Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.
Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Filip. Nevyziadane fotky to az tak neboli. On ma o ne dost dlho prosil. A neslo o nejake "lacne" fotky. Fotografovaniu sa venujem uz dlho. Takze to boli skor take umelecko drazdive fotky kde vidno no zaroven nic nevidno. Pekne a decentne. A dakujem ti za rady. Snazim sa aj takou byt.
Slobodna, dakujem ti.
Asi aj pod vplyvom tohto vsetkeho, ked som sa tu vypisala z toho co ma tazilo, aj z vasich rad a nazorov, odpisala som mu. Lebo on mi uz pisal take ze ci je koniec? Po mojom napisani mi odpisal. A potom v dalsej sprave, ze ma lubi..
Iste Slobodna, da sa to robit pubertalnym sposobom a potom je to trapne. A da sa to orbit inteligentne, ked muz ziskava kvetinou, pozvanim na kulturu alebo ze urobi nieco, po com zena uz dlho tuzi. Zena ma uplne jemne signaly, ktorymi dava najavo ze je jeho.
Myslim si, ze vztahy, kde funguje toto su svieze a mlade.
Vyspelý človek sorry
Všetci si zadné dvierka nenechávajú. Je to o vyspelosti, no a nájsť vyspelého muža, ktorý vie, čo chce a to, čo chce ste vy, je snáď zázrak. Akoby sa všetci báli, že budú zradení, opustení a boja sa dôverovať, vsadiť na jednu kartu. Takéto pubertálne hry ega o záujem a nezáujem sú žiaľ dosť rozšírené. Neustále byť v strehu, hrať sa na nedostupnú, aby mal muž pocit, že o vás musí bojovať, inak sa začne nudiť a obzerať po inej koristi? Tak to snáď je pre puberťákov. Žena nikdy nie je istá, vždy môže prísť muž, ktorý vycíti príležitosť, že jej niečo chýba od partnera, lebo obvykle to tak býva, že si ľudia nevážia, čo majú a tí, čo to nemajú si, len ťukajú na čelo, ako môžu byť takí hlúpi. Vyspelí človek asi chce žiť nejak pokojne a nie sa stále hrať.
Žena je ako kvetina a muž je záhradník. O kvetinu sa musí starať každý deň, s láskou sa na ňu dívať a s láskou k nej prehovárať, polievať, hnojiť, dopriať jej dostatok vzduchu, aby mohla dýchať a dostatok slnka, aby rástla do krásy. Len tak mu vráti späť jeho starostlivosť. Ak pekne rastie, tak sa ňou kochá a je spokojný, no je hlúpe si myslieť, že sa o ňu už netreba starať, že bude taká krásna bez starostlivosti. Nuž a každá kvetina potrebuje svojho záhradníka. Kto neriskuje, nič nezíska a kto nie je ochotný venovať časť zo seba, či celého seba, tak nemôže očakávať, že niečo dostane späť.
Podla mna mozes ocakavat vsetko - aj na to, ze to este moze byt skvele, aj na to, ze to ukonci, aj na to, ze to neukonci, ale bude to trapenie.
Radim ti, aby si sa k nemu nepriputavala viac, ako to vidis u neho.
Muz potrebuje dobyvat a ziskavat vitazstva. Potrebuje dobyvat aj v stabilnom vztahu. Ak mu nedas prilezitost na toto, tak to bude hladat inde.
Posielanim nevyziadanych drazdivych fotiek ho len utvrdis v tom, ze u teba je to uz jasne. Nepodkladaj sa mu. Ked citis, ze to z jeho strany chladne, tymto to nezachranis. Na muza, ktory potrebuje dobyvat to musi zena vediet hrat. Musis dat na svoju zensku intuiciu a niekedy nieco dovolit, niekedy nieco nedovolit, niekedy sa pritulit, niekedy sa odtiahnut. Jednoducho mu musis dat tu prilezitost na dobyvanie a na vitazstvo. Potrebuje jedno aj druhe.
Ked ti posielal 20 sms denne - tak to mas slusneho dobyvatela. :)
otvorene zadne vratka si nechavaju vsetci..
No tak si pockaj na osobne stretnutie a povedz mu, ze to, ze tam ostava, ti sposobuje negativne pocity a chces mu doverovat, ze si jeho jedina znamost a ze nevyhladava dalsie. ak je ziarlivy, tak to je problem. ja osobne som nemala nikdy ziarliveho partnera, takze neviem rpesne, ako taky clovek premysla. ale psychologia hovori, ze je to clovek, ktory ma nizke sebavedomie a nizku sebaistotu a tym, ze bude kontrolovat niekoho ineho zakryva vlastnu neschopnost sebakontroly. niekedy to dospeje do bodu nevery, aby si tym ziarlivy clovek dokazal, ze "za nieco stoji" a maju onho zaujem viacere. ale to sa nemusi tykat tvojho priatela. kazdopadne namiesto vycitiek mu daj najavo, ze si ho vazis a nebude potrebovat tento pocit hladat inde. avsak nikdy toto nerob na ukor seba. musi sa ti to aj vracat.
Odpovedam. On mal inzerat. Mailovy kontakt mal udany prave na tu siet. Ja som sa mu prihlasila na inzerat. Vedela som,ze si pise este s dvoma zenami. Pytala som sa, odpovedal mi. A ked ho tam vidim, tak nie je aktivny zeby aktivne surfoval,je prihlaseny a to byva,ked riesi maily a tak. Ano. Nemam mu pravo nic zakazovat. Ale na jednej strane si stiahol inzerat, ze uz nasiel co hladal, klape nam to, vsetko je super,iskri to rozumieme si,no stale tam chodi a pise si aj s dalsimi. Akoby si nechaval otvorene zadne vratka
Mna by zaujimalo, ako by sa zatvaril, ak by si sa ho narovinu opytala, ci tie spravy su take, ze by si si ich kludne mohla precitat aj ty.
Tissues žiadnemu mužovi nemožeš verit na 100% ani manželovi ani frajerovi pretože každy stale hlada niečo lepšie..tiež som si to všimla a preto som radšej sama ex tiež za mojim chrbtom chodil do sexzoznamky na pokeci a bol tam niekedy az do 23tej v noci aj ked si ma chcel udobrit uz som mu v ziadnom pripade nedala sancu. moze si zit sam ked sa chce len k...t muzi su jednoducho taky jednu hlupucku frajerku by chceli mat doma co sa o vsetko postara a obetuje sa pre nich a za chrbtom si budu zit uplne inak. nikdy nedovol aby bol chlap tvojim stastim pretoze mnohe zeny tak ziju sklamu sa a ,,pridu o ich vsetko,,