Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?

Príspevok v téme: Preco muzi stale nejake hladaju aj ked uz niekoho maju?
Tissues

Pozname sa a sme spolu isty cas. Navzajom sa stale spoznavame, zblizujeme (este sme sa spolu nemilovali). Uz mi aj niekolkokrat povedal, ze ma lubi. Aj ja jemu. Doteraz bolo medzi nami vsetko v poriadku. Vsetko bolo super a klapalo nam to spolu.
Kedze nebyvame v jednom meste a ja mam teraz skuskove obdobie a doma sa ucim, tak si hlavne piseme alebo volame. Ide o to, ze som si vsimla uz par dni, ze mi menej pise a ozyva sa mi, nez mal prv vo zvyku (ked vam niekto predtym pisal aj 20sms za den a teraz ledva 2sms, je to rozdiel). Brala som to vsak tak, ze ma vela prace a povinnosti.
No a teraz co sa stalo. Minule mi rano napisal ze ma hnisavu anginu. Este som ho preto lutovala a zelala som mu skore uzdravenie. Odvtedy nic. V ten isty den poobede som mu opat napisala, ze ako sa ma? Ako sa citi a ci je mu uz lepsie?
Odpisal mi len tolko, ze beha pracovne po meste a neciti sa dobre. No a v ten isty den mi uz nic viac nenapisal a ja som ho zas nechcela otravovat. Ze nech sa lieci. Este som ho vtedy vecer aj lutovala, ze urcite mu je zle. Ale tak viete ta zenska intuicia. Ja som mala take nutkanie pozriet sa na jednu socialnu siet kde je registrovany, ze kedy tam naposledy bol aktivny? No a on tam prave vtedy bol. Tak som ho ticho sledovala kolko tam bude. Bol tam vyse 1,5h.
Viete. Mna ani tak nemrzi ze tam bol. Skor to, ze mne sa vobec neozval, nenapisal mi ziadnu spravu nic, ale tam bol online vyse 1,5h takmer 2h?
Vo mne sa nieco zlomilo. Aj mi pise, ozyva sa a ja nereagujem. Lebo neviem, co mu mam povedat. Nechcem vyzerat ako nejaka ziarliva stihacka,ze ho kontrolujem, ale mne prislo velmi luto ze mne nenapise jedinu sms, nic a tam na socialnej sieti je viac ako 1,5h aktivny a predomnou sa hra na choreho? Nastvalo ma to a sklamalo. Preto sa s nim teraz ani nebavim. Najskor o mna bojuje, chce ma, vraj uz viac nikoho hladat nemusi lebo ma mna, vraj ako sa mu pacim, ako ho velmi pritahujem a pritom na mna cas nema aby mi napisal, ale na soc.sieti je.
Preco muzi stale hladaju a hraju to na viac stran? O mna ma uz vyse roka dost velky zaujem jeden chalan zo skoly. Ja som ho neriesila. Vsak mam tohto. Ale teraz? To aj ja mam hrat na viac stran? Henten druhy mi stale vola pise pozyva ma von. Ja som sa na tohto namotala a teraz toto. A preco tak panikarim? Lebo my sme sa cez tu siet zoznamili. No ako poznam jeho, tak ja tam uz takmer ani nechodim. Asi musim ziskat odstup a brat ho iba ako kamarata. A mozno dat aj sancu tomu druhemu. Neviem preco su muzi takyto. Maju niekoho o kom hovoria ze uz nasli co hladali, ze ho lubia a pritom ako keby hladali stale aj ine zeny.

odpovedam

tisuess, si velmi domyslava. ako vies, ze si hladal inu priatelku? celkovo co citam, je to jedna z najbeznejsich scenarov. Chlapec je ziarlivy, vyzveda, co robi ona. Ona je domyslava a chce trestat priatela za nieco, co ani nevie, ci urobil. Zvysuju negativne napatie tym, ze si sami kazia jediny sposob riesenia problemov, a tym je komunikacia. Namiesto toho trucujes a namiesto pokojneho a uprimneho vysvetlenia svojich pocitov si pasivne agresivna.

Toto nie je cesta. To je neucta. Aj z tvojej strany, aj z jeho. Samozrejme, nik nemoze vediet, co tvoj priatel robi na socialnej sieti. Ale on ma nieco, co mu nemozes zobrat - a to je osobna sloboda. On ma stale pravo robit, co on chce. Aj keby ti to malo ublizit. Zato ty sa mas povedat, kedy a co ti ublizuje. On to nemoze vediet, ak mu to nepovies.

