cakala si dost dlho. Ked budes problemy vo vztahu riesit vzdy takymto sposobom, bude si ta vazit.

Tissues

A este nieco. Teraz sa asi nasmejete. No uz mi dosla proste trpezlivost.
Zbadala som dnes vecer, ze zas bol tam prihlaseny. No ked tam bol este stale aj po 2h vkuse prihlaseny,tak som mu napisala sms, ze co robi?
On mi po par sekundach odpisal,ze sa mota po byte.
Ja som mu na to odpisala: aha..a ja ze idem za Tebou na.......,aby si tam nebol sam;) Po tejto mojej sms ostalo ticho. Ked mlcal viac ako 12min a pritom tam stale bol, tak som sa tam naozaj aj ja prihlasila. Po mojom prihlaseni sa po par minutach odhlasil. A ked uz bol odhlaseny par minut, tak mi poslal sms: Nie som tam. Ja som mu na to odpisala: Uz nie. Skoda..lebo som tam dosla len kvoli tebe a ty si odisiel..tak mozno nabuduce. No a potom mi odpisal po par minutach: Moc tam nechodim.
No nato som uz nereagovala. Vsak za poslednu dobu co si ho tam takto vsimam je tam rano+vecer stale. No to mu nemozem predsa napisat. Uz na to kaslem.
Asi som spravila hlupost. No nemohla som inak

Tissues

Rovnovaha,dakujem ti.
Tak som sa ho vsetko dnes spytala (ci mu nieco na mne nevadi neprekaza, ci je vsetko mrdzi nami v poriadku, ci nema na mna tazke srdce, ci mi nechce nieco povedat a ine). Odpovedal mi ze nie. Ze vsetko je v poriadku a postarom.
No a ten chalan? Je to chalan z ineho rocnika zo skoly,robili sme spolu viaceri na jednom projekte,vyskume (takto doslo k vymene kontaktov-telefon mail,lebo sme navzajom vsetci spolupracovali. Poznam ho dlhsie ako tohto. Nemala som onho nikdy zaujem aj som mu to povedala,nikdy som jeho pozvania von neprijala. A ze mi posle 1sms za 1-2mesiace kde ma pozdravi,ze ako sa mam,ci nechcem ist von a tak,uz neriesim. Je bezne ze mu vobec neodpovedam,neodpisujem.

rovnovaha

cistruska> bolave srdce sa nelieci urazkami :) ... lebo chlapy, lebo zeny, lebo lebo lebo :) ach jaaaj ... skoda reci

rovnovaha

Ahoj, ked som zacal citat tvoj prispevok, tak som si vravel, ze ten chlapec je asi somar :) ale ked som sa dostal nakoniec, uz si tym taky isty nie som.
Na konci vytahujes nejaku kvazi znamost, ktoru sice neriesis ale spominas, akoby si si aj ty sama drzala odstup a bola pripravena zutekat z boja. Tazko sa hladi na vztah a hodnoti (ver mi ze mam skor skresleny pohlad), ale ak to aspon ty myslis tak uprimne, tak ten chalan co ti vypisuje, uz si mu davno mala povedat jasne nie.
Ale teraz trochu poradit> komunikacia :) ... skus sa ho opytat, ci sa nieco zmenilo, ci on tiez nezistil nieco o tebe, tak ako ty o nom :)? co ho mohlo naviest na akesi stiahnutie sa do uzadia, hm?
Inak drzim palce a fandim vam, verim ze je to len akasi faza a podari sa to prekonat. Ved ich bude este kopa :)))))

sob rudolf

Veľká žiarlivosť nesvedčí o láske, ale o túžbe niekoho vlastniť, mať ho len pre seba. Na druhej strane, ak niekto žiarlivosť vyvoláva schválne (napríklad správaním, o ktorom vie, že partnerovi prekáža), tiež neľúbi dosť.