Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.
Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Vysvetlenie. Mozno pre isty druh zien. Pre mna su takyto muzi skor varovanim a znakom nestalosti neistoty,ze nevydrzia pri jednej zene, ze sa im neda verit,doverovat. Do buducnosti a do zivota isto nie su takyto muzi vhodni
Dobry den vsetkym. Spala som do 9h lebo som sa dlho do noci ucila.
Ja viem,ze mi tu radite toho zo skoly,no vtedy pri tom projekte sa medzi nami nieco stalo,co mi povedalo,ze kamarati ostat mozeme no ako priatelia,partneri nie.
Dakujem vam vsetkym za vase rady. Ja viem,ze sa sama rozhodnem,no pocut rozne nazory nie je zle,aby som ziskala mozno odstup,nadhlad.
Ked som sa rano zobudila tak mi to nedalo. Bola som sa pozriet na internet a videla som, ze uz rano 7:45h tam bol naposledy prihlaseny. Mne sa vsak neozval. Napisala som mu,popriala mu pekny den. A spytala sa ho,ci uz je hore? Odpisal mi. Okrem ineho to,ze rano vstal ale po chvili si este lahol a zas zaspal. A ze uteka robit,vybavovat veci.
Este mi potom napisal,ze ma lubi,ze vsetko je v poriadku.
No pre mna je to uz jasne. Buduci tyzden sa stretneme,uz budem mat po skuskach. Uz som si tie ruzove okuliare z tvare zlozila
To suvisi s tym ze najtazsie sa bali, ked ma muz 0 priateliek a cim dlhsie nikoho nema tym este horsie. Lahsie to uz ide s kazdou dalsou, ked uz ma jednu, druhu popri nej si najde lahsie, ked uz ma 2, tretiu najde este lahsie a tak dalej. Suvisi to s tym ze to dodava energiu, sebavedomie a charizmu. Je aj dokazane ze zenam pripadaju viac pritazlivy taki muzi ktori su zadani alebo mali vela zien, pridava im to na muznosti. Samozrejme nevyhoda je ze muz pri vacsom pocte priateliek naraz ich uz nestiha "obhospodarovat", teda travit s nimi cas, volat im, brat ich na vylety a davat im kazdodenny sex.Ale hlavna pointa je v tom, ze muzi s viac partnerkami nadobudaju viac atraktivity v ociach zien, to je jediny dovod preco sa to deje a zariadila to tak priroda.
Tissues> dik za odpoved, zacina mi to byt jasnejsie. No tazko radit a este tazsie radit vsetko robit s chladnou hlavou :) Myslim, ze si urobila dost, ocenujem ze si sa snazila aj porozpravat.
Nebudem radit ci zostat alebo nie ... skus si najprv povedat, ci ho chces nadalej, odhliadnuc od tohto posledneho zazitku. Potom uz urcite budes vediet co dalej :)
p.s. nedaj sa ovplyvnit nasimi radami :) nakoniec si ten zivot zijes ty sama ... ale urcite pomaha sa zdoverit a vypocut si nazory, aj ked mozu byt jednostranne alebo nepresne, lebo ten zivot je tvoj a nie nas :) a najlepsie poznas svoje pocity ....
Logicka uvaha: Tak, ako na tej socialnej sieti zbalil teba, bali tam aj ine. Lenze ty si sa namotala, lebo si chcela vazny vztah a on kto vie, co s tebou chcel? Asi to, co aj s ostatnymi. Kto klame v malickostiach, ten bude klamat aj vo vaznejsich veciach. Asi by bolo lepsie to s nim ukoncit a dat sancu tomu chalanovi zo skoly. Lebo ten zo skoly je predsa len niekto, s kym sa poznas osobne, cize je to clovek zo sveta REALNEHO na rozdiel od nejakeho zdanlivo sa javiac "pana dokonaleho" zo sveta virtualneho, ktory na internete bali a klamstvami krmi naivne dievcata. Z toho chalana zo skoly by sa teda teoreticky aspon len klamar vyklut nemusel.
Preco ludia ignoruju zaujem a bojuju o nezaujem. To nikdy nepochopim... Bud s tymto a o par rokov prid, ze chlapi su svine a vsetci chodia na pokec balit baby a ty budes ta obet. Potom si spomen na toho, koho si ignorovala.
Podla mna bude rozhovor aktualny, ked sa to zopakuje. Eskalacia problemu, stupen 2.
Ucelom rozhovoru nie je grilovanie niekoho. Proste sa mi nepozdava, co robi, a nemaju to vyriesene.
Trochu ho pogrilovat? :) Ja si myslim, ze na prvy krat to bolo dostatocne.