Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.
Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Moireal - asi to bude tak. To su asi chlapci ktorym sa nedarilo mat ziadnu znamost, hoci chceli. Asi tym trpelo ich sebavedomie. Ked sa im podari prva, tak si pomyslia "konecne to viem, uz som sa to naucil". A teraz tento postup mozem vybalit na kazdu, ktora sa mi zapaci a bude moja. A ideme na vec... toto je doveryhodne.
toto je presne to preco sa hovori, ze muzi su z marsu a zeny z venuse
Mne bolo povedane, ze kazdy chlap ked nejaku dostane si automaticky mysli, ze moze mat kazdu. To mi povedal kamarat, ktory sicel nemal moc skusenosti so zenami ale nieco na tej myslienke sedelo, lebo moj ex mi raz povedal:" ked som zbalil teba, uz mozem mat kazdu." Ale myslim si, ze to robia nesebavedomi muzi. A tak, hoci sa mozu zenam pacit chlapi, co mali zeny a si ziadani, v skutocnosti velmi sebavedomi niesu. Neviem, ale sebavedomy clovek si nic nepotrebuje dokazovat.
tie " tajomstva lasky " su asi skor myslene ako REALITA
takto to v zivote v laske a vztahoch proste funguje
klamstva, podvody atd atd
mne posledne chalan zatajil dlhorocnu priatelku, dalsi este pred nim, nahanal slapky a stetky na sexzoznamke, tiez byval stale prihlaseny, no bol akoze stale zaneprazdneny a pracovne vytazeny.....
len v tvojom pripade ak sa ti paci niekto iny, nieje to len to, ze hladas dovody na ukoncenie toho vztahu? ujasni si co chces, chalan mohol byt naozaj len prihlaseny, nemusel nikoho hladat....niekedy aj zenska intuicia proste zlyha
Ahoj Petra. A ake su tie tebou najdene, zistene tajomstva lasky?
vsetky oci visia na Petrinych perach.....
Ahoj Petra. A ake su tie tebou poznane tajomstva lasky?
Ahoj Tissues,
Podla tvojho prispevku usudzujem, ze si velmi mladucka a caka ta dlha cesta za spoznavanim tajomstiev lasky:)
Rozpravat sa da, len s rozumnym muzom. Aj keby sa na hlavu postavila, tak to robit neprestane. Chamtivost je zakladna ludska vlastnost. Niektori muzi mozu byt radi, ze ich v reale niekto normalny chce, ktory ich dokaze mat rad, taki aki su. Ale oni si myslia, ze ak ich niekto chce, moze ich chciet niekto lepsi. Ta lepsia sa s nimi na socialnej sieti akurat tak pohra, kvazi vezme si to, co aj oni - sebavedomie, alebo sa na nich nalepi nejaka zufala slobodna mamicka, ktora potrebuje sponzora. Niekedy muzi placu, ze boli sprosto vyuziti, no vo vacsine pripadov, je to dar za ich chamtivost a nenasytnost. Skor by som sa pytala samej seba, ktory chlap ma dnes dost casu, penazi a energie sa takto hrat a travit cas na socialnych sietach. Potom je bud bez roboty, alebo sa dostatocne nevenuje partnerke. Nuz a taky nie je vhodny do buducnosti. Neviem aky ty zien pritahuju zadani muzi, ci ziadani, ale normylny typ to asi nebude. Kazdopadne tato teoria pobavila.
Ledaze by sa lucil, ked to musel vcera tak nahle prerusit. Inak to vyzera, ze mu na tebe uz nezalezi....