Za dalsie. Ak je chory, pokojne moze byt na internete. To robi hadam kazdy. Ak sa niekto neciti az tak zle, zvladne mat v posteli aj pocitac ci telefon.

Za dalsie. Necakaj, ze cely zivot ti priatel bude posielat tolko sms denne. Je to uplne normalne, ze frekvencia sprav a telefonatov bude klesat. Mna by porazilo, keby mi priatel tolko pisal :-). Aj to stoji peniazky, aj je to zbytocne, kedze sa uz po case lepsie poznate. Daj mu trochu dychat. Viac si ta bude vazit vtedy, ked budes vyrovnana a nebudes mu tak davat najavo, ze bez 20 sms denne nedokazes zit. Ale hlavne si to nemyl s trucovanim (pasivnou agresivitou). Ak chces nieco vediet, slusne a pokojne sa opytaj, nezvelicuj, nedomyslaj si, neobvinuj ho a hlavne hovor o svojich pocitoch, nie o jeho. V zdravom vztahu musi fungovat komunikacia, inak len budete v sebe posilnovat negativne aspekty seba - ziarlivost, zavislost jedneho od druheho a nizke sebavedomie. Naucte sa viac respektovat. A ked to nepojde, tak za netolerantnym chlapom ti luto byt nemusi. Ale VZDY najskor zisti informacie predtym, nez niekoho z niecoho obvinis.

Tissues

m8 ano,mas asi pravdu. A ja som to vobec neriesila. Ani raz som sa tam nebola pozerat ci tam je alebo nie je. On mal vtedy seriozny inzerat a ja som mu odpisala. Akonahle sme sa spoznali, rozumeli sme si a boli tam vzajomne sympatie, povedal mi, ze sa uz rozhodol. Pytala som sa ho ci mu odpisali aj ine a ci je s nimi v kontakte. Povedal ano. Ze s dvoma. Mne to nevadilo ze si s nimi pise. Az potom neskor to prislo ked som uz k nemu aj ja citila viac. A teraz pocas skuskoveho som mu aj steklive mms poslala, ked sme teraz takto od seba. Reagoval okamzite a aj on mi poslal fotku,co s nim robim a ako ho velmi pritahujem vzrusujem. Vsetko sa akosi pokazilo az vtedy,ked sa mi neozyval a ja som mala nutkanie sa tam ist pozriet. Na tu siet. Az odvtedy ked tam bol tie 2h som si to zacala viac vsimat ze tam takto casto chodi. Dovtedy ma to ani nenapadlo

m8

aa tak take soft v pohode..ako v plavkach...takyhc je nete kopec..to uz ani nikoho nezujima..a co aj keby sa dostalo von..no co..poslala som priatelovi z lasky.

m8

chlapi su ako take dietka, treba ho obcas pozabavat, zabavis sa tiez :)

najlepsie osvedcene su temy erotika s pridanim par vlastnych jemnych fotiek, uchylnosti, sexualne predstavy. naloz mu. ukaz mu nejaku svoju skrytu uchylku co by si mala rada v posteli, neboj, hned svoje myslienky bude mat sustredene okolo teba :) ci hanebne nehanebne...tak to je. muzi to miluju

m8

ved odpis mu :) a ja asi viem ako sa citis. odpor co? z toho ze chodi na siete.
to je dobre ze sa pyta, to je v poriadku, ved neboj sa ani ty pytat.
a nemysli na to ci si je tebou isty alebo nie je. kasli na to. ani mu nedokazuj opak lebo to moze mat blby efekt, nevies ci je si alebo nie je si pravdepodobne nad tym ani neuvazoval :)

ma napadlo. povedz mu ze uz mas dost ucenia, ze si ides kuknut maily prihlas sa tam, posli mu z tej siete neviem. vyfot sa v podprsenke posli mu to do spravy nech si chlapec rozmysla :)
viacej si ver :)

Tissues

A lala. Tak ked ho tam obcas pozeram, tak ukazuje odhlaseny a potom zas prihlaseny. Chodieva tam rano a vecer, aspon co som si vsimla. Cez den byva praveze odhlaseny

Tissues

Mam spoluziaka, ktory si cez tu siet nasiel priatelku. Odvtedy su spolu uz dva roky a uz aj spolu byvaju. Ale akonahle ju nasiel a vyhovovali si,tak svoj profil tam zrusil a dal sa z tade vymazat. Ja by som toto asi ocakavala aj od toho mojho. Ale tak sme ludia rozni. Ja by som to tiez takto urobila. A nie ze on tam chodi takmer denne. Je to forum skor o zoznamovani sa s inymi