Vyskúšal som skoro všetko dostupné, od babských receptov , antibiotika,cesnak, kurkumu atď. Všetko je na dlhé lakte. s horúčkami ,kašľom, zapáleným hrdlom a odležať si to treba. V roku 2000 na Slovensku objavili BLV vodu.Vyskúšal som aj s rodinou a priateľmi . Po 15 ročnom používaní prestala nás bolieť hlava, nikdy sme nemali veľkú horúčku, rany , vykĺbeniny sa rýchlo hojili,napravila sa stolica, zlepšil sa nám zrak, prestali sme mať problémy s hrdlom, trávením, s kĺbmi atď. Ale to nie je všetko ! Začiatkom minulého roku bola zima a po viachodinovej práci vonku na mraze po niekoľkých dňoch prišla na mňa slabosť a horúčava na prsiach. Nerozumel som tomu, veď 15 rokov pijem BLV liečivú vodu a teraz , čo sa deje , horúčku som veľkú horúčku som nemal hlava ma nebolela ani hrdlo ani kĺby, čo sa deje ?, len po niekoľkých dňoch stále horúco na prsiach. Už som sa chystal k lekárovi. Večer som sa prehrabával v starej lekárskej literatúre po nebohom švagrovi lekárovi. Ktorý celý život hľadal elixír zdravia. A našiel som tam malú brožúru z roku 1943. A v nej bol opísaný zázračný liek na imunitu pochádzajúci z Himálaji od budhistických mníchov, čo ony užívajú aby boli odolný aj v zime. Spomína ho aj svätá Hildegarda, Spomína ho aj maďarsky vedec - C21, a poznali ho aj v Egypte .Začal som hneď večer, horu mám blízko a pripravil som si liek a začal som ho užívať. Už som mohol aj spať,lekára som odložil, a vyliečil som sa a dodnes ho užívam a som spokojný . Spolu s liečivou vodou sa dopĺňajú. Je to smrekový elixír. Otom ako to funguje zas inokedy.